Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren

In een vraag- en antwoordsessie onthulde miljardair en filantroop Bill Gates zijn plan om degenen die positief testten voor COVID-19 “digitaal te certificeren” – door middel van geïmplanteerde microchips.

De 64-jarige technologiemagnaat en tweede rijkste persoon ter wereld, werd geïnterviewd in een Reddit “Vraag me alles wat je wilt” sessie met betrekking tot de virusepidemie.

De vraag was: “Hoe kunnen bedrijven hun werk voortzetten en toch sociale afstand blijven houden?” Gates antwoordde: “We zullen binnenkort digitale certificaten hebben die ons laten zien wie er hersteld is van het virus, wie er getest is en wie er gevaccineerd is”, rapporteren BioHackInfo en AmbienteBio.

De “digitale certificaten” worden “Quantum-Dot Tattoos” genoemd en zijn ontwikkeld door de universiteiten van MIT en Rice in de VS. Ze moeten het mogelijk maken om een vaccinatiestatus op te slaan, schrijft Sven von Storch op Anonymous News.

Quantum-dot tatoeages worden aangebracht op oplosbare suikerhoudende micronaalden, die in een vaccin fluorescerende quantum dots bevatten die zijn ingebed in biocompatibele capsules van micrometer-formaat. Als de micronaalden eenmaal onder de huid zijn opgelost, laten ze de ingekapselde quantum dots achter, waarvan de patronen kunnen worden afgelezen om het toegediende vaccin te identificeren.

Naast de microchip-implantatietechnologie werkt Gates ook aan een project met de naam ID2020. Microsoft wil het probleem “oplossen” dat iets meer dan een miljard mensen leven zonder een geregistreerd ID. ID2020 wordt verondersteld hen een digitale identiteit te geven.

Corona-crisis als excuus voor totale bewaking door middel van een microchip

Gates ziet de Coronavirus-pandemie als de perfecte gelegenheid om de microschiptechnologie verder te ontwikkelen en toe te passen.

Christelijke groepen en – verrassend genoeg – sommige groepen van de sjiitische islam hebben deze vorm van invasieve lichaamsidentificatie al bekritiseerd. In november vorig jaar werd een in Denemarken gevestigd technologiebedrijf gedwongen de contracten voor de productie van microchip-implantaten voor de Deense regering en de Amerikaanse marine op te zeggen, nadat christelijke groepen zich daartegen hadden verzet.

De technologie van Gates zal ons een stap dichter bij totale overheidscontrole op het individu brengen. Hoewel de identificatie door vaccins vandaag de dag misschien uit positieve intentie wordt ontwikkeld, hoeft men alleen maar twee en twee bij elkaar op te tellen om de mogelijkheden van een dergelijke bewakingstechniek te doorzien.

Rommel

© Fenixx

 

Reacties 2

Sarah de Wit op maandag 13 april 2020 08:17

ongelooflijk

ongelooflijk
Gast - Leon op maandag 20 april 2020 16:41

Zieke gasten zijn het

Zieke gasten zijn het
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner