Bezorgde burgers doen video-oproep aan Rutte: ‘Zet uitrol 5G alstublieft stop’

De organisatie 5B Burgers heeft een filmpje online gezet waarin zij de minister-president confronteert met een aantal zaken over 5G. Zaken die de media niet of nauwelijks bespreken. In de video laat de groep op een kalme, nuchtere en heldere manier zien waarom burgers zich zo zorgen maken.

Waarschijnlijk zijn veel burgers zich niet bewust van deze feiten. Toch is het niet voor niets dat er veel vragen zijn.

5B Burgers bestaat uit burgers die zich inlezen, burgers die opletten, burgers die een samenleving wensen waarin de mens in goede gezondheid en tevredenheid leeft in balans met de natuur: “Wij zijn geen journalisten, wij hebben gewoon ons eigen onderzoek gedaan.”

Sinds het werk als masseur en evenementmanager van initiatiefnemer Eline de Groot stil kwam te liggen, is ze zich gaan verdiepen in de sceptische verhalen rondom 5G. Toen door middel van interviews en vrij simpel internetonderzoek o.a. de volgende zaken naar voren kwamen, besloot Eline met een groep gelijkgestemde mensen een eerlijke boodschap naar Rutte uit te brengen.

Die zaken zijn:

Dat honderden wetenschappers in Europa getekend hebben tegen de uitrol van 5G Dat er 1531 peer-reviewed studies zijn die schadelijke effecten aantonen van straling; waar we nu al aan bloot worden gesteld (geen 5G dus) Dat het instituut dat de veiligheidsnormen in Europa bepaalt omtrent 5G bewezen banden heeft met de telecomindustrie Dat de veiligheidsnormen letterlijk buitenproportioneel hoog liggen (100 keer hoger dan wat veel wetenschappers aanraden)
Echt zorgwekkend

“In de stad Brussel is 5G geblokkeerd vanwege zorgen omtrent gezondheidsschade. Het lijkt erop dat ons kabinet bewijzen negeert en wetenschappers die de gevaren erkennen van straling op de gezondheid van de mens, met name 5G, de rug toekeert.”

“We vragen met deze video de minister-president om de uitrol van 5G te stoppen, tot er voldoende onderzoek is dat aantoont dat 5G niet schadelijk is. Het lijkt een gevoelig onderwerp voor media om te bespreken in deze tijden. We willen u dan ook aanspreken als individu, als medemens. Er is namelijk weinig kans dat er een weg terug is als 5G daadwerkelijk wordt ingevoerd. De berichten van onafhankelijke wetenschappers zijn echt zorgwekkend. Laat uw journalistieke blik over het filmpje gaan en bekijk (of duik in) de bronvermeldingen op de website. Misschien bent u geïnspireerd om te schrijven over de zorgen die leven bij de gewone burger.”

Citaat van de landsadvocaat in de rechtszaak die nu loopt: “Niet de staat maar de telecomaanbieders beslissen over het gebruik van de frequenties, al dan niet voor 5G.”

De uiteindelijke vraag is: “Wie is er aansprakelijk, mocht daadwerkelijk blijken dat 5G leidt tot (ernstige) gezondheidsschade?”

Bekijk de video hieronder:

[5B Burgers]

Vond je deze info goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 1

Hussain de Niet op maandag 11 mei 2020 22:21

Alsof hij daar iets om geeft. 🤮

Alsof hij daar iets om geeft. 🤮
Gast
zondag 29 november 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

Van Dissel speelt dictatortje met zijn leugens en dreigementen
29 november 2020
Ik heb zoveel info uit onderzoek, met onderbouwing want het moet wel ...
Van Dissel speelt dictatortje met zijn leugens en dreigementen
29 november 2020
Ik wist niet alles van wat hierboven staat, maar in grote lijnen wel. ...
Van Dissel speelt dictatortje met zijn leugens en dreigementen
29 november 2020
In 2015 zijn ze begonnen met de ontwikkeling van de covid test, gebase...
Van Dissel speelt dictatortje met zijn leugens en dreigementen
29 november 2020
En als je daar leest, dan zie je dat ze on hold staan tot voorjaar 202...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
25 november 2020