Artsen spreken zich uit: “Niemand hoeft dood te gaan!”

Steeds meer artsen spreken zich uit tegen de coronamaatregelen en tegen de angstcultuur. Een aantal Amerikaanse artsen hielden een persconferentie in Washington DC. Ze pleiten voor het heropenen van scholen en het hervatten van het maatschappelijke leven. “Er is een kuur. Niemand hoeft ziek te worden.”

Dr. Simone Gold is de oprichter van de groep America’s Frontline Doctors. De groep hield een persconferentie op Capitol Hill in Washington DC. Ze zegt: “Op dit moment zijn Amerikanen bevangen door angst. We worden niet zozeer ingeperkt door het virus, maar meer door het spinnenweb van angst. Dat web is overal om ons heen en beperkt ons.” Ze benadrukt dat met name voor de eerste fase van besmetting, Covid-19 goed behandeld kan worden.

Tijdens de persconferentie neemt ook een huisarts Dr. Stella Immanuel uit Houston, Texas het woord. Zij is afkomstig uit Nigeria, waar ze als arts in opleiding zag dat veel malariapatiënten met hydroxychloroquine behandeld werden. Ze kent het medicijn goed. In Amerika heeft ze tijdens de coronacrisis meer dan 350 patiënten met het medicijn behandeld, in combinatie met zink en een antibioticum (Zitromax). Dat betrof ook oudere patiënten met diabetes, hoge bloeddruk of obesitas. Al haar patiënten werden beter. Niemand stierf.

> Video: https://www.bitchute.com/video/ENxa2StcXbox/

> Bericht op Breitbart News met video

Ook vertelt ze dat zijzelf en vele artsen het geneesmiddel als preventief middel hebben gebruikt. Ze kwam naar Washington DC met de boodschap: “Niemand hoeft dood te gaan.” Ze baseert haar behandeling op een studie uit 2005 en een recente studie van het National Institutes of Health (NIH), waaruit zou blijken dat het middel werkt. In 2005 was Anthony Fauci voorzitter van de NIH en wist van de positieve resultaten van de testen in Sars-CoV-1. In mei dit jaar sprak hij zich uit tegen hydroxychloroquine (HCQ).

De Nigeriaanse-Amerikaanse arts is boos op de fake science, het verspreiden van nepberichten dat het medicijn hydroxychloroquine niet zou werken. Ze is bedreigd, omdat ze voor haar mening opkomt en het medicijn voorschrijft, maar ze laat niet haar mond snoeren en “Ik laat geen Amerikanen sterven.”

“Deze ziekte heeft een kuur. Niemand hoeft ziek te worden.” (…) “Je hebt geen masker nodig. Er is een kuur.”

Dr. Stella Immanuel

De livestream van de persconferentie ging viraal en werd 17 miljoen keer bekeken op Facebook, toen de video plotseling gecensureerd werd. YouTube (eigendom van Google) en Twitter hebben vervolgens ook beelden van de persconferentie verwijderd. Facebook’s woordvoerder Andy Stone vertelde Breitbart News: “We hebben deze video verwijderd vanwege het delen van valse informatie over kuren en behandelingen voor Covid-19.”

In een andere video vertelt eerste hulp arts Simone Gold dat het herstel van doodzieke Covid-19 patiënten opmerkelijk is, wanneer ze hydroxychloroquine nemen. Vaak ziet ze een grote verbetering binnen 12-24 uur, maar altijd binnen 48 uur. “Als je vroeg behandelt is het herstel ongelooflijk.” Ze vindt het schandalig dat het middel onterecht in een kwaad daglicht is gesteld. “De VS moet landen aanpakken die de toegang tot hydroxychloroquine beperken. Mensen worden vermoord door het gebruik te verbieden.”

In Nederland is het voorschrijven van HCQ voor Covid-19 verboden door de Gezondheidsraad, nadat huisarts Rob Elens een video online had gezet om een pleidooi te houden voor het Zelenka-protocol (HCQ in combinatie met zink en een antibioticum). Er zijn volgens officiële cijfers in Nederland inmiddels ruim 6000 mensen aan de ziekte gestorven. Als in een later stadium blijkt dat het geneesmiddel ten onrechte is verboden, is een strafrechtelijke vervolging en aansprakelijkstelling niet ondenkbaar. Dat geldt eveneens voor de enorme (economische) schade die ontstaat als gevolg van de coronamaatregelen.

Ook veel Nederlandse artsen zetten inmiddels grote vraagtekens bij de coronamaatregelen en spreken zich schoorvoetend uit in een brandbrief en het daarop volgende debat bij Café Weltschmerz. Er blijkt echter een enorme angstcultuur te zijn om zich openlijk uit te spreken. Zeker de niet-onafhankelijke artsen zijn bang voor represailles en het verlies van baan, als men zich openlijk uitlaat tegen de overheidsmaatregelen.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Ella Ster

© Ella Ster

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner