Alleen samen krijgen we de "elite" onder controle!!!

In deze vreemde tijden gebeuren er ook hele mooie dingen en dat is slecht nieuws voor de duistere figuren achter de schermen. 

We merken dat steeds meer mensen daadwerkelijk willen meehelpen om een einde te maken aan de nachtmerrie waarin wij ons bevinden.

alleen samen verslaan we de elite

Een aantal weken geledenschreven wij een artikelwaarin wij hulp vroegen aan onze lezers door te helpen met onderzoek, het eventueel schrijven van dingen of het aandragen van zaken die belangrijk zijn in deze tijd waar het letterlijk gaat om "erop of eronder".

Dit, omdat wij slechts enkelen zijn en er zoveel informatie rondvliegt dat zelfs 48 uur in een dag nog tekort is om alles te kunnen bekijken. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een aantal door ons zeer gewaardeerde bijdragen van lezers. Ook krijgen wij nu regelmatig goede tips opgestuurd zoals we onlangs hebben kunnen zien met het "te drukke strand" van Scheveningen en webcambeelden die een heel ander verhaal laten zien.

Iemand die veel werk verricht in de achtergrond, voornamelijk voor wat betreft vertaalwerk vanuit het Engels, is Erick van Dijk. Eén van de dingen die hij heeft vertaald is een heel belangrijke video van James Corbett die wij onlangs hebben gepubliceerd vergezeld van de vertaling. Mooier is natuurlijk om die video in het Nederlands te ondertitelen omdat dit toch wat gemakkelijker is.

Dat heeft Erick inmiddels gedaan, maar nu loopt hij tegen een probleem aan waar andere lezers bij kunnen helpen om dit op te lossen.

Hij schrijft het volgende:


Beste vrienden van de waarheid. Allereerst dank voor jullie publicaties van wat ik heb aangedragen. Het doet me goed te zien dat deze belangrijke informatie, die slechts weinig is doorgedrongen tot Nederlandse sites, wordt verspreid. Het komt ons allemaal ten goede.

Nu heb ik een klein verzoek. Ik heb op verschillende manieren geprobeerd rechtstreeks in contact te komen met James Corbett. Van het stuk dat jullie eerder publiceerden, "Leugens...etc," en ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze video is, heb ik nu een ondertitelbestand gemaakt voor de video op YT. Dat is natuurlijk veel prettiger dan de hele tekst te moeten lezen en dan nog de video kijken. Nu heb ik ontdekt hoe jullie gemeenschap hierin een rol kan spelen.

Er zijn 2 manieren waarop deze zichtbaar worden. Ze moeten worden goedgekeurd door de kanaalhouder (die ik dus niet kan bereiken), of door de gemeenschap, de kijkers. Hiervoor hoef je niet te zijn geabonneerd op het kanaal. Wel moet je zijn ingelogd met een YouTube account. Ik zal even schetsen wat nodig is. Het is een kwestie van een minuut.

Noot van de redactie: Waar wij achter kwamen toen we onderstaande probeerden te doen is dat je ingelogd moet zijn bij Google of Youtube of via een gmail account. Voor hen die dat wel hebben willen we vragen even de tijd te nemen om onderstaande stappen te doorlopen.

Je gaat naar de video.

Voor je begint moet je er voor zorgen dat de taal in de YouTube instellingen op "Nederlands" staat (klik op het rondje in de rechter bovenhoek om te wijzigen).

Onder de video staan 3 horizontale puntjes. Klik je hierop dan krijg je een menu. Kies "vertaling toevoegen."

Youtube Erick van Dijk, afbeelding 1


Je ziet nu een scherm met 2 tabbladen. Het eerste is mijn vertaling van de beschrijving bij de video. Rechts is een knop "is goed zo" (je mag alles natuurlijk ook eerst zelf controleren) druk op die knop. Indien nodig klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.

Youtube Erick van Dijk, afbeelding 2


Nu zie je je keuze bevestigd. Achter "ondertiteling" staat een knop "controleren," klik erop.

Erick van Dijk, plaatje 3


Hier zie je de video met links de ondertitels. Rechts de knop "is goed zo," klik erop, en dat is alles. Wat ik nog niet weet is hoe lang het duurt voor ze zichtbaar zijn. Dat moeten we afwachten. Indien nodig klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.

Erick van Dijk, plaatje 4

Ik volg James Corbett al vele jaren, sinds mijn onderzoek en vrijwilligerswerk i.v.m. 11 September. Naar mijn bescheiden mening is hij één van de beste onderzoeksjournalisten. Zijn laatste serie is een vierluik over Bill Gates, de schijnbare spil in dit alles. Dit zal mijn volgende project worden om te vertalen en te ondertitelen.

Wanneer wat ik hierboven heb beschreven werkt dan zal ik telkens wanneer ik een deel klaar heb Niburu hiervan op de hoogte stellen. Als zij dan zo vriendelijk zouden willen zijn om een korte oproep te doen aan lezers met de videolink erbij, dan kan de hele gemeenschap zo snel mogelijk kennis nemen van deze belangrijke informatie.

ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE DE "ELITE" ONDER CONTROLE!!!

Groet, blijf sterk!

Erick

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 27 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Hebben ze daar geen horloges?
Willekeurige partner