Bill Gates simuleerde Coronavirus-uitbraak 6 weken voor eerste geval in Wuhan.

Evenement 201 is een pandemie-oefening op tafelbladen, georganiseerd door The Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation op 18 oktober 2019 in New York, NY. De oefening illustreerde de inspanningen van de pandemie om de grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen van een ernstige pandemie te verminderen. Aan de hand van actuele gebeurtenissen identificeert gebeurtenis 201 belangrijke beleidskwesties en paraatheidsproblemen die met voldoende politieke wil en aandacht kunnen worden opgelost. Deze kwesties werden ontworpen in een verhaal om de deelnemers en het publiek te betrekken en te onderwijzen.

Geselecteerde momenten uit de evenement 201 pandemische tafelbladoefening georganiseerd door The Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation op 18 oktober 2019 in New York, NY.

Segment 1, Inleiding tot medische en tegenmaatregelen (MCM)

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers