BEWIJS: Coronavirus dat de wereld infecteert is een MILITAIR BIO-WAPEN ontwikkeld door het Chinese leger

Lees dit, want het kan je enige “levensverzekering” zijn als de uitbraak uitbreekt! Hier zijn enkele goede tips over hoe te doen en waaraan te denken. Waarschuwing voor afschuwelijke foto’s vanuit China. Foto’s die onze media niet laten zien welke hel nu aan de gang is.

N.v.d.r. Lees dit artikel met de nodige scepsis en reflecteer de leesstof. Fenixx pretendeert niet dat wat hier beschreven wordt daadwerkelijk zo zal zijn of gaat gebeuren.

coronaviruse7687

De Coronavirus-uitbraak die China en vele andere landen treft, is zojuist vastgesteld als een militaire BIO-WAPEN, ontwikkeld in het Wuhan Virologielaboratorium van het Chinese Volksbevrijdingsleger, Nanjiang Commando. Op de een of andere manier is het ontsnapt. De wereld wordt nu geconfronteerd met een enorme uitbraak tegen de mensheid als gevolg daarvan.

Het bewijs dat dit virus een genetisch gemodificeerd Bat-SARS-achtig virus is, gemanipuleerd door het Chinese leger, is hieronder te zien. Het bewijs is onwrikbaar.

Twee afzonderlijke componenten van HIV-1 genetische sequencing, het virus dat AIDS veroorzaakt, werden in het laboratorium aan het Bat-SARS-achtige Coronavirus toegevoegd, waardoor het de menselijke longen kan infecteren via de ACES2-receptoren in onze longen en het vermogen van het menselijk lichaam om het te bestrijden verstoort, door het verminderen van de menselijke leukocyten (witte bloedcellen).

BIO-WAPEN bewijs

Vergis je niet: deze ziekte is in feite een militair biologisch wapen. De ziektesequentie van het originele Bat Coronavirus werd in 2018 door het China Institute of Military Medicine, Nanjing Command, geüpload naar het National Center for Biotechnology Information in de US National Library of Medicine. De onderstaande afbeelding van het National Center for Biotechnology Information bewijst de upload.

* Afbeelding is van de bron verwijderd! Excuus! *

Het Bat-SARS-achtige Coronavirus is door het National Center for Biotechnology Information in de U.S. Library of Medicine voorzien van Reference ID: AVP 70833.1.

De huidige uitbraak van het “Coronavirus” is in januari van dit jaar geüpload naar hetzelfde National Center for Biotechnology Information door het Shanghai Public Heath Clinical Center en voorzien van Reference ID: QHD3418.1. Hier is het bewijs daarvan:

* Afbeelding is van de bron verwijderd! Excuus! *

Door gebruik te maken van de testfaciliteiten genaamd BLAST (Basic Local Alignment Search Tool) van de nationale medische bibliotheek van de VS, hebben de onderzoekers vastgesteld dat de “virussenveloppe” voor deze twee afzonderlijke ziekten 100% identiek is! Hier is het BLAST-testresultaat:

* Afbeelding is van de bron verwijderd! Excuus! *

MEER: een nieuwe studie toont aan dat er elementen van HIV zijn gevonden in het nieuwe “novel Coronavirus”. Uit die studie:

“We zijn momenteel getuige van een grote epidemie, veroorzaakt door het nieuwe Coronavirus (nCoV) in 2019. De ontwikkeling van het 2019-nCoV blijft moeilijk. We vonden vier inserties van de nagelglycoproteïne (S) die uniek zijn voor het 2019-nCoV en niet in andere Coronavirussen voorkomen. Het is belangrijk dat de aminozuurresiduen in alle vier de inserties identiteit of gelijkenis hebben met die in HIV-1 gp120 of HIV-1 Gag. Interessant is dat, hoewel het scherm in de primaire aminozuursequentie discontinu is, 3D-modellering van de 2019 nCoV suggereert dat ze convergeren om de receptorbindingsplaats te vormen. De ontdekking van vier unieke posten in de 2019 nCoV, die allemaal identiteit / gelijkenis hebben met aminozuurresiduen in belangrijke structurele eiwitten van HIV-1 is waarschijnlijk niet toevallig van aard.”

Link naar de studie hier: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v1

Er is geen natuurlijke manier voor het Bat-coronavirus om met succes de genetische HIV-sequenties te verwerven zonder een mutatie van de virushuid te veroorzaken. De enige manier om de virussenveloppe te verkrijgen en toch 100% identiek te blijven aan de 2018-test is door de HIV-genen toe te voegen in een laboratorium.

* Afbeelding is van de bron verwijderd! Excuus! *
Institute of Military Medicine, Nanjiang Command

De mensheid wordt nu dus geconfronteerd met één van de per ongeluk vrijgekomen militaire biowapens. Het oorspronkelijke Bat-SARS-achtige Coronavirus werd in 2018 door het People’s Liberation Army of China geïdentificeerd via het Institute of Military Medicine, Nanjiang Command. Zij hebben de virussequentie geüpload en waren de enige entiteit die het virus had.

Hier zijn we nu, twee jaar later, met het virus dat ze hadden veranderd op een manier die niet kan voorkomen in de natuur zonder het virus enveloppe-eiwit te muteren.

Dit is geen raketwetenschap; dit is zo gewoon als de dag. China voerde genetische manipulatie van zijn Bat-SARS-achtige virus uit en creëerde een nieuw virus dat mensen kan infecteren. Het nieuwe virus is blijkbaar per ongeluk ontsnapt en is het “nova Coronavirus” dat de wereld nu bestrijdt.

Het spijt me dat ik het moet melden, maar velen van ons zullen deze strijd hoogstwaarschijnlijk verliezen. Net zoals velen de strijd al verliezen in China en elders.

QUARANTAINE

In de eerste maand na deze uitbraak in China werden meer dan zesenvijftig miljoen mensen (56.000.000) in quarantaine geplaatst in negentien (19) grote steden, hoewel China in het openbaar meldde dat slechts een paar honderd mensen besmet waren en slechts ongeveer 25 waren gestorven tegen die tijd.

WAAROM?

Waarom zou China 19 steden afsluiten en in feite 56 miljoen mensen in quarantaine plaatsen voor zo’n triviale ziekte? Omdat China weet dat het niet onbeduidend was. China wist dat het een militair biowapen was dat per ongeluk was vrijgelaten. En China weet ook hoe ver dit zich zou verspreiden en hoe snel. China is schuldig aan de zonde.

ZIEKTE FEITEN:

Hier zijn de nu vastgestelde FEITEN over deze ziekte:

Deze ziekte heeft een drieëntachtig (83 procent) procent besmettingsgraad. Dit betekent dat als 100 mensen worden blootgesteld aan dit virus, 83 het zullen krijgen.

De ziekte kan zich via de lucht verspreiden. Het is zeer, zeer besmettelijk.

Wanneer een persoon ademt, komen virussen met deze ademhalingen mee. Hetzelfde als een persoon niest of hoest. Hetzelfde als je je ontlast of diarree hebt. HET VIRUS IS ER IN AL ZIJN VORMEN.

Het virus kan buiten een persoon leven, in de lucht of op een oppervlak, voor ten minste vijf dagen, en voor maximaal achtentwintig dagen.

Dus of een besmette persoon nu een winkel of supermarkt binnenkomt, in een openbaar toilet of in een school, kantoor of magazijn… of waar dan ook… raakt producten aan op de schappen en legt het terug, of niest of hoest, de virus komt op de producten in die winkel of supermarkt, badkamer, school, kantoor, magazijn, etc., en kan overleven.

Je loopt een paar minuten, uren of zelfs DAGEN later en pakt hetzelfde op, of ruikt het zelfs in de badkamer – POW, je bent geïnfecteerd.

Erger nog: dit virus kan anderen besmetten via de ogen en de oren.

Laten we zeggen dat je ergens heen gaat en dat een besmette persoon daar een paar minuten eerder was en hoestte of nieste. Hoesten of niezen gooide microscopische druppels in de lucht, die een tijdje blijven zweven. Een paar minuten later ga je door die lucht. Een of meer van de microscopische druppels bereiken het oog. Je merkt het niet eens omdat de druppels zo klein zijn.

Je knippert je ogen. We knipperen allemaal.

Je ooglid duwt het virus van het oppervlak van het oog naar beneden in de onderste ooghoek, en het virus wordt door je traanbuis gespoeld. POW – je bent geïnfecteerd.

Het kan niet worden overdreven dat dit virus de ergste crisis is waar de wereld in meer dan 100 jaar mee te maken heeft gehad. Niet sinds de Spaanse griep in 1918 die in de wereld dood heeft gezaaid, en dit is al op weg om veel erger te worden dan de Spaanse griep.

De Spaanse griep heeft zich in 1918-1919 over de hele wereld verspreid. In de Verenigde Staten werd ze voor het eerst geïdentificeerd door militairen in het voorjaar van 1918. Naar schatting werden ongeveer 500 miljoen mensen of een derde van de wereldbevolking met dit virus besmet. Het aantal sterfgevallen werd geschat op ten minste 50 miljoen wereldwijd, met ongeveer 675.000 in de Verenigde Staten.

Wanneer een ziekte uitbreekt, wordt een van de metingen die de onderzoekers gebruiken, gebruikt om te zien hoe de ziekte zich zal verspreiden.

De Spaanse griep die door de pandemie van 1918-1919 werd veroorzaakt, had naar schatting een R0 van 1,4 tot 2,8, met een gemiddelde waarde van 2. Dit betekent dat voor elke besmette persoon kan worden verwacht dat deze persoon nog eens 1,4 tot 2,8 mensen zal besmetten.

Het spijt me te moeten melden dat R0 voor dit biowapen reeds R4,08 blijkt te zijn. Veel erger dan in 1918 met de Spaanse griep.

Hier worden de zaken erg slecht, heel snel

Volgens TrendingEconomics is het totale aantal ziekenhuisbedden in de Verenigde Staten in 1975-2017 gedaald. In 1975 waren er ongeveer 1,5 miljoen ziekenhuisbedden in de Verenigde Staten, maar in 2017 daalde het aantal tot ongeveer 931 duizend. 9 augustus 2019 (HIER).

Volgens TrendingEconomics werd gemeld dat de ziekenhuisbedden (per 1.000 personen) in de Verenigde Staten in 2013 2,9 per jaar waren, volgens de verzameling ontwikkelingsindicatoren van de Wereldbank, samengesteld uit officieel erkende bronnen. Ziekenhuisbedden omvatten ziekenhuizen in openbare, particuliere, algemene en gespecialiseerde ziekenhuizen en revalidatiecentra (HIER).

Met behulp van het hierboven genoemd besmettingspercentage van 83% zullen 1.000 mensen die aan dit Bio-Wapen worden blootgesteld, worden besmet.

Er zijn 2,9 ziekenhuisbedden per duizend Amerikaanse burgers. Dus als 830 mensen geïnfecteerd zijn, hoeveel kunnen de 2,9 ziekenhuisbedden dan verzorgen? Ja. 2,9 (Wat gebeurt er in Nederland? Wij hebben dezelfde tendens met verminderde ziekenhuisbedden).

Wat gebeurt er met de rest? Ze kunnen geen ziekenhuiszorg krijgen.

Op dit moment, wanneer een persoon geen ziekenhuiszorg kan krijgen voor deze ziekte, is het sterftecijfer voor zulke mensen 65-70%.

Het betekent voor mij en jou. Dood.

Het zou hier kunnen gebeuren en zal waarschijnlijk ook gebeuren

Veel van de 56 miljoen mensen in de 19 quarantainesteden hebben al een paar dagen tijd niet gegeten omdat er geen voedsel meer is in de steden. Dit veroorzaakt rellen.

Het is verboden om voedsel per vrachtwagen af te leveren, om deze vervuilde steden te betreden, uit angst om het Coronavirus naar buitengebieden te verspreiden. Mensen vechten letterlijk met elkaar om voedsel:

Mensen proberen praktisch alles te doen om aan de quarantaine voor voedsel te ontsnappen:

Versperringen die door bulldozers en graafmachines zijn opgeworpen en die bestaan uit grote hopen puin, stenen en andere obstakels, worden nu op de meeste wegen in en buiten de quarantainesteden gezien.

* Afbeelding is van de bron verwijderd! Excuus! *

Sommige van deze barrières werden opgericht door de overheid, terwijl anderen werden opgericht door mensen in kleine steden en dorpen om niet van buitenaf besmet te worden.

Ondertussen vallen mensen dood in heel China:

Op andere plaatsen vechten mensen om maskers te krijgen:

Mensen in sommige gebieden vallen anderen aan om hun gebied binnen te komen:

In de tussentijd staan er wachtrijen om een ziekenhuis binnen te gaan.

China beveelt dat alle dieren gedood moeten worden

Huisvestingscommissies, dorpsambtenaren en bedrijven uit verschillende provincies en gemeenten gaven de lokale bevolking een strikt bevel na instructies van hun superieuren om de epidemie het hoofd te bieden, is gebleken. Ze hebben burgers bevolen hun huisdieren “kwijt te raken” of te doden.

Een dorp in Hebei drong er bij alle huishoudens op aan om hun huisdieren binnen vijf dagen te “beheren”, anders zouden de ambtenaren ze volledig “afhandelen”; terwijl een ander huisvestingscomité in Shaanxi de mensen opdroeg om “de algemene situatie in ogenschouw te nemen” en zich onmiddellijk te ontdoen van hun katten en honden.

China zegt dat huisdieren het biowapenvirus kunnen dragen en het naar anderen kunnen verspreiden.

China is nog maar ongeveer 30 dagen bezig met deze uitbraak, en hun hele land en de maatschappij stort al in. Wat je hierboven ziet is slechts 30 dagen verwijderd van wat er HIER kan gebeuren.

Ben je je aan het voorbereiden?
Houd er rekening mee dat dit alles slechts EEN MAAND is sinds de uitbraak. EEN MAAND!

Vandaag (zaterdag 1 februari) is een man in Californië positief getest op het Coronavirus, wat het zevende bevestigde geval in de Verenigde Staten markeert.

De anonieme man is een inwoner van Santa Clara County, bevestigde Centers for Disease Control and Prevention op vrijdagmiddag, volgens de lokale nieuwsberichten.

De gezondheidsambtenaren hebben twee andere gevallen in Californië” gedocumenteerd; twee in Illinois; een in Arizona en een in de staat van Washington.

UPDATE 4:43 PM EST – het achtste bevestigde geval in de Verenigde Staten van het coronavirus is in een 20-jarige man in Boston, volgens een persmededeling van gezondheidsambtenaren in Boston en Massachusetts. De man keerde onlangs terug uit Wuhan, China, voor de uitbraak.

Gisteren hoorde de Hal Turner Radio Show dat het Presbyterian Hospital in Pittsburgh een patiënt had die positief testte op het Corona Virus, die al meer dan een week in de stad was en zaken deed. De bron meldde dat mensen van de federale overheid kwamen en de patiënt verwijderden, en vervolgens verpleegkundigen, artsen en personeel dwongen om geheimhoudingsovereenkomsten te ondertekenen die hen met strafrechtelijke vervolging en gevangenschap bedreigden als ze iets over het bestaan ​​van deze patiënt aan iemand onthulden.

Daarom moet het Amerikaanse volk zich nu afvragen of andere artsen, verpleegkundigen en zorgverleners ook tot zwijgen worden geïntimideerd? Om deze en andere redenen geloven de meeste mensen in het publiek niet in de “officiële” cijfers over het aantal geïnfecteerden of het aantal doden.

De meeste mensen die deze situatie op de voet hebben gevolgd, zeggen dat ze denken dat we midden in een wereldwijde besmetting zitten.

Men kan niet:

– Quarantaine rond 65 miljoen mensen (aantallen variëren, maar er zijn verschillende grote steden in China bij betrokken).
– Mensen die op snelwegen reizen stoppen om hun temperatuur te controleren.
– De Maanvakantie verlengen zodat de mensen niet terug naar hun werk gaan.
– Vertraging van het begin van de voorjaarscursussen
– De beurs afsluiten.

Er zijn 259 mensen gestorven. De maatregelen die niet alleen door China, maar ook door tientallen andere landen in de wereld zijn genomen, zijn geen logisch gevolg van de 259 doden.

De beste manier om dit te voorkomen, is uzelf en uw gezin te beschermen. Dit is hoe:

De Amerikaanse medische infrastructuur (en vrijwel alle andere landen ook) kan dit niet aanpakken vanuit het perspectief van hoeveel mensen er geïnfecteerd zijn en hoe snel het gebeurt. Er zijn gewoonweg niet genoeg ziekenhuisbedden, adembescherming, isolatieruimtes voor besmettelijke ziekten. Als het virus ernstig is (het is waarschijnlijk al aanwezig, maar we weten niet wat er over tien dagen zal gebeuren), zal het medische systeem snel overweldigd raken. We zullen de ineenstorting van de medische infrastructuur hier in de VS zien zoals dat ook in China gebeurt.

Als de dingen hier in Amerika verdwijnen, zullen er allerlei onverwachte verstoringen van de dienstverlening zijn.

Het publiek blijft zich zalig onbewust van de complete catastrofe die ons te wachten staat, want de media houdt zich nogal stil over de situatie. Maar als ze niet meer kunnen zwijgen, zal het paniek worden.

Je moet je nu voorbereiden, want het is te laat wanneer het hier is
Hier wordt “Preps” voorgesteld om te proberen uzelf en uw gezin te helpen door te komen wat er gaat gebeuren. Er blijft kostbare tijd over.

De beste strategie hiervoor is NIET te worden blootgesteld. Grote kans daarvoor; we gaan allemaal naar buiten: werk, school, winkelen, recreatie enzovoort.

Dus hoe kunnen we onszelf beschermen terwijl we op weg zijn?

Het feit dat dit virus zich door de lucht kan verspreiden, in aanvulling op in leven blijven op oppervlakken zoals werkbladen, bureaus, toiletten, deurgrepen, in auto’s en bussen, productpakketten in winkelrekken die iemand anders hanteerde of niesde of hoestte, inclusief die per post , FedEx, UPS, enz. – maakt de zaken veel ingewikkelder.

Stap één: Blijf thuis. Ga niet naar buiten tenzij u MOET.

Stap twee: stel dat u moet naar buiten moet (wij allemaal), een filtermasker dragen met oog- en handbescherming.

De N-95 filtermaskers zijn bijna volledig in het hele land uitverkocht. Dus je kunt op dit moment een beter masker krijgen dat is geclassificeerd als N-100 of P-100 totdat ze zijn uitverkocht.

Koop oogbescherming en rubberhandschoenen.

Draag deze uitrusting als je naar buiten gaat.

Ja, je ziet er belachelijk uit en voelt je belachelijk. Maar het is veel waarschijnlijker dat je voor laatst lacht, omdat je jezelf beschermt.

Dit is dringend belangrijk:
Het absolute moment dat je thuiskomt, trek je schoenen uit en laat ze buiten staan. Loop NIET in schoenen die je buiten hebt.

Het kan zijn dat u op een grote hoeveelheid besmet materiaal heeft gelopen toen u buiten was en als u die schoenen in huis draagt zal het virus zich in huis verspreiden.

Volgende: Ga naar de badkamer, doe je kleren uit, doe ze in een mandje of plastic zak en neem een douche. Je moet alle virussen die op je lichaam of haar zijn geland terwijl je weg was, wegspoelen.

Trek schone kleren aan. Je kunt niet in je stoel zitten of op je bank of bed liggen in kleren die je buiten droeg. Het virus wordt meegedragen met de kleren, op de meubels, iemand in huis krijgt het.

Laat iedere persoon in je huishouden dit doen op het moment dat ze thuiskomen. Dit virus is zeer besmettelijk en het doodt mensen. We kunnen niet negeren of lui zijn om onszelf te beschermen.

Eet goed, neem vitaminen, (neem Colloïdaal zilver) en ik wil niet gek klinken, of zoals elke Bijbeluitgever, maar bid tot de Almachtige God dat je door hem beschermd wordt tijdens deze crisis. Ik maak geen grapje. Ik meen het.

ANDERE “PREPS” met links

Zorg voor noodvoedsel in huis als quarantaine wordt geïmplementeerd, zodat u en uw gezin ongeveer 6 weken kunnen eten, quarantaines gaan waarschijnlijk net zo lang mee.

Water opslaan als de watertoevoer vervuild is.

Hier is een complete lijst van “Preps” die mensen zelf kunnen bedenken.

PROOF: The “Novel Coronavirus” Infecting the World is a MILITARY BIO-WEAPON Developed by China’s Army

Rommel

 

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 21 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers