By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

PCR Test. Onderzoek wijst uit: ‘Ook negatieve monsters zijn positief!’

Hoe belachelijk de door de hele wereld misbruikte PCR test is en daarmee de ‘wetenschap’ die erachter zit, bewijzen hun eigen “onderzoeken”. Zij, die “er wel verstand van zullen hebben” broddelen maar wat in elkaar en komen overal mee weg. Alles voor het hogere doel: de onderwerping van de bevolking aan controle.

Zoals in onderhavig geval, een onderzoeksrapport, waarbij de “vals-positieven” worden onderzocht, maar daarentegen de door o.a. door Koopmans ontworpen RT PCR testprocedure niet. Wetenschappers staan zoals altijd weer voor een “groot raadsel”. Waarom de procedure niet wordt getoetst is inmiddels wel duidelijk.

BRON: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7355678/

Prestatiebeoordeling van SARS-CoV-2 PCR-assays ontwikkeld door de verwijzingslaboratoria van de WHO

3.1. Gevoeligheidsvergelijking van de vijf RT-PCR-assays

De E Charité en N2 US CDC-tests waren positief voor alle monsters, inclusief negatieve monsters en negatieve controles (water). Deze vals-positieve resultaten werden onderzocht (details hieronder), maar de gevoeligheid van deze testen werd niet verder beoordeeld.

Wat staat hier nu precies?

U leest het goed: zelfs negatieve monsters testen positief.

Ook water test positief.

Dan worden vervolgens de vals-positieven onderzocht, maar de testprocedure zelf niet? Waarom niet?

Het is wel duidelijk, dat dit complotdenken in de hand werkt. Op deze manier lijkt het er op, dat de vaccinatieronde planmatig gereed was, maar er een aantal aanleidingen moest worden bedacht om dat doel te bereiken. De lockdown in China als ultiem wapen om een nooit aangetoond virus te bestrijden is daar een mooi voorbeeld van. Inmiddels is de mensheid al zodanig geprogrammeerd, dat iedereen alles doet wat de “leiders” voorschrijven.

Maand na maand tonen wij hier al aan, dat er GEEN oversterfte is, dat de PCR test van NUL en generlei waarde is (zie hierboven) en dat het virus nooit is aangetoond. Dit laatste is bevestigd door het Amerikaanse CDC, het Britse NHS en Professor M. Koopmans zelf.

De Corona Soap is een litanie van oplichting, bedrog en continue poging tot doodslag. Het monsterlijke gedrocht van Drosten-Koopmans staat aan de basis van de totale mentale en economische vernieling van het mensdom.

Met als klap op de vuurpijl een vaccin, wat waarschijnlijk al jaren klaar heeft gelegen, maar waar nog even een “verschrikkelijk killer-virus” bij moest worden bedacht.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner