Door niburu op zondag 27 februari 2022
Categorie: Internet & privacy

Alternatieve websites in EU ‘uit veiligheidsoverwegingen’ afgesloten

Het is belangrijk dat mensen blijven geloven in de sprookjesverhalen zoals die door de mainstream media worden rondgestrooid.

Had iemand ooit kunnen denken dat websites in de EU die een ander geluid laten horen nu worden afgesloten ‘uit veiligheidsoverwegingen’?

Er vallen te veel gaten in het officiële verhaal en dat betekent dat er door overheden steeds vaker wordt ingegrepen.

Eén van de redenen dat er zoveel gaten vallen in het officiële verhaal is omdat de mainstreammedia nog nauwelijks moeite doen om authentiek materiaal te tonen. Hier zie je een aantal voorbeelden van hoe het publiek wordt misleid met oud beeldmateriaal met betrekking tot de oorlog in Oekraïne.

We schrijven al vaker dat de waarheid dodelijk is voor de machten achter de schermen en dat begint nu steeds duidelijker te worden.

Zo ontvingen wij een alarmerend bericht van een lezer uit Tsjechië dat daar een aantal waarheid websites uit de lucht zijn gehaald door de overheid.

Dit, omdat ze het waagden om ook de kant van Rusland te belichten en dat kan natuurlijk niet in een ‘vrij EU land’.


Dit is wat er volgens Google staat op bovengenoemde website:

Aeronet.cz, Protiproud.cz, Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz en Skrytapravda.cz werden geblokkeerd.

Premier Petr Fiala (ODS) sprak over de maatregelen die het kabinet heeft genomen in de strijd tegen desinformatie. Details gaf hij echter niet. Het is een reactie op de propaganda die gepaard gaat met de Russische aanval.

"Ik kan deze informatie zeker niet bevestigen. Vanwege de bredere strategie zullen we hier geen commentaar op geven ", voegde de minister van Binnenlandse Zaken Vít Rakušan (STAN) eraan toe.

"De agressie van de Russische Federatie tegen Oekraïne gaat al lang gepaard met een desinformatiecampagne in een aantal internetmedia die het Tsjechische nationale domein gebruiken. Omdat deze informatie niet doelbewust op de waarheid is gebaseerd en aantoonbaar de verspreiding van verzonnen geruchten, berichten en instabiliteit in de samenleving aanmoedigt, hebben we besloten om deze significante desinformatie-internetmedia te blokkeren na overleg met de hoogste staatsfunctionarissen, "zei CZ.NIC CEO Ondřej Filip .

Vanwege de technische principes van het DNS-protocol kan het volgens de vertegenwoordigers van de vereniging enige tijd duren voordat de sites op elk netwerk niet meer beschikbaar zijn.

Tot zover het Tsjechische artikel.

Dit gebeurt in de Europese Unie, niet ergens in een achteraf republiek in Verweggistan.

Er gaat nu een heksenjacht volgen op alles en iedereen die probeert een andere kant van de zaak te belichten. Door die heksenjacht zal straks overal in de Europese Unie een censuur worden toegepast die zijn weerga niet kent. Dat alles in het kader van de nationale veiligheid uiteraard.

Dit komt dan ook heel handig van pas als er in het najaar een nieuwe ‘gevaarlijke’ variant van het coronavirus zal opduiken.

Wij hebben dan ook besloten niet af te wachten totdat dit gaat gebeuren, maar proactief actie te ondernemen door in ieder geval een deel van onze activiteiten te verhuizen naar een locatie die buiten het bereik van de EU-autoriteiten valt.

Zodat mocht hier hetzelfde gebeuren als wat ze nu zien in Tsjechië wij in ieder geval kunnen doordraaien vanaf andere locaties.

Dit is uiteraard weer afhankelijk van de benodigde financiën om dit te kunnen doen, dus iedereen die daarbij wil helpen, graag.

Duidelijk is dat het doek lijkt te vallen over wat we ooit ‘het vrije westen’ noemden.


Website van de bron!
Reacties Achterlaten