Angela Merkel: De pandemie is pas overwonnen als alle mensen op de wereld gevaccineerd zijn

En weer krijgen de ‘complotdenkers’ gelijk. Het is de bedoeling dat we allemaal gevaccineerd worden, ook al zijn we niet ziek en is dat virusje nauwelijks dodelijk.

De vertegenwoordigers van de G7 zijn het er tijdens hun virtuele bijeenkomst vrijdag over eens geworden dat er geen einde aan de pandemie kan komen als SarsCoV2 zich in de ontwikkelingslanden blijft verspreiden.

“De pandemie zal pas zijn overwonnen als iedereen in de wereld gevaccineerd is”, zei bondskanselier Merkel op de persconferentie na de bijeenkomst. Zolang er infecties op grote schaal zijn, zullen er virusmutaties optreden die de doeltreffendheid van de vaccins kunnen verminderen, waarschuwde zij.

https://dissident.one/wp-content/uploads/2021/02/Merkel-Hele-wereld-vaccineren.mp4

(via)

De G7 stemde er daarom mee in de wereldwijde vaccinatiecampagne te stimuleren met 7,5 miljard dollar extra. Duitsland zal 1,5 miljard dollar ter beschikking stellen en is daarmee de grootste donor, vóór de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. De EU draagt 500 miljoen dollar bij.

Tot slot benadrukte Merkel ook de noodzaak om de economie na de pandemie multilateraal vorm te geven: “Wij hebben duidelijk gemaakt dat het bij de wederopbouw gaat om een rechtvaardig en voor beide partijen gunstig mondiaal economisch systeem. Daartoe zegt de G7 dat wij ook willen samenwerken met de G20 in het bijzonder, en met China in het bijzonder.”

Hier de hele versie (met Duitse ondertitels hier):

Fauci zei het laatst ook al:

Fauci zegt eindelijk “Geen normaal tot de hele wereld gevaccineerd is” – Meer beginnen te beseffen dat dit permanent is

 

Er komt nooit meer een normaal.
Website van de bron!

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 12 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers