Aalst schopt zelf UNESCO buiten, Joden dreigen

2 december 2019 Nieuws Plaats een reactie

Na een grappige carnavalswagen met daarop Joden met grote neuzen bleek dat ze ook lange tenen hebben, want ze begonnen hysterisch ‘antisemitisme’ te gillen.  Een wereldwijde lastercampagne tegen Aalst carnaval begon.   Nu zijn er velen in Vlaanderen die beweren dat ze ‘rebels’ en ‘nonconformistisch’ zijn, maar bij zo’n shitstorm met de woorden ‘racisme’ en ‘antisemitisme’ toch plat op hun buik gaan liggen.  Niet zo de mannen en vrouwen van Aalst.  Ze trokken naar de Unesco met een duidelijke boodschap: wij zijn geen antisemieten of racisten, maar in onze traditie lachen wij met alles en iedereen.

Dat werkte natuurlijk niet, en de Unesco plande de schrapping van Aalst carnaval als werelderfgoed op 12 december.  Maar Aalst steekt nu zijn ultieme middenvinger op naar die Unesco-dwazen: ‘We hebben het gehad met de groteske verwijten. We zijn geen antisemieten of racisten. Wie dat blijft beweren, is te kwader trouw. We schrijven eerstdaags een brief naar Unesco dat we afstand nemen van de erkenning. We willen niet langer verbonden zijn met een organisatie die de specifieke context van ons carnaval en de prachtige tradities die met dit volksfeest samengaan, niet wil begrijpen. Voor ons geen Unesco-schoonmoeder meer”, aldus de N-VA-burgemeester van Aalst, Christoph Dhaese.

De Joden kunnen intussen niet lachen met zoveel moed, en uiten bedreigingen.  ‘Als de burgemeester denkt dat hij zijn handen nu vrijer heeft om dit soort van antisemitisme verder over zijn straten te laten paraderen, dan zal hij ons op zijn weg vinden’, zo toetert het orakel van het Forum der Joodse verenigingen.  Daar komen dus klachten en processen van via de inquisitieinstellingen als Unia… Ze doen maar.  Leve Aalst en de vrije meningsuiting!

Hans De Groot

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 06 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩
Onder voormalig wethouder Asscher werd christelijk symbool mijter Sinterklaas in A'dam verwijderd
05 december 2019
Vieze spelletjes allemaal. Er gebeuren vreemde di...

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Deborah Dogan is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • De Theorist is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken