Ademhalingsarts noemt coronavirus pandemie’ “Bullshit”

“Goedenavond. Dit is onze toekomst en de macht ligt bij de mensen. Ik wilde je even laten weten dat ik ademhalingstherapeut ben en dat ik dit al 21 jaar doe. Ik doe dit overal.

Ik wilde je hier onze apparatuurruimte laten zien. Dus we willen het een paar minuten hebben over COVID-19 en het eerste dat ik wil zeggen is: lijkt het erop dat er een tekort aan ventilatoren is? Nee, oké! we hebben momenteel minder ventilatoren aan, dan we normaal zouden doen, en dat is omdat mensen gewoon thuis blijven. Ze hebben geen electieve operaties.

Ik wil het hebben over de cijfers en de criteria die gelden voor wat een COVID-patiënt is is, of een patiënt die wordt onderzocht (wat ook wel een PUI wordt genoemd). Op dit moment, en zoals het de afgelopen paar maanden is geweest toen ze ons opsloten, werd elke patiënt met een ademhalingsprobleem COVID genoemd. Het maakt niet uit of je stadium 4 longkanker, pancreatitis, hartziekte hebt of leverfalen en al het andere – je bent nog steeds, omdat je ademhalingsproblemen krijgt, bestempeld als COVID-patiënt.

Bronnen:

The Freedom Articles

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner