By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Belangrijke juridische uitspraak vindt Covid-tests niet betrouwbaar. Wat doet de MSM? Het negeren!

Vier Duitse vakantiegangers die illegaal in quarantaine werden geplaatst in Portugal nadat er een positief was bevonden voor Covid-19, hebben hun zaak gewonnen, in een vonnis dat de veelgebruikte PCR-test veroordeelt als zijnde tot 97 procent onbetrouwbaar.

Eerder deze maand bekrachtigden Portugese rechters een beslissing van een lagere rechtbank die de gedwongen quarantaine van vier vakantiegangers onwettig vond. De casus concentreerde zich op de betrouwbaarheid (of het gebrek daaraan) van Covid-19 PCR-tests.

Het vonnis, gewezen op 11 november, volgde op een beroep tegen een habeas corpus-bevel dat door vier Duitsers was ingediend tegen de regionale gezondheidsautoriteit van de Azoren. Deze instantie was in beroep gegaan tegen een uitspraak van een lagere rechtbank die de toeristen in het gelijk had gesteld, die beweerden dat ze zonder hun toestemming illegaal in een hotel waren opgesloten. De toeristen kregen de opdracht om de hele zomer in het hotel te blijven nadat een van hen positief was getest op coronavirus in een PCR-test – de andere drie werden bestempeld als nauwe contacten en daarom ook in quarantaine geplaatst.

Onbetrouwbaar, met een grote kans op false positives

De beraadslaging van het hof van beroep van Lissabon is veelomvattend en fascinerend. Het oordeelde dat de regionale gezondheidsautoriteit van de Azoren zowel het Portugese als het internationale recht had geschonden door de Duitsers tot het hotel te beperken. De rechters zeiden ook dat alleen een arts iemand met een ziekte kan ‘diagnosticeren’, en waren kritisch over het feit dat ze blijkbaar nooit door iemand zijn beoordeeld.

Ze waren ook vernietigend over de betrouwbaarheid van de PCR-test (polymerasekettingreactie), de meest gebruikte test voor Covid.

De conclusie van hun 34 pagina’s tellende uitspraak omvatte het volgende:

“Gezien het huidige wetenschappelijke bewijs blijkt deze test niet in staat te zijn zonder redelijke twijfel vast te stellen dat een dergelijke positiviteit in feite overeenkomt met de infectie van een persoon door het SARS-CoV-2-virus.”
In de ogen van deze rechtbank komt een positieve test dus niet overeen met een Covid-zaak. De twee belangrijkste redenen hiervoor, aldus de juryleden, zijn dat ‘de betrouwbaarheid van de test afhangt van het aantal gebruikte cycli’ en dat ‘de betrouwbaarheid van de test afhangt van de aanwezige virale belasting’. Met andere woorden, er zijn simpelweg te veel onbekenden rond PCR-testen.

Positief getest? Er is een kans van slechts 3% dat het correct is

Dit is niet de eerste uitdaging voor de geloofwaardigheid van PCR-tests. Veel mensen zullen beseffen dat hun resultaten veel te maken hebben met het aantal uitgevoerde versterkingen, of de ‘cyclusdrempel’. Dit aantal in de meeste Amerikaanse en Europese laboratoria is 35-40 cycli, maar experts hebben beweerd dat zelfs 35 cycli veel te veel zijn, en dat een redelijker protocol 25-30 cycli vereist. (Elke cyclus verhoogt exponentieel de hoeveelheid viraal DNA in het monster).

Eerder dit jaar toonden gegevens uit drie Amerikaanse staten – New York, Nevada en Massachusetts – aan dat wanneer rekening werd gehouden met de hoeveelheid van het virus dat in een persoon werd aangetroffen, tot 90 procent van de positief geteste mensen ook daadwerkelijk negatief had kunnen zijn, aangezien ze mogelijk slechts kleine hoeveelheden van het virus droegen.

De Portugese rechters haalden een studie aan die was uitgevoerd door “enkele van de toonaangevende Europese en internationale specialisten”, die eind september door Oxford Academic werd gepubliceerd. Het toonde aan dat als iemand positief testte op Covid bij een cyclusdrempel van 35 of hoger, de kans dat die persoon daadwerkelijk is geïnfecteerd minder dan drie procent is, en dat “de kans dat … een vals-positief wordt ontvangen 97% of hoger is. . ”

Hoewel de rechters in deze zaak toegaven dat de drempel die in Portugese laboratoria werd gebruikt onbekend was, beschouwden ze dit als een verder bewijs dat de detentie van de toeristen onwettig was. De implicatie was dat de resultaten niet konden worden vertrouwd. Vanwege deze onzekerheid verklaarden ze dat er “op geen enkele manier zou kunnen worden vastgesteld dat deze rechtbank ooit zou kunnen bepalen” of de toerist die positief testte inderdaad drager van het virus was, of dat de anderen eraan waren blootgesteld.


.

Sshhh – vertel het aan niemand

Het is een trieste aanklacht tegen onze reguliere media dat een dergelijke historische uitspraak, van zo’n duidelijk en dringend internationaal belang, ronduit is genegeerd. Als je er (flauwe) excuses voor zou verzinnen, zou je kunnen zeggen dat de zaak aan de aandacht van de meeste wetenschappelijke redacteuren ontsnapte omdat het in het Portugees is gepubliceerd. Maar er is een volledige Engelse vertaling van de oproep, en alternatieve media wisten het wel op te pikken.

En het is niet zo dat Portugal een afgelegen, mysterieus land is waar nieuws onbetrouwbaar is of waarvan de rechters verdacht zijn – dit is een westelijk EU-land met een grote bevolking en een soortgelijk rechtssysteem als in veel andere delen van Europa. En het is niet het enige land waarvan de instellingen botsen met de verworven wijsheid over Covid. De nationale gezondheidsautoriteit van Finland heeft de aanbeveling van de WHO om zoveel mogelijk mensen op coronavirus te testen, betwist en zegt dat het een verspilling van belastinggeld zou zijn, terwijl armere Zuidoost-Aziatische landen wachten met het bestellen van vaccins, daarbij verwijzend naar oneigenlijk gebruik van eindige middelen.

Testen, met name PCR-testen, vormen de basis voor het hele kaartenhuis van Covid-beperkingen die wereldwijd grote schade aanrichten. Uit testen komen zaaknummers voort. Van zaaknummers komt het ‘R-nummer’, de snelheid waarmee een geïnfecteerde anderen infecteert. Van het ‘gevreesde’ R-nummer komen de lockdowns en de beperkingen, zoals de nieuwe en verbijsterende gelaagde beperkingen van Engeland die volgende week van kracht worden.

Het dagelijkse spervuur ​​van statistieken is ons allemaal bekend op dit punt, maar naarmate de tijd verstrijkt, blijven de bewijzen dat er iets structureel goed mis is met de hele basis van onze reactie op deze pandemie – het testregime – toenemen.

Bronnen: RT

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!


Vaccin
Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties 2

steven op maandag 30 november 2020 00:08

Niet te geloven. Als je ziet wat de onderwerpen bij het NOS journaal zijn.

Niet te geloven. Als je ziet wat de onderwerpen bij het NOS journaal zijn.
Gast op maandag 30 november 2020 09:58

Alle nieuwsberichten zijn van hetzelfde niveau en het is een wereldwijde propaganda machine geworden. Ook de hele structuur van massa media bedrijven leiden terug tot dezelfde bron, van Disney tot SBS. Alle anderen zijn complot gekkies.

Alle nieuwsberichten zijn van hetzelfde niveau en het is een wereldwijde propaganda machine geworden. Ook de hele structuur van massa media bedrijven leiden terug tot dezelfde bron, van Disney tot SBS. Alle anderen zijn complot gekkies.
Gast
woensdag 27 januari 2021

Vaccin verhalen

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Regime Rutte bouwt met rellen verder aan gevangeniscomplex Nederland
27 januari 2021
Goed artikel! Ik denk elke keer weer, dat een schaap, na...
Regime Rutte bouwt met rellen verder aan gevangeniscomplex Nederland
27 januari 2021
En nog zoveel mensen die het niet zien.
Open brief aan de politie van Amsterdam en aan alle politie-agenten in ons land
27 januari 2021
De politie heeft een opdracht van de overheid, daar hebbe...

Agenda

Demonstratie Groningen
  1.   27th jan, 2021 20:30
Willekeurige partner