Artsen noemden hem gek, ontmoet de man die zijn eigen darmkanker genas (video)

Meer en meer mensen nemen de controle over hun medische zorg terug en doen het voetenwerk en onderzoek om verschillende manieren te vinden om hun ziekten te behandelen. Als je je reguliere arts vertelt dat je chemotherapie wilt overslaan en in plaats daarvan een organische levensstijl vol sap en rauwe voeding wilt aannemen om je eigen kanker te behandelen, kan hij of zij je als ‘krankzinnig’ bestempelen, maar het kan ook je leven redden .

In het geval van een man met darmkanker in stadium 3 die 60% de kans heeft om nog maximaal vijf jaar langer onder chemotherapie te leven, besloot hij chemo te verbeuren en een natuurlijke levensstijl te volgen om 9 jaar later meer dan tevreden te zijn.

Op 26-jarige leeftijd stond Chris voor een nachtmerriescenario dat hij gewoon niet wist hoe hij het onder ogen moest zien. Na een bezoek aan de oncoloog kreeg Chris de diagnose darmkanker stadium 3 – en het had zich tot ver buiten de dikke darm zelf verspreid. Naast het dragen van een tumor ter grootte van een golfbal in zijn dikke darm die bleef groeien, was de kanker van Chris naar zijn lymfeklieren uitgezaaid. En het gebeurde allemaal twee weken voordat Chris zich opmaakte om Kerstmis met zijn gezin te vieren.

Dit is het punt waarop reguliere artsen patiënten onder druk zetten om onmiddellijk en duur te handelen en ‘alternatieve’ therapieën als ongegrond en ronduit gevaarlijk beschouwen. Voor Chris stond hij voor exact hetzelfde scenario. In het begin bezweek hij aan de wensen van de arts en besloot hij te gaan voor een operatie.

Hij kreeg toen 60% de kans om tot 5 jaar meer van zijn leven te ervaren, een leven dat zijn vrouw en kinderen omvatte. Dit is vooral vreemd omdat chemotherapie over het algemeen niet eens wordt gebruikt voor dergelijke kankers, maar om welke reden dan ook, de arts van Chris achtervolgde het. Op dit moment had Chris genoeg.

Terwijl hij zijn eigen onderzoek deed naar de realiteit achter de vorming van kanker en alternatieve opties, vertelde Chris zijn arts dat hij de route van natuurlijke gezondheid een kans zou geven. Een route die voeding en levensstijl ver voor medische interventie plaatst, en documenteert hoe voeding eigenlijk de kern vormt van vrijwel alle ziekten.

Dit was gewoon onaanvaardbaar voor de oncoloog van Chris, die hem op een gegeven moment had verteld dat het echt niet uitmaakte wat hij at na zijn eerste operatie (en hij kreeg na de operatie eigenlijk Sloppy Joe). Chris werd door de arts bestempeld als een gekmaker, die de natuurlijke route als niets meer dan een grapje uitdeelde. Omdat voeding geen rol speelt in de gezondheid van het lichaam, toch?

Negen jaar later is Chris nu levend en gezond met zijn vrouw en twee dochters dankzij zijn rigoureuze natuurlijke gezondheid levensstijl en raw food dieet. Zijn verhaal is door duizenden op YouTube gezien en is recentelijk viral geworden op de GreenMedInfoTV-website. In zijn eigen woorden van zijn blog:

“Het menselijk lichaam is intelligent ontworpen om zichzelf te genezen, en gezien de juiste voedingsstoffen en zorg, zal het dat doen. Ondanks wat artsen je misschien hebben verteld, heb je opties. Je hebt de macht om je gezondheid te transformeren. Als ik het deed, kan jij het ook! ‘

 

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 29 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Landelijk protest
  1.   29th okt, 2020 06:00

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner