Alarmerende coronavirus UPDATE: Crematies stijgen, 50.000 nieuwe infecties worden dagelijks geschat in de provincie Hubei

De coronavirus epidemie nachtmerrie die de wereld stormenderhand verovert, laat veel mensen met meer vragen dan antwoorden. Eén ding dat we wel weten is dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ongemakkelijk lijkt te zijn in de buurt van de uitbraak in Wuhan.

Zoals we eerder hebben gemeld, lijkt het virus (genaamd 2019-nCoV) waarschijnlijk afkomstig te zijn van een Biosafety Level 4-laboratorium (BSL-4) in de centrale Chinese stad. Dit is een van de weinige laboratoria ter wereld die door de WHO is geclassificeerd als in staat om dodelijke ziekteverwekkers te behandelen.

Nu lijkt het waarschijnlijk dat de wereldwijde organisatie goed op de hoogte was van wat er gaande was in dit laboratorium – en dankzij dit onderzoek naar biowapens lijken sterftecijfers en zelfs crematiecijfers omhoog te schieten in China.

Coronavirus-update: miljoenen in gevaar en DUIZENDEN al dood, experts wegen in op de ware omvang van de uitbraak

Volgens de laatste “officiële” cijfers is het dodental van coronavirus meer dan 1.300, met meer dan 60.000 geïnfecteerde mensen. Maar, nog alarmerender: Michael Ryan, hoofd van het WHO-programma voor noodsituaties op gezondheidsgebied, heeft gezegd: “Ik denk dat het veel te vroeg is om nu het begin, het midden of het einde van deze epidemie te voorspellen.”

Het virus heeft zich verspreid naar ten minste 35 bevestigde landen en er zijn nog miljoenen in China.

Maar in nog meer beangstigend nieuws, kan het werkelijke aantal sterfgevallen en besmettingspercentages  verkeerd worden voorgesteld. Overweeg dit:

Sommige rapporten van undercover-journalisten geven aan dat de crematiepercentages in begrafenishuizen rond Wuhan omhoogschieten, met wel 300 lichamen per dag of meer die worden verbrand via slechts EEN overbelast crematorium

Met schrijnend nieuws over lichamen die zich sneller opstapelen dan ze kunnen worden gecremeerd, worden Chinese uitvaartwerkers tot pure uitputting gedreven

Taiwanese nieuwsuitwisselingen deelden onlangs weerkaarten die een krankzinnige stijging van zwaveldioxide-niveaus in de lucht rondom Wuhan tonen, tot een enorme 1700ug / m ^ 3, die gemakkelijk de bekende gevarenniveaus van slechts 80ug / m ^ 3 overschrijdt. Geen enkele andere Chinese stad of Chinese elektriciteitscentrale heeft zoveel zwaveldioxide. De uitstoot van zwaveldioxide wordt geassocieerd met het verbranden van organische stof … waardoor veel mensen tot de verontrustende conclusie komen dat er massale crematies plaatsvinden.

Alles bij elkaar schatten veel experts en ziekteanalisten dat de werkelijke infectiesnelheid voor 2019-nCoV zo hoog is als 50.000 per dag.

Al deze sterfgevallen, al deze chaos – allemaal omwille van biologisch oorlogsonderzoek dat waarschijnlijk is goedgekeurd door de WHO?

WIE krijgt de handen vuil met biologische oorlogvoering

Het idee dat de WHO niet alleen kennis heeft van, maar in het geheim ook onderzoek naar biowapens ondersteunt, is niet zo belachelijk als het klinkt. Er is bijvoorbeeld al voldoende bewijs dat het Amerikaanse leger al sinds het midden van de 20e eeuw nietsvermoedende Amerikanen heeft blootgesteld aan honderden tests voor biologische oorlogvoering.

En zoals we al hebben gezegd, is het laboratorium in Wuhan officieel door de WHO aangewezen als een laboratorium dat is gemachtigd om de dodelijkste ziekteverwekkers ter wereld te verwerken en op te slaan. Van dit laboratorium en andere soortgelijke – waaronder ten minste 13 in de Verenigde Staten – is ook bekend dat ze zich bezighouden met biologisch oorlogsvoeringonderzoek … en moeten we geloven dat de WGO zich niet realiseerde wat er gaande was in hun speciale laboratoria?

Het is een link die te dichtbij ligt om te negeren, en precies daarom benoemen experts in biowapens zoals Dr. Francis Boyle en andere functionarissen zoals senator Tom Cotton uit Arkansas de onwil van de WHO om hun rol toe te geven bij de verspreiding van dit gevaarlijke, door mensen ontwikkelde virus.

Natuurlijk hebben ze een sterke stimulans om het te verdoezelen … stel je eens voor dat de PR-nachtmerrie van een organisatie die bedoeld is om de wereldwijde gezondheid te beschermen, ontdekt wordt als iemand die deelnam aan een directe dreiging ertegen.

Bronnen:

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 29 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Landelijk protest
  1.   29th okt, 2020 06:00

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner