Allochtonen gieten kokend water over man en gooien hem van trap

Twee allochtone jongemannen zijn vandaag door de rechtbank veroordeeld voor de zware mishandeling van een 24-jarige man. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Ze goten kokend water over het slachtoffer duwden hem van de trap. Ondanks hun veroordeling zullen de beklaagden niet naar de cel moeten. 

De feiten dateren van 23 juli 2018 en vonden plaats in het appartement van het slachtoffer in Kortrijk. Alphonse-Kevin S., een jongeman met migratieachtergrond, kreeg er onderdak van het slachtoffer, maar op een gegeven moment liep het mis.

Kokend water en van de trap geduwd

Om onduidelijke reden ontstond er ruzie tussen Alphonse-Kevin en de eigenaar van het appartement. Die ruzie escaleerde volledig en de allochtoon greep een kan met kokend water, die hij over de jongeman goot. Vervolgens nam hij een luchtdrukpistool en schoot hij een kogel tussen de ogen van het slachtoffer. Maar daar bleef het niet bij.

Op dat moment duikt ook een tweede allochtoon, Gacem B. (24), op in het verhaal. Samen met Alphonse-Kevin geeft hij het slachtoffer verschillende rake klappen en vervolgens duwen ze hem van de trap. Het slachtoffer raakte zwaargewond, wat ook de allochtonen al snel in de gaten kregen. Ze gooiden hem in een bestelwagen en lieten hem achter op de spoedafdeling van het ziekenhuis.

Lees ook:  In de geschiedenis zullen de Gele Hesjes worden herinnerd als de kanarie in de kolenmijn.....

De allochtone jongemannen zijn geen onbekenden voor het gerecht. Ze verschenen de voorbije jaren al verschillende keren voor de jeugdrechter. Vandaag verschenen de twee allochtone jongemannen voor de correctionele rechtbank van Kortrijk. De rechter veroordeelde Alphonse-Kevin S. tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar. Hij moet dus niet naar de cel. Gacem B. daagde niet op, hij kreeg een celstraf van 10 maanden, die dus ook niet uitgevoerd zal worden.

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner