350 Duitse artsen in opstand tegen coronamaatregelen: ‘We worden onderdrukt’

Zo’n 350 Duitse artsen zijn een petitie gestart om bezwaar te maken tegen de coronamaatregelen. De artsen, die deel uitmaken van de groep Ärzte für Aufklärung, zeggen dat de maatregelen buitensporig zijn en dat de overheid niet transparant is over coronadoden.

“De maatregelen hebben niets te maken met het onderdrukken van het virus,” zei arts Heiko Schöning begin deze maand tijdens een persconferentie van de groep. “Wij worden hier eigenlijk onderdrukt.”

De artsen waarschuwen dat er straks mogelijk honderdduizenden Duitsers overlijden omdat operaties zijn uitgesteld. Vanwege de coronamaatregelen hebben 2,5 miljoen mensen niet de zorg gekregen die ze nodig hadden, aldus de organisatie.

Wereldregering

Internist Claus Köhnlein uit Kiel zei in een interview met tv-programma Panorama 3 dat corona vergelijkbaar is met een verkoudheidsvirus. “Ik zie er geen gevaar in. Ik vraag me af waarom onze bondskanselier er zo bang voor is.”

Schöning zei verder dat er geheime groepen zijn die de overheid beïnvloeden. Tijdens een demonstratie in Hannover sprak hij van een ‘wereldregering die zich aan alle controle onttrekt’.

Dictatuur

Duitsers gaan al weken in groten getale de straat op tegen het coronabeleid. Het protest is er omvangrijker dan in andere Europese landen.

De bekende auteur Jürgen Elsässer van het tijdschrift Compact stelt dat Merkel een ‘dictatuur zoals onder Honecker’ wil installeren. Er is ook felle kritiek op de media. Volgens de betogers hebben zij onnodig paniek gezaaid en Merkels verordeningen in de ‘coronadictatuur’ veel te gehoorzaam verspreid.

[Medisch Contact]

Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met iedereen op Social Media

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner