Als je je laat vaccineren tegen corona ga je je ondergang tegemoet

Je zou denken dat bovenstaande woorden in de titel afkomstig zijn van wat men tegenwoordig een “wappie” noemt, iemand die niet gelooft in coronavaccinaties. 

Niets is minder waar, want ze zijn afkomstig van een gerenommeerde viroloog en professor die de mensheid waarschuwt om ver uit de buurt van het vaccin te blijven.

professor Bhakdi, coronavaccin, levensgevaarlijk

Iemand die niet bang is om zijn mond open te doen en de mensheid te waarschuwen voor de gevaren van de coronavaccins is de Duitse professor Sucharit Bhakdi.

Zo zei hij letterlijk in een interview op Fox televisie toen hem werd gevraagd of het coronavaccin nodig is: “Het is heel gevaarlijk en ik waarschuw iedereen dat wie hier aan meedoet zijn of haar ondergang tegemoet gaat”.

In de onderstaande video zie je een interview dat Del Bigtree heeft met professor Bhakdi en de allereerste vraag die Bigtree stelt is of hij tegen vaccins is. Het antwoord is dat hij juist voor vaccinaties is en dat hij 30 jaar lang studenten heeft onderwezen op dit vakgebied en dat een vaccinatie als het goed werkt een uitkomst is.

Eén van de redenen dat Bhakdi tegen een coronavaccin is, is omdat wanneer je onder de 70 bent en je hebt geen onderliggende gezondheidsproblemen, het vrijwel onmogelijk is om aan dit virus dood te gaan. Hij baseert zich daarbij op officiële cijfers zoals die ook door de WHO (World Health Organisation) worden gepubliceerd.

Hij geeft als voorbeeld vaccinaties tegen tetanus of difterie. Daar is het een geval van als 100 mensen die ziekte krijgen er een fiks aantal zullen sterven. Wanneer mensen tegen deze ziekte zijn gevaccineerd zal er niemand sterven, zo zegt hij. Hij ziet dit als voorbeelden van goedwerkende vaccins. De discussie is hier niet of vaccins gezond zijn en werken of niet, het gaat over het coronavaccin wat op een totaal andere manier werkt dan de traditionele vaccins die we tot nu toe kenne.

Maar, omdat er (officiëel) niemand doodgaat aan het coronavaccin, behalve bij heel specifieke condities, kan je dus nooit de effectiviteit van een coronavaccin bepalen. En dat is precies wat er ook nog nooit is gebeurd en alleen al daarom mag niemand dit vaccin goedkeuren voor gebruik bij mensen, aldus Bhakdi.

Hij refereert aan een artikel in de British Medical Journal van oktober 2020 waar men precies die vraag stelt en de conclusie is dat de huidige manier van testen ons dit ook niet zal vertellen.

Dus, hoe kan je in 's hemelsnaam een vaccin loslaten op de bevolking waarvan niemand weet of het ooit iemands leven zal redden en bovendien ook nog experimenteel is?

In het volgende staatje zie je de overlevingspercentages van de diverse leeftijdsgroepen. Wat men dus zou moeten aantonen is dat bijvoorbeeld in de leeftijdsgroep 50-69, waar een half procent van de mensen overlijdt als gevolg van covid-19, dit percentage door de vaccins misschien kan worden teruggebracht naar een kwart procent of minder.

Dan pas kun je aantonen dat een vaccin effectief werkt en uiteraard is dit nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren.

overlevingspercentages covid-19


Professor Bhakdi zegt dan ook luid en duidelijk tegen de hele wereld dathet toestaan van de huidige coronavaccinsronduit crimineel is.

Hij kan er met zijn verstand als wetenschapper niet bij dat er politici en collega wetenschappers zijn die dit op de mensheid durven loslaten als het grootste medisch experiment ooit.

Als Del Bigtree hem vraagt dat wanneer hij in een positie zou zijn om te mogen bepalen wat er moet gebeuren om het coronavaccin veilig te maken, komt er als antwoord dat hij nooit een vaccin zou ontwikkelen tegen covid-19 omdat het gedoemd is te mislukken.

Hij legt het op een heel eenvoudige manier uit en zegt dat als je dit begrijpt dan weet je meer dan de Amerikaanse dokter Fauci, want die begrijpt het nog steeds niet. (Redactie: Fauci begrijpt het wel degelijk, maar heeft een andere agenda).

Bhakdi laat zijn rechtervuist zien en zegt: “Dit is het virus”. Dan laat hij een paar vingers van zijn andere hand zien en zegt: “Dit is een antilichaam”. Dan pakt zijn rechterhand de linker, het antilichaam pakt het virus aan en zo wordt voorkomen dat het virus de cel, in dit geval het hoofd van Bhakdi, kan binnen gaan.

Maar, wat gebeurt er als er een tweede virus komt. Het antilichaam heeft het druk met het eerste virus en kan zich niet vrijmaken om het tweede virus te bestrijden. Waar het dan op neer komt is als je een fikse instroom hebt van virussen er nooit genoeg antilichamen zullen zijn om deze tegen te houden en zo komen ze alsnog het hoofd, de cel, binnen.

Hij legt verder uit wat er gebeurt met mensen die geïnfecteerd zijn met het virus. Het virus is erin geslaagd het hoofd, de cel, binnen te komen en gaat zichzelf vermenigvuldigen en degene in kwestie wordt ziek. Maar gedurende het proces dat het virus actief is in de cel worden er ook afvalproducten aangemaakt die de cel als het ware buiten de voordeur zet om opgeruimd te worden.

In het voorbeeld van Bhakdi is dan zijn bril het restafval vanuit de cel. En dan gebeurt er bij mensen die een normaal werkend immuunsysteem hebben iets heel moois.

Want het immuunsysteem heeft patrouilles actief in het lichaam en die zien het afval bij de voordeur van de cel. Die patrouilles bestaan uit zogenaamde Killercellen.

Naturalkillercellen ofwel NK-cellen zijn grote lymfocyten die behoren tot het aangeboren immuunsysteem en die een rol spelen bij celdoding en uitscheiding van cytokinen die worden gebruikt tegen pathogenen.

Die killercellen gaan de cel binnen en geven volgens Bhakdi de kus des doods aan het virus, waarop de geïnfecteerde cel sterft. Maar, dan komt het mooie: de killercel gaat na het uitschakelen van het eerste virus gewoon door naar de volgdende cel en doet daar precies hetzelfde. De killercellen zijn veel en veel effectiever in het uitschakelen van virussen dan antilichamen.

En dan nog iets heel interessants. Er wordt geclaimd dat we nu te maken hebben met een volledig nieuw virus, maar voor de killercellen is dat niet zo. Bhakdi vergelijkt het met een nieuw geboren kind. Het is dan wel een uniek mens, maar het is nog steeds een mens en ziet er ook als zodanig uit.

Het afval dat het coronavirus creëert in de cel en bij de voordeur zet is dan zo goed als identiek aan dat van vorige virussen en zal als zodanig ook worden herkend door de killercellen die dan vervolgende de cel binnendringen en het virus uitschakelen. Dit doen ze niet door het virus te doden, maar door de geïnfecteerde cel te doden.

Daarom zegt Bhakdi, is het ook zo ongelooflijk moeilijk voor mensen om dood te gaan aan dit virus.

Dat het menselijk lichaam al beschikt over de benodigde killercellen blijkt uit een aantal onderzoeken die in Duitsland hebben plaatsgevonden volgens Bhakdi.

Ze hebben bloedmonsters genomen van een aantal jaren geleden, voordat SARS-CoV-2 ten tonele kwam, en ze hebben getest of de killercellen reageerden op het afval dat een door SARS-Cov-2 geïnfecteerde cel bij de voordeur zet. En het antwoord daarop is “ja”.

Dat betekent dan weer dan het menselijk immuunsysteem zoals dat er nu is, heel goed een infectie met SARS-CoV-2 kan afhandelen.

Bij ongeveer 80 procent van de mensen kwam de killercel voor in het bloed. Maar, zo zegt Bhakdi, het aantal killercellen aanwezig in het bloed vertegenwoordigt ongeveer 10 procent van de killercellen die in totaal aanwezig zijn in andere delen van het lichaam zoals de lymfeklieren of de lever. Met andere woorden, het is zo goed als zeker dat iedereen op dit moment al beschikt over de killercellen die nodig zijn om het huidige coronavirus onschadelijk te maken.

En toch wordt nu een groot deel van de mensheid ingespoten met een vaccin dat een gen van het virus in je lichaam brengt wat vervolgens door het lichaam gaat en verandering aanbrengt in cellen waarvan niemand precies weet wat er gebeurt.

De cellen zullen een deel van het virus aanmaken, de zogenaamde spike proteïne, en de cellen zullen het afval van dit proces weer bij de voordeur neerzetten zoals ze dat altijd doen.

En wat denk je dat de killercellen dan zullen doen? Precies, zij zullen de cel aanvallen, want dat is hun taak.

Wat je dan ook doet met het nemen van een coronavaccin, is het lichaam klaar maken voor een massale auto-immuunreactie.

Dit is dan ook de reden dat een professor Cahil spreekt van een tikkende tijdbom en andere specialisten waarschuwen voor een enorme toename van allerlei ziektes na de corona vaccinatie.

Deel dit bericht waar je kunt. Op de manier waarop professor Bhakdi dingen uitlegt, kan iedereen begrijpen waarom wij heel goed in staat zijn om met een coronavirus om te gaan en waarom het letterlijk levensgevaarlijk is om een coronavaccin te nemen. En dat is nog zonder rekening te houden met de "normale" bijwerkingen zoals de dood.

Wat ook duidelijk lijkt is dat mensen in de Tweede Kamer geen flauw benul hebben aan welke gevaren de psychopaten Rutte en De Jonge ons land blootstellen. Wie gaat hen informeren over hoe het werkelijk in elkaar steekt?

Wat professor Bhakdir zegt over de gevolgen in een wat later stadium na het vaccineren, sluit ook naadloos aan bij wat eerdere dierproeven uitwezen.

Hierna nog een klein stukje uit een eerdere video die wij publiceerden van Dr. Lee Merit, waarin zij vertelt over eerdere proeven met mRNA vaccins en dieren.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers