By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

90.000 mensen geïnfecteerd met Coronavirus volgens zuster in Wuhan

Een zuster in Wuhan claimed dat er al 90.000 mensen zijn geïnfecteerd met het Coronavirus. Veel meer dan de officiële cijfers die uit gaan van ongeveer 2.000 geïnfecteerde mensen. In een video hieronder te zien claimt de zuster dat de overheid probeert de crisis minder erg te laten lijken dan deze is.

Het coronavirus uit Wuhan China heeft inmiddels officieel rond de 2.000 personen ziek gemaakt, rond de 80 zijn er inmiddels aan overleden. Ook in andere landen duikt het virus op, er zijn gevallen in de Verenigde Staten van Amerika, Frankrijk, Canada, Thailand, Nepal, Singapore, Australië, Vietnam en Maleisië. Amerika en Engeland halen intussen hun burgers uit China en de grens met Mongolië is afgesloten. Het Russische Ural Airlines heeft ook alle vluchten van en naar China gestopt in verband met het virus.

De Chinese President Xi Jinping heeft toegegeven dat de situatie ernstig is en dat de ziekte zich sneller verspreid dan verwacht. Hoewel China geprezen is over haar openheid met betrekking tot de uitbraak claimen critici nu dat de werkelijke situatie veel erger is dan het officiële verhaal van de overheid.

De video van de zuster is inmiddels op YouTube al meer dan twee miljoen keer bekeken, ze waarschuwt mensen geen nieuw jaar te vieren om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Kort erna dat er een tekort is aan maskers en kleding in Wuhan.

Lees ook:  : VS 'meest oorlogszuchtige natie in de geschiedenis van de wereld'

Ook andere video’s uit Wuhan tonen schokkende taferelen. Zo zijn er video’s waarop te zien is hoe in overvolle ziekenhuizen mensen op de gang liggen onder lakens en inmiddels al aan het virus zijn bezweken. De video is intussen van Weibo (sociaal media kanaal) verwijderd. Hier kun je de video zien, let op de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Hoewel de staatskanalen vooral de aandacht richten op de enkele patiënten die genezen zijn melden andere kanalen zoals the Global Times dat er een groot tekort is aan medische maskers. De beschuldigingen van een doofpot zijn niet vreemd gezien de doofpot in China rond de SARS uitbraak in 2002 toen de overheid niet alleen naar de buitenwereld maar ook naar de eigen bevolking zo veel mogelijk ontkende dat er een uitbraak was.

Afbeeldingsresultaat voor coronavirus

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 03 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ooit kon je kiezen....christen moslim jood of geen geloof...
“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ja echt een naar vies mannetje
“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Het is één van de grootste misdadigers. Is ooit begonnen...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020