Big business voor Bil Gates: voorspelt normaliteit alleen met inenting – op onze kosten

Microsoft oprichter Bill Gates voorspelt “normaliteit” pas eind 2021, dat wil zeggen dat de Coronacrisis pas over ruim een jaar zal zijn overwonnen, en met deze “normaliteit” vertrouwt Gates weer volledig op een Coronavaccin. Volgens Gates kunnen alleen degenen die zich het nieuwe vaccin kunnen veroorloven, hopen terug te keren naar de “normaliteit”.

Op deze lijst ziet hij alleen de rijke landen. Hiermee opent de Amerikaanse miljardair bewust de prijsstrijd voor farmaceutische producten tegen Covid-19, waarmee hij hierbij de verbale prijsopdrijver is.

Goede zaken voor de “onbaatzuchtige mensenredder”

Het Duitse dagblad de Spiegel, waaraan de miljardair onlangs 2,3 miljoen euro heeft gedoneerd, heeft ook een artikel over dit onderwerp gepubliceerd. Het handelt zich om een verklaring van Gates en de farmaceutische bedrijven over Coronavaccins. In de stellingname wordt erop aangedrongen dat de armere landen toegang krijgen tot coronavaccins. Het zijn echter niet de weldoeners à la Gates die moeten betalen, maar de meer welvarende landen.

De EU heeft vaccindoses ter waarde van een miljard euro gekocht van Astra-Zeneca, dat de ontwikkeling van vaccins onlangs heeft moeten staken vanwege ernstige neveneffecten. De EU betaalde 2,50 per dosis. Als Gates bijvoorbeeld twee miljard mensen in armere landen zou willen helpen, zou dat hem vijf miljard euro kosten – een fractie van zijn geschatte 114,7 miljard. Maar natuurlijk wil Gates, die betrokken is bij de ontwikkeling van vaccins, geld verdienen en niet onbaatzuchtig helpen.

Gates is van mening dat de huidige vaccinontwikkeling niet succesvol is

De uitspraken van Gates worden nog irritanter door het feit dat hij de huidige ontwikkeling van het vaccin in Rusland bijvoorbeeld niet als een succes beschouwt. Zelfs nadat de ontwikkeling en het onderzoek van het vaccin met succes zijn afgerond, staat de Amerikaanse softwareontwikkelaar kritisch tegenover de distributie van het vaccin.

Volgens Gates zal een volledige overwinning op Covid-19 minstens twee tot drie jaar vergen.

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

Frontnieuws

© © Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 21 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan
20 oktober 2020
Dit gaat overal gebeuren
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
20 oktober 2020
DIT IS EEN OFFICIEEL BERICHT VAN ILLUMINATI AAN DE WERELDOPMERKING: ER...
De gehoorzame slaven vinden zichzelf normaal
13 oktober 2020
Echt dat zoveel mensen zo kortzichtig zijn. Je ziet toch wat er allema...
Willekeurige partner