‘Als je door de boeken van Robin de Ruiter uit 2006 & 2011 bladert, begrijp je waarom hij monddood werd gemaakt’

Op social media circuleert momenteel een filmpje van iemand die een passage voorleest uit ‘De 13 Satanische bloedlijnen’, een boek van schrijver Robin de Ruiter. “Oh my God,” zegt de persoon.

“Volgens de Internationale Gezondheidsregelgevingen van de Constitutie van de WHO die in juni 2007 van kracht werden, heeft de directeur-generaal van de WHO het recht om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen. In dat geval kan worden besloten tot quarantaine, reisbeperkingen en gedwongen vaccinatie, waarbij 194 landen die het verdrag met de WHO ondertekend hebben verplicht zijn deze maatregelen uit te voeren.”

Coronacrisis

In het boek wordt ook verwezen naar een ander boek van De Ruiter: ‘Coronacrisis, het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij’. Het gaat om een bewerking van een eerder boek uit 2009, waarin hij suggereert dat het virus de opmaat is naar de vestiging van een nieuwe wereldorde, onder leiding van een leider waaraan de hele wereld is onderworpen.

Bol.com heeft het boek in oktober vorig jaar uit zijn assortiment genomen omdat het ‘ongefundeerde complottheorieën’ zou bevatten.

Het opnieuw opbouwen van de instituties

De Ruiter schreef vorig jaar het boek ‘Covid-19 en de Wereld Erna. Beleidsstukken van de Europese Unie, de Wereldgezondheidsorganisatie en onze regering geanalyseerd’. Daarin valt te lezen: “De hervorming behelst het opnieuw opbouwen van de instituties van onderop, met het recht tot vereniging en de hervorming van het geldsysteem als uitgangspunten.”

Schrijver Erick Overveen reageert: “Toen ik in 2005-2008 als journalist voor het weekblad Aktueel werkte, mocht ik schrijver Robin de Ruiter niet interviewen omdat hij een querulant zou zijn. Maar als je door zijn boeken uit 2006 en 2011 bladert, begrijp je waarom hij toen al monddood werd gemaakt.”

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl via detheorist.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 19 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers