600 artsen roepen Trump op te stoppen met #lockdown

Ongeveer 600 Amerikaanse artsen hebben president Trump een brief geschreven waarin ze hem oproepen de lock down te stoppen vanwege de exponentieel groeiende negatieve gevolgen. Ze verklaren dat de anti-coronamaatregelen in de VS miljoenen slachtoffers zal eisen door dakloosheid, alcoholisme, drugsgebruik en zelfdoding.

Veel patiënten hebben hun routine-onderzoeken sinds de pandemie niet meer gekregen. Hierdoor missen zij mogelijk levensveranderende diagnoses zoals kanker en hartproblemen. Zoals 150.000 Amerikanen per maand die hun routine-onderzoek voor kanker niet hebben gekregen.

In hun brief schrijven de medici dat ze gealarmeerd zijn door het gebrek aan aandacht voor de toekomstige gezondheid van de patiënten. De gevolgen voor de gezondheid worden enorm onderschat.

De doktoren zien dat sinds de invoering van de lockdown, telefoontjes naar zelfmoordlijnen zes keer zoveel zijn geworden en drankverkopen zijn toegenomen met 300 tot 600 procent.

De gevolgen van de lockdown zullen uit het zicht blijven als alcoholisme, dakloosheid, zelfdoding, hartaanval of nierfalen. Bij de jeugd heet het financiële instabiliteit, werkloosheid, wanhoop, drugsverslaving, ongeplande zwangerschappen, armoede en misbruik.

Veel huren blijven ondertussen onbetaald en familierelaties gaan kapot.

Ze schrijven, “Het is onmogelijk de korte, medium of lange termijn schade aan de volksgezondheid te overschatten bij het doorgaan van de lockdown.”

Dr Fauci, de top infectieziektenexpert, waarschuwde vorige week nog het Congres om de VS niet te snel te openen, om nadelen zoals lijden en dood te voorkomen.

Ook in Duitsland wijzen allerlei wetenschappers erop dat de coronamaatregelen eerder schade veroorzaken dan goed doen. Hier hebben ze zelfs berekend hoeveel patiënten zijn gestorven door uitgestelde operaties, afgezegde vervolgbehandelingen. (Lees verder hierover dit artikel)

In de Verenigde Staten hebben niet alle staten een shut down ingevoerd. Arkansas, Iowa, Nebraska, North Dakota en South Dakota deden niet mee.

Evenmin Zuid-Korea en Taiwan  die op contact tracing per mobieltje vertrouwen. Zweden heeft zonder lockdown de verspreiding aangepakt, door universiteiten en hoge scholen te sluiten en ouderen / risicogroepen te vragen om sociale contacten te vermijden. (lees verder hier over Zweden).

Het andere Europese land zonder de waan van lock down is Wit-Rusland. Ook Indonesië, Japan, Malawi, Zuid Korea en Taiwan zien ervan af.

Japan, Zuid Korea en Indonesië kiezen echter wel voor social distancing en mondkapjes.


Grijs = geen lockdowns
Donker / licht blauw = lockdowns
Bron: Wikimedia commons

Naast de genoemde Amerikaanse artsen komen steeds meer artsen naar buiten met kritische reacties op de corona maatregelen op basis van medische argumenten. Op Facebook en YouTube verschijnen ze regelmatig in filmpjes waarin ze uitleggen waarop hun kritiek is gebaseerd. In veel gevallen worden deze video’s door de censors van de sociale media verwijderd.

Wij verzamelden van een aantal medici hun verklaringen over covid-19. Hun reacties spreken de berichten verspreid door de main stream media tegen.

Prof Cahill #lockdown is vergissing, 1,5 meter en #mondkapjes onnodig

Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

 

Rob Vellekoop, 25 mei 2020

Post Views: 402

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 18 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner