"5G weg ermee" protest in Amsterdam (video)

Zaterdag was de dag voor wereldwijde protesten tegen 5G en ook in Amsterdam gingen mensen de straat op.

Het was een protest tegen het nieuwe netwerk dat ook al het asbest van de 21e eeuw wordt genoemd.

Eigenlijk is het heel vreemd dat er niet vele duizenden mensen gisteren aanwezig waren in Amsterdam. Er waren wel mensen, maar volgens de berichten waren het er honderden en geen duizenden.


De borden die de demonstranten van de eerste 5G Global Protest Day wijzen op de vele gevaren van het uit te rollen nieuwe netwerk: ‘5G Asbest van de 21e eeuw’ en ‘Minder straling minder stress’ tot ‘5G is killing us softly’.

Renée van Gennip van het Burgerinitiatief beklimt het podium en wijst op een gele stoel. “Die is voor mensen die hier niet bij kunnen zijn vanwege te veel straling, anderen zijn zelfs overleden of uit het leven gestapt. De gezondheidsklachten door de straling zijn legio: van oorsuizen, hoofdpijn tot hartklachten en hartuitval.” En Van Gennip kan het weten want zij is ervaringsdeskundige, zegt ze. “En we hebben nog niet eens een meldpunt.”

De volgende video's geeft een beeld van hoeveel mensen er ongeveer wel waren:

Het hadden er honderdduizenden moeten zijn, want de propaganda gaat nu in overdrive:

De straling van 5G-proefopstellingen in Nederland zit onder de Europese limieten, blijkt uit een eerste serie metingen door toezichthouder Agentschap Telecom.

Ook al is 5G nog niet geactiveerd, in de samenleving klinken al wel langere tijd zorgen over de komst van het nieuwe mobiel netwerk. In september was er bijvoorbeeld in Den Haag een demonstratie van mensen die de aanleg van het netwerk willen stoppen uit angst om ziek te worden van de straling. Deskundigen zeiden toen tegen de NOS dat de zorgen begrijpelijk zijn, maar onterecht.

Er zijn in Nederland vijftien vergunningen vergeven voor proeflocaties met 5G. Het Agentschap Telecom is steekproefsgewijs langs geweest op vijf locaties; twee in Den Haag en verder in Maastricht, Groningen en Rotterdam. "Op basis van de gegevens die er nu zijn, is er geen reden tot zorg", zegt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), dat meeschreef aan het onderzoeksrapport.

Hier is sprake van volksverlakkerij van de bovenste plank, want waar het werkelijk om draait wordt niet genoemd, zoals het volgende:

Omdat het bereik van de draadloze 5G stralen aanmerkelijk sneller in kracht afnemen dan van voorganger 4G, zal de wereld veranderen in een antennepark. Om sneller te kunnen werken gebruikt men bij 5G kortere golflengtes en een sterk verhoogde frequentie. Deze kortere golven worden gemakkelijker geabsorbeerd door gebouwen, bomen en ook mensen, maar hebben meer moeite ergens doorheen te komen.

Om te zorgen dat de stralen toch goed kunnen functioneren zal het signaal talloze keren dienen te worden versterkt door allerlei kleine zendstations/masten. Dat betekent dat er ongeveer iedere 250 meter een extra zender moet komen om het signaal te versterken.

Er is een reden dat 5G veel gevaarlijker is voor ons mensen dan haar voorgangers, want bij 5G zijn zowel de frequenties als de dekkingsgraad van de zenders veel hoger.

De door 1G, 2G, 3G en 4G gebruikte frequenties liggen in het gebied tussen 1 en 5 gigahertz. De nieuwe 5G echter gebruikt het frequentiegebied tussen de 24 en 90 gigahertz. Hoe hoger de frequentie des te schadelijker zijn de gevolgen voor levende organismen.

xxx

En het volgende: 

Sommigen in het Amerikaanse Congres beginnen nu ook een beetje wakker te worden, waaronder Senator Richard Blumenthal. Tijdens een hoorzitting van een commissie van de Senaat over de komende 5G uitrol, ondervroeg Blumenthal een aantal vertegenwoordigers van de telecom sector.

Hij legde uit dat hij al een tijdlang bezig was geweest om te kijken welke onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken er in opdracht van de industrie zouden zijn uitgevoerd met betrekking tot de veiligheid van 5G en dat hij helemaal niets heeft kunnen vinden.

Kijk, luister en huiver als je de antwoorden hoort van de telecomsector. Er is nog nooit zelfs maar één onderzoek uitgevoerd.

Dat het ook anders kan, bewijst de volgende email die wij van een lezer ontvingen (dank!):

Wat veel mensen in het westen niet weten is dat er al tientallen jaren sprake is van een dubbele veiligheidsstandaard als het gaat om draadloze technologie. Hoewel de Nederlandse overheid met een veiligheidsclaim ICNIRP-limieten schermt, heeft Rusland al decennialang veel strengere veiligheidslimieten en zet ze zich in om de bevolking bewust te maken van de (in Russisch wetenschappelijk onderzoek - dat niet door de telecomindustrie gecorrumpeerd is) aangetoonde biologische en gezondheidseffecten van RF-EMV. Zie o.a. de Russische website: http://www.tesla.ru/ (Engelstalig), de website van de RNCNIRP (Russian National Committee on Non-Ionizing Radiation Protection: www.emf.net.ru (Russisch, vertaling via Google Translate mogelijk) en de 'Resolution of Russian National Committee on Non-Ionizing radiation Protection. Electromagnetic fields from mobile phones: Health effect on children and teenagers. (April 2011. https://www.magdahavas.com/  

Stuur deze email s.v.p. zoveel mogelijk door. Zodat het bewustzijn dat de Russische overheid al jarenlang onder haar bevolking verspreid, ook bij ons meer bekendheid mag brengen. Russische wetenschappers hebben de schadelijkheid van draadloze technologie al lang aangetoond. 

Tot zover het bericht. En voor wie nog enige twijfel had omtrent de bedoelingen van 5G is de niet serieus te nemen propaganda uit de mainstream media, in dit geval Geenstijl, alleszeggend:


Het was weer tijd voor het jaarlijkse uitje van koersbalvereniging De Verschrompelde Tiet. Dit jaar ging de colonne T-Fords naar de Dam in Amsterdam, om te protesteren tegen de komst van 5G. Edgar (98) is de enige met een mobiele telefoon maar de rest vindt 5G ook heel erg. Sommigen hadden van die leuke hoedjes gemaakt. Iemand luisterde naar Wim Sonneveld. Mevrouw Riet (99) klaagde dat de thermostaat te laag stond. "Maar je staat buiten", zei iemand. "O ja", zei Riet. Alfons had een keer op internet iets gelezen over 5G. Theo (88) was vooral mee om de gratis jenever. Gisteren had Theo nog gewonnen met koersbal, het was fantastisch. Alle jongeren konden trouwens niet komen want die hadden wel betere dingen te doen dan met een stel seniele idioten op de Dam te staan. Einde en ze leefden nog kort en ongelukkig, want 5G kwam eraan en iedereen had een bloedneus.

Kortom, er is nog veel werk aan de winkel.

Meer informatie over straling:

Stopmumts

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner