By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal

Schwab suggereert dat er mogelijk een nieuwe jaartelling komt: ‘BC’ en ‘AC’ worden veranderd van ‘Before Christ’ en ‘After Christ’ naar ‘Before Corona’ en ‘After Corona’ – Corona maatregelen worden permanent, dissidenten zullen worden opgeruimd

Globalist Klaus Schwab, topman van het World Economic Forum, geeft in zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ toe dat Covid-19 geen existentieel gevaar vormt. Desondanks benadrukt hij dat de wereld NOOIT meer zal terugkeren naar normaal. Daarmee bevestigt Schwab expliciet alle ‘complottheorieën’ die door de mainstream media al het hele jaar worden weggezet als ‘nepnieuws’ en ‘desinformatie’. Het is dus echter de glasharde waarheid dat een doorsnee griepachtig virus, dat geen speciale bedreiging vormt, wordt aangegrepen om de complete structuur van de economie en samenleving te verwoesten, waarna op de puinhopen een wereldwijde communistische dictatuur wordt opgericht.

‘Nu is het historische moment in de tijd om niet enkel het… virus te bestrijden, maar het systeem… vorm te geven voor het post-corona tijdperk,’ is een al vaker aangehaalde bekende uitspraak van Schwab. In zijn boek gaat hij echter nog verder. Daarin schrijft hij expliciet dat de financiële elite nooit zal toestaan dat het leven zal terugkeren naar normaal, dus de situatie van vóór corona. Daarmee suggereert hij dat steeds terugkerende lockdowns, social distancing en andere beperkende maatregelen permanent zullen worden.

‘Wanneer keren we weer terug naar normaal? NOOIT.’

‘Velen van ons peinzen erover wanneer de zaken weer normaal worden. Het korte antwoord is: nooit. Niets zal ooit terugkeren naar het ‘kapotte’ gevoel van normaliteit dat de voor deze crisis de overhand had, omdat de corona-virus pandemie een fundamenteel omslagpunt in onze wereldwijde koers markeert,’ aldus Schwab.

‘In tegenstelling tot enkele pandemieën in het verleden, vormt Covid-19 geen nieuw existentieel gevaar,’ geeft hij tegelijkertijd toe. Zoals onze lezers weten heeft de WHO inmiddels in een bulletin erkend dat de IFR van Covid voor mensen tot 70 jaar slechts 0,05% is, de helft van een normale gemiddelde seizoensgriep. Zelfs als de hogere sterfte van bejaarden erbij wordt gerekend, dan bedraagt de IFR maximaal ongeveer 0,23%, nog steeds zeer laag, en in de verste verte niet de naam ‘pandemie’ waardig.

‘Radicale, ingrijpende veranderingen’, en mogelijk zelfs een nieuwe jaartelling?

Schwab maakt duidelijk dat de ‘Vierde Industriële Revolutie’, beter bekend als de ‘Grote (Groene) Reset’, waar hij vurig voor pleit, de wereld fundamenteel zal veranderen:

‘Er komen zulke radicale, ingrijpende veranderingen, dat sommige geleerden naar het tijdperk verwijzen als ‘voor het coronavirus’ (BC) en ‘na het coronavirus (AC). ‘We zullen overrompeld blijven worden door zowel de snelheid als onverwachte aard van deze veranderingen. Terwijl deze samenkomen, zullen ze gevolgen van de tweede-, derde-, en vierde orde, domino-effecten en onvoorziene uitkomsten hebben.’ (1)

BC en AC staan normaal gesproken voor Before Christ en After Christ. We leven nu in het jaar 2020 AC. Het is vergezocht, maar suggereert Schwab hiermee dat de wereld zó totaal veranderd wordt, dat er zelfs een nieuwe jaartelling komt? Wordt 2021 misschien het jaar 1 AC (After Corona), en 2019 het jaar 1 BC (Before Corona)?

Alle bezit en macht wordt overgeheveld naar een technocratische werelddictatuur

De ‘Grote Reset’, waar de ‘Groene Nieuwe Deal’ net als het Klimaatakkoord van Parijs een kernonderdeel van vormt, is overigens niets anders dan een nieuwe verpakking van aloude communistische en globalistische ideeën, die als gemeenschappelijk doel hebbenn om alle macht, geld en bezit van burgers en MKB over te hevelen naar een technocratische dictatoriale elite, een complex van topglobalisten, toppolitici en topmultinationals. Historisch staat een dergelijke bestuursvorm ook bekend als fascisme. Dat wordt op dit moment wereldwijd uitgerold.


.

Van alle andere mensen die niet tot de bovenste 1% – 2% behoren, zal alles worden afgepakt, inclusief al hun vrijheden en inspraak, en zelfs de zeggenschap over hun eigen lichaam en gezondheid (Zie ook ons artikel  Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’).

Honderden miljoenen mensen hebben nu al hun baan verloren door de corona lockdowns, en daar gaan er een veelvoud van bijkomen, aangezien veel bedrijfstakken, zoals de luchtvaart, permanent grotendeels verwoest zullen blijven. Er zal een basisinkomen worden ingevoerd, wat net genoeg zal zijn om in leven te kunnen blijven. Het grootste deel van onze huidige welvaart zal verdwijnen.

Corona maatregelen worden permanent, dissidenten zullen worden opgeruimd

Verder zal iedereen zich voor de rest van zijn leven permanent aan strikte beperkingen moeten houden. Een Amerikaanse generaal verklaarde al dat mondkapjes en social distancing nooit meer weggaan en ‘onderdeel worden van het dagelijkse leven’. Vrij reizen is voorbij, net als de vrijheid van meningsuiting. Dissidenten worden op Stalinistische wijze keihard aangepakt, beboet, ontslagen, opgepakt, en – spoediger dan de meeste mensen denken – ook afgevoerd naar ‘heropvoedingscentra’, oftewel concentratiekampen.

Omdat maar weinig weldenkende mensen hier ooit vrijwillig mee akkoord zouden gaan, werd een doorsnee virus uitgekozen als voorwendsel voor een interne staatsgreep tegen de democratie en de vrijheid, die inmiddels ook in Nederland is vastgelegd in de spoedwet, die op 1 december ingaat. Daarmee worden wij als land en volk definitief opgeslokt in de door Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros en de complete EU-elite opgelegde VN-Agenda-21/30 klimaat-virus dictatuur.


Xander


(1) Summit News via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner