By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het Vaticaan een internationale conferentie over ‘gezondheid’. Onder de aanwezigen zijn Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel; Chelsea Clinton, een volger van de Kerk van Satan; new age-goeroe Deepak Chopra; biologe Jane Goodall; de directeuren van Pfizer en Moderna; afgezanten van Big Tech; en een trits globalisten. De conferentie wordt gemodereerd door journalisten van linkse media zoals CNN, MSNBC, CBS en Forbes.

Deze conferentie is de zoveelste bevestiging dat de Heilige Stoel zichzelf tot dienaar maakt van de Nieuwe Wereldorde en het maçonnieke globalisme, stelt aartsbisschop Carlo Maria Vigano in een verklaring.


.

Kochs postulaten

Volgens de coronareligie kan alleen het vaccin, dat dood en verderf zaait, ons verlossen uit deze crisis. Dat terwijl we te maken hebben met een seizoensgriep, waarbij het virus nog altijd niet is geïsoleerd volgens Kochs postulaten en die effectief kan worden genezen met behulp van bestaande behandelingen, aldus de aartsbisschop.

Toch krijgen we te horen dat het noodzakelijk is om vaccins toe te dienen die ineffectief zijn, zich nog steeds in de experimentele fase bevinden en onbekende bijwerkingen veroorzaken. De fabrikanten beschikken over een immuniteitsschild en zijn beschermd tegen aansprakelijkheid.

nwoj

Helse machine van Big Pharma

De slachtoffers die worden geofferd op het altaar van Moloch, van kinderen die in de derde maand van de zwangerschap worden ontleed om het serum te produceren tot de duizenden mensen die gedood of verminkt zijn, houden de helse machine van Big Pharma niet tegen, stelt Vigano.

We kunnen onmogelijk nog langer zwijgen want dat zou ons handlangers van de vijanden van het menselijk ras maken, benadrukt de aartsbisschop.

[LifeSiteNews]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 16 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner