Bezorgde burgers doen video-oproep aan Rutte: ‘Zet uitrol 5G alstublieft stop’

De organisatie 5B Burgers heeft een filmpje online gezet waarin zij de minister-president confronteert met een aantal zaken over 5G. Zaken die de media niet of nauwelijks bespreken. In de video laat de groep op een kalme, nuchtere en heldere manier zien waarom burgers zich zo zorgen maken.

Waarschijnlijk zijn veel burgers zich niet bewust van deze feiten. Toch is het niet voor niets dat er veel vragen zijn.

5B Burgers bestaat uit burgers die zich inlezen, burgers die opletten, burgers die een samenleving wensen waarin de mens in goede gezondheid en tevredenheid leeft in balans met de natuur: “Wij zijn geen journalisten, wij hebben gewoon ons eigen onderzoek gedaan.”

Sinds het werk als masseur en evenementmanager van initiatiefnemer Eline de Groot stil kwam te liggen, is ze zich gaan verdiepen in de sceptische verhalen rondom 5G. Toen door middel van interviews en vrij simpel internetonderzoek o.a. de volgende zaken naar voren kwamen, besloot Eline met een groep gelijkgestemde mensen een eerlijke boodschap naar Rutte uit te brengen.

Die zaken zijn:

Dat honderden wetenschappers in Europa getekend hebben tegen de uitrol van 5G Dat er 1531 peer-reviewed studies zijn die schadelijke effecten aantonen van straling; waar we nu al aan bloot worden gesteld (geen 5G dus) Dat het instituut dat de veiligheidsnormen in Europa bepaalt omtrent 5G bewezen banden heeft met de telecomindustrie Dat de veiligheidsnormen letterlijk buitenproportioneel hoog liggen (100 keer hoger dan wat veel wetenschappers aanraden)
Echt zorgwekkend

“In de stad Brussel is 5G geblokkeerd vanwege zorgen omtrent gezondheidsschade. Het lijkt erop dat ons kabinet bewijzen negeert en wetenschappers die de gevaren erkennen van straling op de gezondheid van de mens, met name 5G, de rug toekeert.”

“We vragen met deze video de minister-president om de uitrol van 5G te stoppen, tot er voldoende onderzoek is dat aantoont dat 5G niet schadelijk is. Het lijkt een gevoelig onderwerp voor media om te bespreken in deze tijden. We willen u dan ook aanspreken als individu, als medemens. Er is namelijk weinig kans dat er een weg terug is als 5G daadwerkelijk wordt ingevoerd. De berichten van onafhankelijke wetenschappers zijn echt zorgwekkend. Laat uw journalistieke blik over het filmpje gaan en bekijk (of duik in) de bronvermeldingen op de website. Misschien bent u geïnspireerd om te schrijven over de zorgen die leven bij de gewone burger.”

Citaat van de landsadvocaat in de rechtszaak die nu loopt: “Niet de staat maar de telecomaanbieders beslissen over het gebruik van de frequenties, al dan niet voor 5G.”

De uiteindelijke vraag is: “Wie is er aansprakelijk, mocht daadwerkelijk blijken dat 5G leidt tot (ernstige) gezondheidsschade?”

Bekijk de video hieronder:

[5B Burgers]

Vond je deze info goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 1

Hussain de Niet op maandag 11 mei 2020 22:21

Alsof hij daar iets om geeft. 🤮

Alsof hij daar iets om geeft. 🤮
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner