ANTIFA wordt steeds meer een terroristische organisatie

We schreven het al eerder, maar intussen zijn de bewijzen niet meer te negeren; de autonome Antifa, gesponsord door George Soros, trekt meer en meer richting het terrorisme. Het was al lang duidelijk dat ze op het randje zaten, en dat hun voornaamste handelsmerk het geweld is, maar in de laatste maanden kunnen we zonder twijfel vaststellen dat de zaak in verschillende landen aan het escaleren is. We spreken dan met name over Engeland en Duitsland. In Engeland trekt de autonome Antifa steeds meer op met gewelddadige moslimgroepen, die in de grote steden hele wijken onveilig maken. Ze vallen de huizen van politieke tegenstanders aan, verstoren demonstraties en andere evenementen, en gebruiken de sociale media om dreigementen uit te strooien, waaronder ook moorddreigingen. Bijna nooit wordt hier tegen opgetreden.

In Duitsland is de situatie nog extremer omdat de Antifa directe en indirecte steun krijgt van het politieke establishment. De elite gebruikt de Antifa immers als een soort knokploeg om mensen aan te vallen die het niet eens zijn met het beleid van de regering. Heb je in Duitsland kritiek op Merkel, haar ministers of de gevoerde politiek wordt je al snel als rechts of radicaal rechts gebrandmerkt. Is dit eenmaal gebeurd, meestal onterecht, krijgt de Antifa, inclusief het zogenaamde Zwarte Blok, vrij spel. Het begon er mee dat tegenstanders van het migrantenbeleid van Merkel op deze manier werden aangevallen. Maar intussen is dit scenario behoorlijk uitgebreid. Je maakt al een kans op een Antifa bezoek als je kritiek hebt op de klimaatwaanzin, en natuurlijk mag er over de islamisering al helemaal niets gezegd worden. Maar in de laatste maanden heeft de Antifa ook groepen en individuele mensen aangevallen die zich verzetten tegen de verplichte omroepbijdrage.

Vanuit deze bijdrage worden de gelijkgeschakelde publieke omroepen betaald. Deze omroepen verspreiden en propageren vooral staatspropaganda, en daarom willen steeds meer mensen deze bijdrage niet meer betalen. Dat maakt hen een direct doelwit van de Antifa, die op deze wijze dus een belasting van de regering ondersteunt en verdedigd. Kan niet gekker worden, zou je denken. Maar toch wel, want de Antifa en verwante groepen, vallen nu ook mensen aan die protesteren tegen armoede onder ouderen, boeren die het klimaatbeleid niet pikken, en groepen die zich inzetten voor de vrijheid van meningsuiting. Steeds wordt beweerd dat al deze mensen rechts zouden zijn, terwijl het in waarheid gaat om tegenstanders van het Merkel regime. Niemand kan nu meer ontkennen dat Merkel en de Antifa op een aantal punten een gezamenlijk front trekken. Natuurlijk ontkennen beiden kanten dit in alle toonaarden. Maar de feiten zijn duidelijk en ook niet aanvechtbaar. Door deze hele situatie hebben steeds meer mensen in Duitsland angst om vrij voor hun mening uit te komen. Niet onterecht want ook de methoden van de Antifa worden steeds scherper en gevaarlijker.

Lees ook:  Haatmisdaad: Wat is jouw gedachte hierover?

Een paar jaar geleden waren het vooral AfD leden en mensen van de burgerbewegingen die met aanvallen te maken kregen. Nu kan dit in feite iedereen overkomen. We hebben al verschillende doelgroepen genoemd, maar de lijst kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld CDU leden, die volgens de Antifa dingen doen die niet door de beugel kunnen. Meestal heeft het dan iets met het migrantenbeleid te maken. Ook horeca ondernemingen zijn slachtoffer van de Antifa terreur. En de methoden liegen er niet om: uitgebrande auto’s, besmeurde huizen, vergiftigde honden, brandstichting, intimidatie, geweld tegen personen, en aanvallen op hulpverleners zoals brandweer, politie en ambulancepersoneel. Er zijn intussen velen gewonden gevallen, en het mag een wonder heten dat er nog niemand echt is vermoord. Dreigen met moord is immers een dagelijkse gebeurtenis geworden. Het komt ook steeds vaker voor dat werkgevers iemand ontslaan onder druk van de Antifa of de overheid. Ook hier weer samenwerking dus. Gelooft er eigenlijk nog iemand dat de autonome Antifa links is? Het hangt af van welke criteria je hanteert, maar dat de Antifa intussen heel links een slechte naam geeft is overduidelijk. Jammer dat veel linkse groepen deze potentiële terroristen nog steeds de hand boven het hoofd houden.

Nu ter illustratie even een paar voorbeelden van de Antifa praktijken van de laatste tijd. Als het bijvoorbeeld om geweld gaat is de Antifa in Leipzig altijd in de eerste rij te vinden. Vorig jaar hadden deze lieden een probleem met een bouwbedrijf in de stad. Binnen een paar weken werden verschillende bouwkranen in brand gestoken, waren er brandstichtingen op bouwterreinen, en werd een medewerkster van het bedrijf in haar eigen huis door gemaskerde Antifa leden mishandeld. Tijdens de jaarwisseling, een paar weken geleden, waren er in Leipzig heftige aanvallen door Antifa leden en andere extremisten op brandweer een politie nadat de brandweer had geprobeerd om gevaarlijk vreugdevuren te blussen. In de loop van de zware rellen die volgden, raakten 13 politie agenten gewond, in een geval levensbedreigend. Tegenmaatregelen zijn nauwelijks te bespeuren. Er wordt gezegd dat de politie wel wil optreden tegen de autonome Antifa, maar dat de politieke leiding het verbiedt Dat geeft opnieuw aan dat de elite in Duitsland, in samenwerking met de leugenpers, de autonome Antifa als knokploeg inzet en de hand boven het hoofd houdt.

Lees ook:  Nu is het hier - islamitische terreur neemt een hoge vlucht met Kerstmis

Vooral in de laatste weken neemt het Antifa geweld enorm toe. Eind januari hielden de extremisten een demo in Leipzig ter ondersteuning van een website, die is verboden na het plaatsen van moorddreigingen en andere criminele oproepen. De zaak liep weer geheel uit de hand en vermomde demonstranten leverden straatgevechten met de politie. Er werd met stenen en flessen gegooid, en zwaar vuurwerk afgeschoten. De beelden van de rellen zouden niet misstaan in een burgeroorlog. Het geweld had geen effect. Een rechtbank heeft besloten dat de site waar het om ging verboden blijft. In Berlijn werd de auto van een CDU parlementslid door antifanten in brand gestoken. Voor dit soort daden wordt ook steeds opnieuw de verantwoordelijkheid opgeëist door de Antifa, maar de daders worden bijna nooit gepakt. Vooral omdat er nauwelijks moeite voor wordt gedaan.

De onrust bereikte in de afgelopen week een voorlopig hoogtepunt toen in Thuringen een lid van de liberale FDP tot minister president werd gekozen. Hij won de verkiezing omdat ook de AfD voor zijn kandidatuur stemde. Dit leidde tot compleet hysterische reacties in de Duitse politiek, en natuurlijk blies de Antifa op straat haar partijtje mee. De nieuwe minister president kreeg nog dezelfde dag verschillende moorddreigingen, zijn huis werd met verf besmeurd, en zijn kinderen konden alleen met politiebescherming naar school. In verschillende steden trokken laat in de avond vermomde Antifa leden door de straten en vielen gebouwen van de FDP en de AfD aan. In Keulen werd een FDP ledenbijeenkomst bestormd door vermomde chaoten. De politie moest in volle sterkte verschijnen om de antifanten naar buiten te gooien. De nieuwe FDP minister president is intussen teruggetreden onder druk van de politiek en het geweld, maar de haatcampagne gaat nog steeds door.

Het lijkt er op dat in een aantal regio’s de Antifa volledig buiten controle is geraakt, omdat de autoriteiten de chaoten hun gang laten gaan. Kritiek op het geweld is er niet of nauwelijks. Vanuit verschillende kringen klinken er wel steeds waarschuwingen dat de autonome Antifa hard op weg is om een echte terrorisme campagne te starten, een beetje naar het voorbeeld van de Rote Armee Fraktion, maar wel aangepast aan deze tijd. Steeds vaker verschijnen er oproepen tot geweld, moord en doodslag op Antifa sites en blogs. Vaak zijn er ook instructies te lezen over de omgang met en het aanschaffen van vuurwapens. Stenen, flessen en vuurwerk zijn schijnbaar niet genoeg meer. Het is duidelijk dat het gevaar toeneemt, maar de belangen van de heersers gaan nog steeds voor. Ook voor traditioneel links is dit alles een groot probleem. Veel te lang is er weggekeken en goed gepraat. De ontwikkelingen van de laatste weken hebben getoond dat de rekening voor dit soort gedrag heel snel gepresenteerd kan worden.

Lees ook:  klimaatactivist Greta Thunberg wordt gesloopt in open brief

Het feit dat de staat op verschillende terreinen de Antifa inzet als knokploeg, geeft aan dat men geen andere argumenten meer heeft. Dan blijft alleen het geweld over als het laatste drukmiddel. Het getuigd van een enorme crisis, veroorzaakt door een foute en corrupte politiek. Dat kan alleen maar tot een reusachtige explosie leiden. De vraag is dan ook niet meer of dit gaat gebeuren, maar wanneer. De spanning binnen de bevolking neemt overal toe. Als we alles bij elkaar optellen lijkt de dag van de afrekening niet ver weg meer. Het enige wat nog onzeker is, is de uitkomst.

Website van de bron!

 
Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner