Arts legt uit: vaccins zijn onvoldoende getest, hydroxychloroquine helpt

Arts Simone Gold, oprichtster van America’s Frontline Doctors, hield halverwege vorige maand een toespraak in Washington waarin ze mensen opriep om het coronavaccin niet te nemen. “Je moet je niet laten vaccineren als je geen experimenteel biologisch middel wilt krijgen, dat onterecht een vaccin wordt genoemd. Laat je niet onder druk zetten om je te laten vaccineren,” riep Gold tijdens een bijeenkomst bij het Witte Huis.

De arts promoot het medicijn hydroxychloroquine, dat begin vorig jaar werd overwogen voor de behandeling van corona. Toen verscheen er een klinische studie uit Marseille waaruit bleek dat de behandeling van coronapatiënten met het middel positieve resultaten opleverde.

Tijdens haar toespraak vertelde de arts ook hoe farmaceutische bedrijven verdienen aan ziektes. Ze herinnerde mensen eraan dat het coronavaccin onvoldoende is getest omdat er simpelweg te weinig tijd voor was. Als je het vaccin neemt, doe je mee aan een wereldwijd experiment dat onvoorstelbare gevolgen kan hebben, benadrukte de arts. Ze spreekt dan ook niet van een ‘vaccin’, maar gebruikt liever het woord ‘experiment’.

hydroxychloroquine
Fantoomziekte

“Gebruik altijd het woord experiment als je erover praat,” zei ze op 3 januari in de kerk van Rodney Howard-Browne in Tampa Bay in de staat Florida voor een enthousiast publiek. Evangelist Howard-Browne noemt Covid-19 al vanaf het begin een ‘fantoomziekte’ die onder andere bedoeld is om kleine bedrijven voorgoed hun deuren te laten sluiten.

Er verscheen ook een Nederlandse studie over hydroxychloroquine. Het antimalariamiddel leidde bij coronapatiĂ«nten op de verpleegafdeling ‘tot significant betere resultaten dan tot dusver gedacht’, zo liet het Isala-ziekenhuis in oktober weten.

Verrassend resultaat

De kans op overplaatsing naar de IC ligt 53 procent lager dan bij patiĂ«nten die geen behandeling kregen, bleek uit onderzoek bij 1064 patiĂ«nten. De onderzoekers spraken van ‘een verrassend resultaat’.

In verschillende Afrikaanse landen is hydroxychloroquine het favoriete middel in de strijd tegen corona. Onder meer Marokko, Nigeria, Senegal, Algerije en Tsjaad gebruiken het. De Marokkaanse minister van Volksgezondheid Khalid Ait Taleb zei dat het gebruik van hydroxychloroquine in Marokko hoge sterftecijfers zoals in Europa heeft voorkomen.

[Wochenblick]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers