Agressieve migranten: Deze beelden zullen door de mainstream media nooit aan u  getoond worden

Gisteren deelde Johannes Huber, AfD-parlementslid in de Bundestag, een video op zijn Facebook-profiel die binnen zeer korte tijd een enorme verspreiding op social media vond. Het toont beelden die de staats- en mainstream media ons al jaren bewust onthouden.

Backup:

De video is getiteld: “Vluchtelingenbestorming in Bosnië”. En verder: “Aan de Kroatisch-Bosnische grens: agressieve migranten willen allemaal naar Duitsland komen”.

Citaat:

“Hier zie je nu enkele van deze vreedzame vluchtelingen, die meer lijken op een menigte islamitische strijders dan op arme vluchtelingen die bescherming nodig hebben. Ze lopen hier agressief door de straten, dominant en gewapend met stokken, schreeuwen Allahu Akbar en andere islamitische strijdkreten (…)”.

Steeds weer de militante kreet “Allahu Akbar”…

De beelden en opnames van de video zijn zeer veelzeggend als het gaat om de (vaak islamitisch gemotiveerde) neiging tot geweld van bepaalde migrantengroepen. De video bestaat echter uit een compilatie van verschillende sequenties van verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen. De meeste scènes zijn niet actueel, gemakkelijk herkenbaar aan het seizoen (zomer) waarin de foto’s zijn genomen.

Niettemin: de mainstream media verbergen dergelijke beelden al jaren voor ons. En toch maken ze integraal deel uit van het totale complex van de zogenaamde vluchtelingencrisis.

Het project dat in de video wordt gepresenteerd, wil deze situatie nu verhelpen. Het is de moeite waard om te kijken.

 

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 10 april 2020

Laatste reacties....

Willekeurige partner