Aanpak coronavirus grote schande

We hebben hier te maken met een misdaad tegen de mensheid door zware nalatigheid en incompetentie.

     door Bas Filippini

Met de uitspraak van de Duitse bondskanselier Angela Merkel dat 70 procent van de Duitsers besmet gaat worden met het coronavirus en de regering daar alleen het verspreidingstempo wil temperen, wordt staatsterrorisme bedreven. Met deze capitulatie vanuit het reeds ingezette nietsdoen accepteert Merkel en haar regering dus honderdduizenden doden zonder op te treden.

Een kleine rekensom voor Duitsland vanuit de huidige gevallen betekent 56 miljoen besmettingen waarvan 4-6 procent (Italië) overlijdt. Dat komt dus neer op 1,7 tot 3,4 miljoen doden, hoofdzakelijk ouderen. Daarnaast een getal van 16,3 procent dat ernstig ziek wordt, dus 9,1 miljoen mensen. En een enorme klap voor de economie. In Nederland zou het gaan om 336-700.000 doden en 1,8 miljoen ernstig zieken.

Ook in Nederland wordt de bevolking op grote schaal misleid en voor de gek gehouden, uit hoofde van paniek indammen en de economie redden. Ons kabouterkabinet en de EU wisten in januari al van de schokkende situatie in China en keken de andere kant op. Wat je niet kan zien is er schijnbaar niet.

Met als gevolg dat wij als bevolking blootgesteld worden aan dit virus dat nog steeds verkocht wordt als een ‘griepje’. Niemand die zich even afvraagt waarom China en nu ook Israël en de VS zulke draconische maatregelen nemen om dit griepje in te dammen en buiten de deur te houden.

Lees ook:  EU-lidmaatschap Turkije bijna van de baan

Dat onze regeringsleiders in Europa dit soort aantallen accepteren en de strijd opgeven spreekt boekdelen. Voor wie zitten zij hier eigenlijk? Het tekent het failliet van de democratische parlementaire rechtsstaat en de verdere uitbouw van staatsterrorisme.

Een aanslag met drie doden krijgt alle aandacht (staatsterrorisme) en daarvoor moeten wij al onze rechten en privacy opgeven, miljoenen doden en ernstig zieken worden geaccepteerd als onoverkomelijk. We hebben hier te maken met een misdaad tegen de mensheid door zware nalatigheid en incompetentie.

Vanuit Privacy First staan wij op het standpunt dat privacy tijdelijk opgeofferd kan worden (dus niet in structurele wetgeving) in het algemeen belang. Dit is zo’n situatie. Nederland, Duitsland en de EU moeten alles op alles zetten om dit virus in te dammen en uit te roeien, de kennis en informatie is er nota bene. Onder andere uit China. Dat betekent tijdelijke maatregelen om contacten in te dammen zoals in China is gebeurd. Tijdelijk. Zonder permanente en draconische wetgeving die onze burgerrechten (nog verder) ondermijnt.

Door nu adequate maatregelen te nemen kan de indamming worden ingezet en de groeicurve worden omgebogen. We praten hier over miljoenen slachtoffers op basis van de huidige cijfers. Tekenend is de totale chaos en sociale ontwrichting die nu al te zien is in Italië. En onze kabouterleiders staan erbij en kijken ernaar. Beroepspolitici, het woord zegt het al: eerst het beroep, dan pas voor de burger opkomen…

Lees ook:  “Communistische partij China gebruikt geheime detentie om bekentenissen af te dwingen”

Via:https://www.ravage-webzine.nl/2020/03/15/aanpak-coronavirus-grote-schande/

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 25 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner