Amerikaans bedrijf krijgt order voor half miljard corona vaccin injectienaalden met RFID chip en GPS tag

Trump wil leger inzetten om hele bevolking zo snel mogelijk te vaccineren – Apiject Systems kan eind 2021 maar liefst 330 miljoen smart naalden per maand produceren – Recht om vaccins te weigeren vastgelegd in UNESCO Mensenrechten Verklaring

De Amerikaanse ministeries van Defensie en Volksgezondheid hebben het bedrijf ApiJect Systems voor $ 138 miljoen een contract gegund voor de productie van honderden miljoenen corona vaccin injectienaalden, die kunnen worden voorzien van een RFID chip en GPS tag, waardoor de overheid ‘live’ kan volgen wie waar zijn vaccin heeft gekregen. Met deze ‘smart’ naalden kunnen binnen zeer korte tijd enorme aantallen mensen worden gevaccineerd, en zijn direct of indirect verplichte corona vaccinaties weer een stap dichterbij gekomen.

Rapid USA Inc, een tak van ApiJect Systems, begint onmiddellijk met ‘Project Jumpstart’, zodat het bedrijf eind dit jaar al meer dan 100 miljoen voorgevulde injectienaalden over de VS kan distribueren. Volgend jaar moet dat aantal zijn opgelopen tot meer dan een half miljard. Eind 2021 wil Apiject Systems 330 miljoen smart naalden per maand produceren, genoeg om de hele Amerikaanse bevolking iedere maand te kunnen vaccineren.

Dat zijn er zoveel, dat in theorie de hele wereldbevolking in 2023  tenminste één corona vaccinatie kan hebben gehad.

Deze ‘smart’ naalden bevatten ieder een eigen (optionele) RFID chip of NFC (Near Field Communication) GPS-tag met een uniek serienummer, die gesynct kan worden met een smartphone. Hierdoor weet de overheid in ‘real time’ welke naald wordt gebruikt om wat voor vaccin toe te dienen, en aan wie. Zo kan een ‘live’ vaccinatie kaart worden gecreëerd, wat de overheid in staat stelt om binnen zeer korte tijd honderden miljoenen mensen te vaccineren.

Trump wil leger inzetten om hele bevolking zo snel mogelijk te vaccineren

President Trump kondigde onlangs ‘Operation Warp Speed’ aan, die bedoeld is om in ijltempo deze smart injectienaalden met een corona vaccin te kunnen vullen. Operation Warp Speed wordt geleid door generaal Moncef Slaoui, voormalig topmanager van farmaceutisch gigant en vaccinfabrikant GlaxoSmithKline (GSK), en generaal Gustave Perna. Trump wil het leger inzetten om de hele bevolking in zo kort mogelijke tijd te vaccineren.

Nadat hij dit bekend had gemaakt, kwamen er onmiddellijke massale protesten uit de vrijheidsbeweging in de VS. Daarop nuanceerde hij zijn woorden: ‘We denken dat we in de zeer nabije toekomst een vaccin zullen hebben, en als dat zo is dan zijn we echt een grote stap verder. Maar zo niet, dan zal het probleem, zoals in veel andere gevallen, op zeker moment weer verdwijnen.’ (3)

‘Hoeveelheid wijst op plan om iedereen te dwingen vaccin te nemen’

De enorme aantallen injectienaalden en vaccins die worden genoemd zijn veel te hoog als het corona vaccin puur vrijwillig zou zijn. ‘De enige reden waarom ze er zoveel nodig hebben is als er een plan is om iedereen gedwongen het vaccin te geven,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams.

‘In bestaande vaccins die tegen de mazelen, de bof, waterpokken, HPV en andere infectieziekten zouden werken, zit een bizarre lijst van giftige en onethische ingrediënten, zoals aluminium, kwik (Thimerosal, een in Nederland verboden toevoeging), antibiotica, squalene (een chemische stof die ontstekingen kan veroorzaken), cellen van geaborteerde menselijke foetussen, formaldehyde, MSG, ‘live’ virussen, en HCG, een chemische stof die onvruchtbaarheid kan veroorzaken.’

Het is de wetenschap nog steeds niet gelukt om ook maar één werkend vaccin tegen een RNA virus te ontwikkelen. Zo wordt al zo’n 40 jaar vergeefs gezocht naar een vaccin tegen HIV/AIDS. Desondanks wordt de wereldbevolking nu wijsgemaakt dat er in pakweg een jaar of minder een werkend vaccin tegen corona, eveneens een RNA virus, zal zijn ontwikkeld.

‘Aanval met een dodelijk wapen’

Bovendien duurt het bij andere vaccins doorgaans 10 jaar voordat zeker is of het vaccin ook echt veilig is. ‘Vanuit het perspectief van de mensenrechten is een verplichte injectie met een ongetest en dus op voorhand niet veilig bewezen (corona) vaccin daarom een aanval met een dodelijke wapen,’ vindt Adams, zeker omdat de overheid in zijn eigen rapporten toegeeft dat er jaarlijks mensen –waaronder kinderen en baby’s- sterven door vaccinaties.

‘En als iemand je aanvalt met een dodelijk wapen, heb je alle recht om jezelf te verdedigen. Geen enkele noodwet annuleert het exclusieve eigendomsrecht op uw eigen lichaam en gezondheid. Geen enkele wettige regering zou zichzelf het recht toe-eigenen om zonder uw instemming uw lichaam te penetreren met gevaarlijke substanties.’

Het recht om vaccinaties of andere medicijnen en therapieën te weigeren is vastgelegd in Artikel 6 Sectie 1 van de Universele Verklaring over Bio-ethiek en Mensenrechten (UNESCO, 19 oktober 2005). Mede om deze reden denken wij daarom dat massale corona vaccinaties indirect verplicht zullen worden gesteld, dus enkel in naam ‘vrijwillig’. Weigeraars zullen vervolgens worden bestraft met een feitelijke uitsluiting van de samenleving, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om zonder vaccinatie te kunnen functioneren.

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
11-05: Israëlische premier stelt voor alle kinderen te chippen; verplichte vaccinaties steeds dichterbij
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’

 

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

Allen: mededeling: Zondagavond 17 Mei 2020 is huisarts Rob Elens te gast bij Jeroen Pauw Op1 om 22:05   zie artikel petitie

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner