Beheersen de Rothschilds de crypto valuta’s?

De oprichter van ’s werelds tweede grootste cryptocurrency Ethereum, Vitalik Buterin, heeft zich afgevraagd of de Rothschild-complottheorie zich ook uitstrekt tot digitaal geld.

“Zijn‘ the Rothschilds “zelfs goed gecoördineerd genoeg om de moeite waard te zijn om als groep tegenwoordig om zorgen over te maken?” Vroeg Buterin op Reddit. Buterin heeft het probleem aan de orde gesteld omdat liefhebbers van cryptocurrency het ondoorzichtige IMMO-blockchain-project bespreken waarin de bank-dynastie naar verluidt investeert.

Er is weinig bekend over IMMO, maar de crypto-maatschappij heeft gezegd dat het een digitaal token kan zijn, ondersteund door natuurlijke hulpbronnen zoals goud of op een of andere manier gerelateerd aan onroerend goed. Het project is naar verluidt persoonlijk in de gaten gehouden door Alexandre de Rothschild, het nieuw aangestelde hoofd van de bankdynastie van de familie.

Na een discussie op Reddit zei Buterin dat hij tot de conclusie kwam dat de mogelijke invloed van Rothschilds op cryptocurrencies wordt overschat. “Mijn bijgewerkte mening na het zien van de antwoorden is dat het gewoon mensen zijn die zijn geboren in verschillende ouderwetse high society-posities, en de theorieën dat ze iets verder zijn dan dat lijken redelijk ongegrond te zijn,” schreef hij.

In december kocht de Rothschild-familie naar verluidt voor het eerst bitcoin-exposure via de Grayscale Bitcoin Trust. De complottheorieën rond de cryptocurrency-controle van Rothschilds worden opgewarmd door een publicatie uit 1988 in The Economist, een tijdschrift dat door de familie wordt beheerd.

“Dertig jaar later zullen Amerikanen, Japanners, Europeanen en mensen in veel andere rijke landen, en sommige relatief arme landen waarschijnlijk hun aankopen betalen met dezelfde valuta. Prijzen worden niet genoteerd in dollars, yen of D-markeringen, maar in, laten we zeggen, de feniks. De feniks zal de voorkeur hebben van bedrijven en shoppers omdat het handiger zal zijn dan de nationale valuta van vandaag, die tegen die tijd een vreemde oorzaak van veel verstoring van het economische leven in de laatste twintigste eeuw zal lijken, ”schreef het tijdschrift dertig jaar geleden.

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 18 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner