Australië is officieel een NWO land

Op anderhalf jaar tijd van een lockdown van 2 à 3 weken naar "mag ik uw papieren zien". De wakkeren onder ons hebben waarschijnlijk al een goed beeld van wat de elite van plan zijn met de wereld. Wil u een blik in de toekomst werpen, kijk dan eens naar Australië.

Mensen die aan Australië denken, denken misschien melancholisch terug naar The Flying Doctors. Australië ooit het land van de absolute vrijheid, momenteel het land van de absolute dictatuur. Ter informatie: Australië telt ruim 25 miljoen inwoners met 1052 geregistreerde covid overlijdens (0,004%) van de bevolking. Op basis van deze cijfers gelden daar 1 van de meest draconische covid maatregelen ter wereld.

Zelf de msm steekt het niet meer onder stoelen of banken: die spraken in het nieuws letterlijk over de eerste volledige dag van de NWO (nieuwe wereld orde). En bij een NWO horen natuurlijk ook NWO-regeltjes:

Buiten mag je max. met 2 mensen samen zijn Effe gaan joggen? Ok, maar dan niet verder dan 10 km van uw huis Effe lekker ontspannen en op je gemakje gaan winkelen? Nope, geen tijd verliezen in de winkel. Zo vlug mogelijk naar huis De echt essentiële boodschappen? Geen probleem, maar wel maar 1 persoon per huishouden die mag gaan winkelen Begrafenissen beperkt tot max. 10 mensen


Deze dateren al van effe geleden. Ondertussen hebben ze nog wat meer regeltje bedacht:

Niet vriendelijk zijn tegen uw buren. Als je die ergens tegenkomt gewoon straal generen en voorbijwandelen. Ten strengste verboden om een praatje te maken:


Verboden samen van de zonsondergang te genieten:

Helemaal hilarisch… In november 2020 publiceerde de overheid van New South Wales enkele richtlijnen i.v.m. seks.

De enige veilige manier van seks is soloseks

Dus seksen met uw partner? Dan op 1,5 m van elkaar en met een mondmasker.


Het klinkt misschien allemaal komisch, maar de situatie is daar bloedernstig. En nu heeft de regering besloten om naar de volgende stap te gaan: een vaccinatie-economie.


Momenteel zit Australië in een lockdown om het gezondheidssysteem niet te laten crashen. Van een lockdown gaan ze nu naar een lock-out waar ze niet gevaccineerde mensen zullen uitsluiten. Er wordt hier niet op ingegaan wat dat uitsluiten precies inhoudt, maar gezien de ontwikkelingen in andere plaatsen in de wereld is het niet moeilijk raden. Niet gevaccineerd betekent waarschijnlijk niet naar grote winkels, niet op café, niet op restaurant, niet naar musea, sportwedstrijden, concerten, niet reizen,… Wat u gegarandeerd wel gaat mogen doen is reizen. Enfin, als uw werkgever u niet ontslaat omdat u uw prikje niet gaan halen bent.

Het plan van de NWO is heel simpel: ze willen u een vaccinatie-abonnement geven. U moet er maar gewoon aan worden dat u regelmatig een nieuw vaccin of een nieuwe booster moet gaan halen.


Bij deze willen we u er nog eens aan herinneren dat als u gevaccineerd bent u nog steeds het virus kan verspreiden. In het begin werd gezegd dat u er ook nog ziek van zou kunnen worden, maar niet zo erg dat u moet gehospitaliseerd worden. Een stelling die ook de vuilbak in kan nu het duidelijk wordt dat in hoog gevaccineerde landen als Israël het aantal ziekenhuis opnames enkel maar gestegen is.

De volgende keer dat u uw mondmasker opzet denk dan eens aan een toekomst zoals hierboven waar u niets van vrijheden meer heeft, u enkel nog mag werken en dienen als medisch proefkonijn. Misschien zet u dan eindelijk uw mondmasker af en stopt u ook met de rest van regeltjes (inderdaad regeltjes en geen wetten) gehoorzaam op te volgen.

De positieve noot in dit verhaal is, dat des te meer de NWO pusht om al die dictatoriale maatregelen erdoor te drukken des te meer de bevolking in opstand komt.

Hoe de situatie daar momenteel zit weten we zelf niet helemaal. De msm zwijgt het dood. We lazen er niets over op andere alternatieve nieuwsites. Via kanalen als Telegram zaken we wel beelden van vrachtwagens die een autosnelweg blokkeerden met lege winkelrekken tot gevolg. Alhoewel dit laatste gerapporteerd werd als dat het zou veroorzaakt zijn door een aantal verkeersongelukken. We willen geen fake nieuws verspreiden. Eens we daar meer van weten, leest u het op wakkernieuws.be.

wakkernieuws.be

© Wakker nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 03 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers