Afghaan vermoordt 21-jarige vrouw met 76 messteken en verpakt haar in een koffer

Een illegale asielzoeker heeft op brute wijze een 21-jarige vrouw in Dortmund, Duitsland, vermoord. Nadat hij haar 76 keer met een mes had gestoken, stopte de Afghaan zijn slachtoffer in een koffer en plaatste deze in een parkeergarage.
Foto: Ter illustratie / fotocollage

Culturele verrijking, waaronder de laatste tijd vooral moorddadige praktijken vallen. Dit werd op indrukwekkende wijze aangetoond door een man uit Afghanistan in Dortmund. De 24-jarige wurgde eerst zijn eigen vrouw met een schoenveter. Daarna greep hij een mes en ramde het 76 keer in het lichaam van zijn slachtoffer.

Volgens aanklager Felix Giesenregen had de 21-jarige vrouw geen enkele kans om te overleven. Ze stierf ter plaatse onder de waakzame ogen van de Afghaan. De volgende scènes kunnen ook uit een horrorfilm zijn overgenomen. De moordenaar heeft het lijk daadwerkelijk in een rolkoffer vervoerd. Hij plaatste deze vervolgens in een parkeergarage en wandelde op zijn gemak weg.

Naïef zestienjarig Duits meisje gaat met 3 Afghanen op stap en verbaast zich er dan over dat ze door hen volgepompt wordt

Afghaan gearresteerd in Zwickau

De gewetenloze moordenaar reed vervolgens rustig terug naar Zwickau (Saksen), waar hij zich sinds zijn ongeoorloofde binnenkomst in de Bondsrepubliek op kosten van de belastingbetaler had vermaakt. In zijn stijlvolle appartement, waar hardwerkende Duitsers alleen maar van kunnen dromen, werd hij gearresteerd. Hij maakte het zich daar comfortabel alsof er niets was gebeurd.

Volgens het Openbaar Ministerie kon tot nu toe nog geen motief voor het misdrijf worden vastgesteld. Wat ook niet vastgesteld moet worden, als u, beste lezers, geen hartaanval wilt krijgen, zijn de afschuwelijke kosten die al voor het begin van de gerechtelijke procedure zijn ontstaan. Omdat de Afghaanse moordenaar niet in een patrouillewagen naar Dortmund in voorlopige hechtenis is gebracht.

Deed alles voor haar moslimvriendje – werd op brute wijze vermoord toen ze weigerde naar Tunesië te verhuizen

Eersteklas mensen reizen per helikopter

Zoals u al heeft geraden, werd de oosterling voorzien van een vervoermiddel dat bij zijn status past. De weg van Zwickau naar Dortmund werd per helikopter afgelegd. In de Bondsrepubliek is het reizen in een auto of met de trein voorbehouden aan het gepeupel. Tijdens de luxevlucht liet de asielzoeker zich zelfs in een ontspannen stemming zien. Na de landing bleef hij echter zwijgen over de beschuldigingen. Een datum voor het onderzoeksproces is echter nog niet vastgesteld.

Zoals onafhankelijke waarnemers reeds vermoeden, zal de Afghaanse moordenaar nu een enorme last blijven vormen voor de Duitse belastingbetaler. Zowel een gevangenisverblijf als een onderkomen in een mooie kliniek brengen astronomische kosten met zich mee, waarvoor de Duitse Franz mag bloeden. De jurisprudentie van de afgelopen jaren heeft keer op keer aangetoond dat criminele immigranten meestal een fraaie migratiebonus ontvangen die een gevangenisstraf tenietdoet. Plotseling geïdentificeerde psychologische problemen helpen dan de MENA-lander naar een luxe verblijf in een klinische faciliteit met inbegrip van een 4K-televisie en PlayStation. De Duitse burger betaalt de rekening.

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 06 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩
Onder voormalig wethouder Asscher werd christelijk symbool mijter Sinterklaas in A'dam verwijderd
05 december 2019
Vieze spelletjes allemaal. Er gebeuren vreemde di...

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Deborah Dogan is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • De Theorist is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken