5G-netwerk: tegen ’t oorspronkelijk bewustzijn!

Geloof ons: het 5G-netwerk klopt van geen kanten..!! Dat is de heel simpele conclusie die we maken, na het lezen van artikelen, nieuwsberichten en het kijken van vele video’s. Vooral het hanteren van oude, volkomen achterhaalde normen, om de schadelijkheid van de elektromagnetische straling van 5G te toetsen, zijn in onze ogen, een bewuste poging de schadelijke rotzooi onder het kleed te vegen. Ook de video van dr. Barrie Trower maakte een heel diepe indruk op ons. Heb je die nog niet gezien, ga er dan ajb even voor zitten…!

De vraag is dan natuurlijk meteen te stellen, wie of wat er áchter de invoer zit van 5G. Nee, dan hebben we het niet over de Vodaphones en KPN’s van deze wereld. Dat zijn in onze ogen ook  slecht uitvoerende marionetten, ook al zijn het dan bedrijven die miljarden Euro’s omzetten. Nee, het gaat om de besluitvormingsprocessen ACHTER deze introductie.

Bij ons op de redactie komt altijd de vergelijking boven drijven van het zogenaamde ‘dankbare’ cadeau, dat de kolonisten in de VS aan de natives gaven (de ‘Indianen’), als ‘teken van vriendschap’… Het waren dekens, die de koude winters wat draagbaar zouden moeten maken voor deze oorspronkelijke inwoners van de Verenigde Staten..! Wat een cadeau nietwaar?

Maar als we je vertellen dat deze tekens LETTERLIJK camouflagedekens waren en besmet waren met de pest, komt ineens een ander verhaal tevoorschijn..! Dus wanneer je 5G op deze wijze beziet, is er een ander facet dat zich laat zien.

Het onderstaande artikel van Marianne, waarvan we hier op de site inmiddels een kleine tiental artikelen hebben geplaatst, de laatste over de ‘achterkant’ van Mark Rutte (HIER), beschrijft in finesse de motieven van de super-intelligente krachten hier op Aarde, om dit soort cadeau’s de mensheid aan te reiken.. Waarom zijn dit soort prachtige innovaties nooit veilig..? Waarom is dát aspect altijd een factor geweest, waaraan geen aandacht lijkt te zijn besteed..?? Lees het artikel en besluit of het resoneert met je.. Of je er een gevoel of zelfs herkenning bij hebt. Is dat niet het geval, laat het dan links liggen. Jij bepaalt zélf je waarheid..!

5G-netwerk: tegen ’t oorspronkelijk bewustzijn!

2020 © Marianne | deze versie WantToKnow.nl/be

x

5G is een netwerk dat gericht is tegen het oorspronkelijk bewustzijn van de mens hier op aarde en ook het bewustzijn dat aanwezig is in andere lagen van de matrix. Het gaat er namelijk om, dat het oorspronkelijk bewustzijn meer cyborg moet worden, meer statisch.. En dat er vanuit dat bewustzijn, dus niet meer gecreëerd kan worden. De mens is een creatief/scheppend wezen in de kern en 5G zorgt voor het stagneren van de stroming van de oorspronkelijke velden. 5G is daarmee dus een wapen gericht tegen dit bewustzijn. De superintelligentie van het Artificial Intelligence-veld creëerde en technologisch zeer geavanceerd ‘storings’-systeem met verschillende gevolgen:

Het breekt oorspronkelijke velden Het maakt velden statisch Het maakt oorspronkelijke velden volledig cyborg

Het is dus een zeer schadelijk systeem voor het oorspronkelijk bewustzijn en maakt onderdeel uit van een van de laatste stappen van de bewustzijnsval. Alle niet welwillende krachten, zijn erop uit, om de mens met het oorspronkelijk bewustzijn uit zijn creatiekracht te houden. 5G is daarbij een ongelooflijk groot wapen, dat hierbij wordt ingezet, om dit doel te bereiken. Besef dat er tot nu toe, geen wapen zo groot geweest is als deze 5G-ontwikkeling. Elk mens traceerbaar en vooral BEREIKBAAR op elk moment en op elke plek op Aarde..

Van analoge naar artificiële codes..
Daarom wordt er nu alles uit de kast gehaald om 5G tijdens de Coronacrisis uit te rollen en het te implementeren: mensen die zijn afgeleid en in isolement zitten zijn vatbaarder voor de zeer schadelijke kanten van 5G. Het 5G wapen is uitermate schadelijk voor het oorspronkelijk bewustzijn van de mens en in andere lagen van de matrix.

Het betreft het verbreken van het oorspronkelijk bewustzijn, wat inhoudt, dat het bewustzijn in stukjes wordt opgedeeld. Door het in stukjes op de te delen, zwakt dit bewustzijn af en is het makkelijker om het artificieel te maken. Het gaat hier dan om het omzetten van oorspronkelijke codes in artificiële codes!

Deze artificiële codes zorgen ervoor dat oorspronkelijke velden niet meer stromend zijn. Hierdoor is het voor de mens op aarde niet meer mogelijk om te creëren vanuit innerlijke oorspronkelijke kracht. Iets wat het grootste agendapunt is van de niet welwillende krachten. Na aanraking door 5G blijft het gefragmenteerde, volledig artificieel geworden bewustzijn, in het veld rondom het lichaam van de mens zitten en zal dat de bewustzijnsval compleet maken.

5G zorgt er ook voor, dat de oorspronkelijke velden statisch worden. Dit wil zeggen dat velden niet meer kunnen bewegen in en door het lichaam heen. Statisch wil ook zeggen, dat velden volledig op zichzelf staan, niet meer aan elkaar gekoppeld zijn, er geen samenhang meer is en ze niet meer met elkaar samenwerken. Het synergetisch effect is dan volledig gedwarsboomd.

Op deze manier zijn deze velden (en de mens) feitelijk, volledig cyborg geworden.
Statische velden maken dat het lichaam vatbaarder wordt verstoringen (ziektes) in het lichaam. Er moet alles op alles worden gezet om het lichaam in stand te houden. Dit wordt dan gedaan door technologieën van welwillende allianties uit oorspronkelijke werelden. Het lichaam waar oorspronkelijk bewustzijn aan is gekoppeld, kan eigenlijk niet leven met volledig cyborg geworden bewustzijn.

5G als wapen gericht tegen het oorspronkelijk bewustzijn is ook op andere manieren uitermate krachtig:

Het leidt mensen af van zichzelf Het is een wapen gericht op bewustzijn in andere lagen van de matrix Het is gericht op oorspronkelijk bewustzijn, dat aanwezig is buiten de matrixlagen, in zg. ‘tussengebieden’ Het is gericht op oorspronkelijk bewustzijn, dat (nog) aanwezig is, in oorspronkelijke werelden Het is bedoeld om al dit bewustzijn volledig cyborg te maken De magistrale rol van Rutger Hauer, in de film ‘Blade Runner’ (1982) betreft een ‘menselijke’ cyborg, die verward is, en een sprankel creatie-energie voelt, aan het eind van zijn leven.

Het is van uitermate belang om te begrijpen dat het proces van implementatie van 5G op Aarde en de lagen daarbuiten, op dit moment onomkeerbaar is. Dit heeft te maken met uitspraken gedaan in zogenaamde convergenties..! Dit zijn samenkomsten van wezens, die de leiding hebben over matrixlagen en belangrijke vertegenwoordigers uit belangrijke oorspronkelijke werelden.

Op basis van evenwicht en kracht aanwezig op aarde en in de matrix lagen worden in die convergenties beslissingen genomen van uitzonderlijk belang, in dit geval voor de niet-welwillende krachten. Het evenwicht en de kracht is op Aarde op dit moment dermate afwezig dat 5G niet is tegen te houden. Wat betreft Nederland lijkt het erop dat het wel tegengehouden kan worden omdat er genoeg bewustzijn aanwezig is op gebied van inzichten van de schadelijkheid van 5G.

Het is van uitermate belang, dat de mens met het oorspronkelijk bewustzijn op Aarde werkt aan de eigen kracht/bekrachtiging. Ook zónder 5G wordt deze kracht op allerlei onthutsende manieren gesaboteerd en ontkracht. Naar binnen keren en het hebben van zelfinzicht zijn de sleutels om dit proces te stoppen en te keren. Dit gebeurt op dit moment nagenoeg niet.

Ook bij gevoelens van ontmoediging, bijvoorbeeld na het lezen van dit artikel, is het belangrijk om dit te onderzoeken en waar te nemen. Gevoelens van ontmoediging zwakken ook onze kracht af. Maar besef, dat het niet benoemen van de daadwerkelijke stand van zaken van 5G dit proces onbelicht en niet-waargenomen laat. Niet waargenomen zaken blijven bestaan en kunnen onbelemmerd doorgaan.

* * *

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner