Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren

‘Implanons’, die gedurende lange tijd een contraceptieve werking hebben, zijn in feite de voorlopers van de anticonceptie chip. (Afbeelding: (2)).

De link met corona lockdowns: Verminderen bevolking door vernietigen economie altijd al hoofddoelstelling klimaatbeweging geweest

Als een rechtgeaarde communist die zichzelf uitsluit van de maatregelen die hij anderen oplegt, wil Bill Gates, die zelf drie kinderen heeft, de menselijke bevolking zoveel mogelijk reduceren, zoals hij in diverse interviews heeft gezegd. Naast vaccins met geheime sterilisatie formules financierde hij het afgelopen decennium de ontwikkeling van een anticonceptie microchip, die in vrouwen zal worden geïmplanteerd. Deze chip geeft 16 jaar lang een kleine dosis levonorgestrel vrij, dat voorkomt dat vrouwen zwanger worden. De chip kan op afstand worden gecontroleerd en dus ook gehackt. In beide gevallen bestaat er een kans op misbruik, waardoor vrouwen via deze chip permanent onvruchtbaar zouden kunnen worden gemaakt.

Om te zeggen dat hij de mensheid openlijk haat gaat misschien te ver, maar de oud topman van Microsoft heeft overduidelijk niet veel op mensen. Hij ziet het als een schrikbeeld dat de mensheid onbeperkt doorgroeit naar 9 miljard mensen, en wil die groei koste wat het kost afremmen, en uiteindelijk zelfs omkeren.

Anticonceptiechip klaar voor gebruik

De anticonceptie chip was al in 2014 ontwikkeld door het prestigieuze MIT (Massachusetts Institute of Technology), en zou rond 2018 op de markt komen. De technologie, voor een groot deel gefinancierd door Bill Gates, is dus beschikbaar en direct toepasbaar. Vrouwen kunnen al langer van ‘implanons’ worden voorzien, implantaten met een langdurige contraceptieve werking, die in feite de voorlopers van deze microchips zijn.

Gates zit ook diep in de klim(h)aatbeweging die een ‘zero CO2’ samenleving eist, wat erop neer komt dat de beschaving en welvaart voor een groot deel moeten worden afgebroken.

Verminderen bevolking altijd al hoofddoelstelling geweest

Bevolkingsreductie is altijd al één van de kerndoelen van de milieu/klimaatbeweging geweest. De Amerikaanse econoom Martin Armstrong vertelt hoe hij in 1996 in het Witte Huis deelnam aan een diner, waarbij de belangrijkste kopstukken van de milieu-klimaatgroepen aanwezig waren. Zijn vriend Richard (‘Dick’) Fox, vastgoedmagnaat en voorzitter van de Temple University, bleef deze personen ondervragen, totdat ze toegaven dat hun doel inderdaad het verminderen van de wereldbevolking is, en één van hun methodes daarvoor het frustreren en proberen te verhinderen van zoveel mogelijk bouwprojecten is.

Het idee daarachter is dat als er geen nieuwe huizen, wegen en bedrijfsgebouwen meer mogen worden gebouwd omdat grote stukken land tot ‘natuurgebied’ zijn verklaard, daarnaast de landbouw/veeteelt is afgebroken, en er allerlei strenge wetgeving is doorgedrukt waarmee natuurlijke stoffen zoals CO2 en stikstof tot vijand zijn verklaard, de economie wordt vernietigd en de bevolking daardoor vanzelf zal afnemen.

‘Dat leek mij erg naïef,’ aldus Armstrong. ‘Uiteindelijk wist Dick hen compleet de mond te snoeren door dit te vragen: ‘Dus wiens kleinkind willen jullie niet geboren laten worden – die van jullie, of die van mij?’

Klimaatverandering agenda ging niet snel genoeg

De milieu-klimaatbeweging verlegde daarna stapsgewijs de focus van Global Warming –dat immers totaal ontkracht is- naar ‘klimaatverandering’. Dat het klimaat altijd aan grote veranderingen en schommelingen onderhevig is geweest, lang voordat mensen in auto’s reden en fabrieken bouwden, wordt daarbij opzettelijk genegeerd, omdat dit feit niet in hun ideologie past.

Omdat de valsheid van hun agenda steeds duidelijker werd blootgesteld, sleepte de klimaatbeweging uit pure wanhoop een 16 jarig meisje voor de camera’s, de door Jennifer Morgan (Greenpeace) aangestuurde Greta Thunberg. ‘Maar het ging ze nog steeds niet snel genoeg.’ Er kwam teveel verzet, omdat mensen en ook regeringsleiders zoals Donald Trump doorzagen dat het CO2-klimaatverandering verhaal één grote ‘scam’, oftewel bedrog, is.

Wereldeconomie ligt plat, ‘kan op Wereldoorlog uitlopen’

Om toch een wereldwijde noodtoestand te creëren ‘zeggen ze nu dat we allemaal zullen sterven als we niet in onze huizen opgesloten zitten, en we ons straks niet laten vaccineren. Ondertussen zijn ze erin geslaagd de wereldeconomie plat te leggen, wat altijd al hun doel was.’

‘Het probleem is dat ze hiermee een Grote Depressie hebben veroorzaakt, die waarschijnlijk op een Nieuwe Wereldoorlog zal uitlopen. De VS en China geven nu elkaar de schuld voor het creëren van een virus dat normaal NOOIT een reactie zoals deze gerechtvaardigd zou hebben. Hoe zijn we tot deze lockdown, die nu de wereldeconomie aan het verwoesten is, gekomen?’

Via een virus alsnog ‘zero CO2’?

‘Daarbij komen Bill Gates en alle gezondheidsorganisaties (zoals de WHO) die hij controleert in beeld. Geen wonder dat hij bij zowel Microsoft als (Warren) Buffet opstapte. Hij wist namelijk dat deze lockdown ‘zero CO2’ zou bereiken, wat de gemeenschappelijke link is tussen het virus en de klimaatbeweging.’

‘Al deze nonsens drijft op de theorie dat we verdoemd zijn, tenzij we de bevolking beperken. Dit is lineair denken. De bevolking is altijd door cyclussen gegaan, en is nooit lineair geweest. In de 14e eeuw kwam ongeveer 50% van de bevolking om door de Zwarte Dood. Hetzelfde gebeurde in de 6e eeuw met de justiniaanse plaag. De natuur heeft zijn eigen cyclus om problemen af te handelen. Daar hebben we Bill Gates niet voor nodig.’

Natuurlijke bevolking geïndustrialiseerde wereld loopt terug

In veel landen loopt de natuurlijke bevolking terug, zoals in Japan, Europa, Rusland en Amerika (en China gaat ook hard die kant op). Daar zijn verschillende oorzaken voor, zoals een hoge belasting- en prestatiedruk, gekoppeld aan doorgeslagen materialisme (kinderen zijn een ‘last’ die verhinderen dat je ‘vrij’ bent en van dit leven kan ‘genieten’, etc.) en het door gericht overheidsbeleid vrijwel onmogelijk maken dat een gezin aan één kostverdiener voldoende heeft om rond te komen (overigens is ook dit een communistisch principe).

De VN modellen voorspellen al jaren een forse afname van de bevolking in de geïndustrialiseerde wereld, wat de reden is dat massa immigratie zo wordt gepromoot. Dat zou nodig zijn om de pensioenen en sociale zekerheid in stand te houden. Vooral in Zweden is te zien dat het omgekeerde het geval is; massa immigratie van mensen uit een totale andere cultuur, en met een totaal verschillende mentaliteit, blijkt juist een grootschalige import in diezelfde sociale zekerheid te zijn, die men overeind dacht te houden. Het gevolg: de voorzieningen in Europa, en ook pensioenen, worden nu in nog veel sneller tempo onbetaalbaar.

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) WikiMedia Commons, auteur
Vera de Kok
, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
03-04: (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 25 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers