Amerikaans politieman: Bloed zal vloeien als we burgerrechten blijven vertrappen

In deze video vertelt een Amerikaanse agent dat hij ziet hoe door coronamaatregelen de politie iedere dag de rechten van burgers vertrapt. Hij waarschuwt dat dit niet ongestraft kan doorgaan, omdat anders een stille reus gewekt wordt waardoor er bloed zal vloeien in de straten van de VS.

De agent doet in acht minuten een opmerkelijke oproep aan zijn collega’s, als een man die bezorgd is over de toekomst van zijn land.

De politieman zegt dat hij in het hele land agenten tirannieke orders ziet uitvoeren. Hij hoopt dat het de minderheid is van zijn collega’s, maar is daarvan niet meer zo zeker. Steeds ziet hij op tv en internet hoe zij mensen arresteren  omdat ze naar de kerk gaan, reizen, surfen, hun winkels openen, naar het park gaan met hun gezinnen.

Ook zijn er undercover agenten die daar naar toe gaan en deze mensen arresteren onder ten laste legging van een misdrijf.

Hij roept zijn collega’s op naar zichzelf te gaan kijken en zich af te vragen ‘Klopt het wel wat ik doe?’

“Ik wil je eraan herinneren ongeacht hoe je over het coronavirus denkt, dat we niet het gezag hebben om de mensen dit soort dingen aan te doen, alleen maar omdat een burgemeester of gouverneur dat zegt.”

Alle mensen zijn geschapen als elkaars gelijken, ze hebben het recht op leven, vrijheid en het zoeken naar geluk, staat te lezen in de Amerikaanse Grondwet. Om deze rechten te garanderen, moeten regeringen hun macht ontlenen aan de toestemming van het volk. Dus de macht van de politie en die van de regering komt van het volk. De agent zegt:”We hebben geen macht over de burgers.” Dat staat haaks op alles waar dit land voor staat.

De volgende schendingen ziet hij.
Het eerste grondwetsartikel, vrijheid van geloof, wordt geschonden door tegen mensen te zeggen dat ze niet naar de kerk mogen gaan. Mensen verbieden te protesteren is in strijd met de vrijheid van vergadering.
En het vierde amendement verbiedt onredelijke huiszoekingen en inbeslagnemingen, dus verkeerscontroles ter controle van papieren zijn illegaal.

“Wat zijn jullie? De gestapo? Is dit nazi Duitsland van 1930?”

Je houdt mensen niet tegen, tenzij je een verdenking of aanwijzing hebt dat ze een misdrijf hebben begaan. De agent kent mensen die aangehouden zijn, omdat de politie hun papieren wilde zien om aan te tonen dat ze ‘essential’ zijn.

“Onze macht als politie is niets meer dan een façade. Het is een badge en een geweer. Ik ben bang dat deze acties een slapende reus wakker zullen maken, namelijk het Amerikaanse volk. Ze komen op deze manier in een situatie waarin ze hun rechten niet meer laten vertrappen. Als dit zo doorgaat zal er bloed vloeien in de straten.”

Hij moedigt zijn collega’s aan op te komen voor wat goed is. Als je meerderen je vragen inbreuk te maken op de rechten van het volk, dan moet je ‘nee’ zeggen vindt de politieman. Het gaat namelijk in tegen zijn eed.

Een politieman kan niet zeggen dat hij dit doet omdat het hem is opgedragen. Of omdat hij orders alleen maar opvolgt. “Mijn persoonlijke omstandigheden geven mij geen toestemming om de rechten van het volk te vertrappen.”

“En als dit je baan kost, dan moet het maar. Dan kan je tenminste ‘s avonds nog in de spiegel kijken.”

 

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties 1

Gast - Hendriks op donderdag 14 mei 2020 21:19

Net ze tof dit

Net ze tof dit
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner