Belangrijke boodschap voor jongeren in Nederland

Bovenstaand filmpje is afkomstig van Mike Decker. Hij is al járen klokkenluider en doet dat middels het – vanuit zijn achtertuin – filmen van sproeiende vliegtuigen.

Op zijn filmpjes zie je vliegtuigen uit de hele wereld voorbijkomen met de namen van de vliegmaatschappijen duidelijk zichtbaar. Je ziet witte, bruine, roze en zwarte vliegtuigsporen, waardoor je als kijker gaat denken:

”Wat is hier allemaal gaande en hoe kan dit al jaren maar door blijven gaan?”

”Politici, media, dóe iets!”

Illegale uitstoot

Het gevecht tussen de luchtvaartsector enerzijds en veronruste burgers anderzijds is in Nederland al wel een aantal jaren bezig, maar men heeft het alleen over wèl of geen Lelystad, wèl of geen uitbreiding Schiphol en over hoeveel CO2, stikstof en fijnstof er uitgestoten mag worden door de vliegtuigen.

Dat er al zo’n 20 jaar klokkenluiders zijn die waarschuwen dat er nou eindelijk eens aandacht moet komen voor de illegale giftige uitstoot wordt erg stil gehouden en niet serieus genomen door veel onwetende of bange journalisten, wetenschappers en politici.

Klokkenluiders waarschuwen

In bovenstaand filmpje richt Mike Decker zich tot de jongeren van nu: “Kinderen van de toekomst, jullie zullen nooit weten hoe een blauwe lucht eruit ziet” “Wij gaven onze levens om de tegenpartij te stoppen”. Dat is een dramatische boodschap, maar klopt wel als een bus. Iedere klokkenluider snapt wat hij bedoelt.

Ook de luchten boven het huis van Mike Decker waren ooit díep blauw. Dat is inmiddels erg veranderd, zien we aan zijn beelden.

Wil je een wat rustiger filmpje zien zónder heavy metal en onontkoombaar bewijs dat klokkenluiders zeker niet op hun achterhoofd zijn gevallen, dan raad ik je deze video aan:

Ja, ook de KLM…

Meer filmpjes van Mike Decker vind je hier op zijn YouTube-kanaal.
Ook onze eigen KLM zie je daar op een aantal van deze filmpjes voorbijkomen…

Teken de petitie!

Gerelateerd

Van blauw naar grauw… de hemel boven Amsterdam op zaterdag 1 juni 2019

Na dagen met veel blauw: sprayday!

Blauwe dagen en spray days wisselen elkaar af

Nieuwsbrief TransitieWeb

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief van TransitieWeb (drie of vier edities per jaar). De nieuwsbrief is een ‘hotline’ met de lezers en is  van grote waarde nu er steeds meer censuur komt op het internet.

Nieuwe sociale media netwerken

TransitieWeb ondersteunt de opbouw van decentrale sociale netwerken. We nemen daar zelf actief in deel met micro postings op de server @mastodon.social. Ons adres hier is @Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om deze postings te kunnen zien heb je een account nodig.

Meer uitleg over decentrale sociale media vind je hier.

Archief

Marije Freeve

© © transitieweb.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 08 april 2020

Zoek in nieuwsberichten

Laatste reacties....

Jouw account

Nog geen account?!
Maak een gratis account aan!
Account aanmaken Inloggen Meer info Startpagina Contact Disclaimer