Binnenkort ook bij ons Chinese observatietechnieken (video)

 Al jaren geldt China als voorbeeldstaat van wat het mensdom te wachten staat in aanloop naar de New World Order.

Net zoals de Chinezen wil nu ook onze overheid een app die meteen aangeeft of je je in de buurt van een coronapatiënt bevindt of hebt bevonden.

image


Mogelijk het meest walgelijke van alles in de huidige situatie waarin is dat de overheid doet alsof het het welzijn van de bevolking hoog in het vaandel heeft staan.

Natuurlijk heeft het dat niet, kijk naar de geschiedenis van de afgelopen vijftig jaar en je ziet dat overheden er alles aan gedaan hebben om de grote industrieën de hand boven het hoofd te houden en dat er via het bewerkte voedsel van de voedselindustrie en de chemobehandelingen van de medische industrie ieder jaar vele duizenden mensen onnodig sterven.

Toen er in het griepseizoen 2017/2018 bijna 10.000 mensen stierven bovenop de normale aantallen schonk onze “zorgzame” overheid daar geen enkele aandacht aan.

In de winter van (2017/2018) was de sterfte 15 weken lang verhoogd (week 51 2017 t/m 14 2018). De verhoogde sterfte viel samen met de griepepidemie die plaatsvond van week 50 2017 tot en met week 15 2018. De oversterfte tijdens de 18 weken griepepidemie werd geschat op 9.444 (8.885 voor de gehele winter periode van week 40 t/m 20). Hiermee was de oversterfte het hoogst ooit gemeten sinds het begin van de monitoring in 2009. De oversterfte betrof voornamelijk mensen van 75 jaar en ouder, maar er waren ook enkele weken waarin de sterfte verhoogd was in mensen tussen de 55-64 jaar en 65-74 jaar.

Nu zijn er minder dan een paar duizend doden, worden de burgers opgesloten, wordt de economie kapot gemaakt en diezelfde burgers zo goed als alle vrijheden ontnomen. Vrijheden die ze nooit of te nimmer terug zullen krijgen als ze zich aan de geldende voorschriften houden.

Het niet bestaande virus zal worden uitgemolken totdat het volk volledig slaaf is gemaakt en het ironische is dat ze daar allemaal graag aan mee willen werken, zo schijnt het.

Er komt nog een manier om burgers permanent te kunnen bespioneren en dat wordt verkocht aan het publiek als “een wapen in de strijd tegen corona”. Hilarisch, als het niet zo diep triest was.

Het kabinet heeft een nieuw wapen in de strijd tegen corona: apps. Eén om mensen op te sporen die contact hebben gehad met coronapatiënten en een ander om makkelijk contact te houden met een dokter. "De apps moeten bijzonder goed in elkaar zitten op gebied van privacy", zegt techjournalist Daniël Verlaan.

Minister Hugo de Jonge kon nog niet te veel in detail treden op de persconferentie, maar duidelijk is dat hij apps wil gaan gebruiken om besmettingen beter op te kunnen sporen. Hiermee hoopt hij een nieuwe uitbraak straks te voorkomen.

xxx

Natuurlijk zal de privacy worden "gewaarborgd" door dezelfde instantie die er misbruik van gaat maken, de overheid. Een overheid die zelfs overweegt om die apps verplicht te maken.

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zei dinsdagavond dat het idee is dat gebruikers gewaarschuwd worden wanneer ze in contact zijn geweest met een coronapatiënt. Het heeft de voorkeur dat mensen vrijwillig meewerken, maar een verplichting sluiten De Jonge en premier Rutte niet uit.

Als je ooit een goed moment zocht om je smartphone in de sloot te kieperen, dan is dat nu. Neem afstand van alles waar “smart” voor staat, want de enige die smart is in dit geval is degene die straks alles van jou weet en dat is wederom de overheid.

Naarmate de overheid met meer idiote dingen komt waaruit duidelijk blijkt dat ze een achterliggende agenda hebben, des te eerder zal ook het nu nog slapende deel van de bevolking wakker worden.

Iemand die daar tegenwoordig een goede rol in speelt is Robert Jensen, de voormalig mainstream TV presentator die tegenwoordig een populair Youtubekanaal heeft. Of je hem nu leuk vindt of niet en/of je het met hem eens bent of niet, is niet zo belangrijk. Wat wel heel belangrijk is is dat Jensen beschikt over een zeer gezonde dosis wantrouwen tegenover de overheid en niet bang is om heel kritische vragen te stellen.

Hij is dan ook bij uitstek iemand die veel mensen in de mainstream wereld kan benaderen/bereiken en hen misschien helpen bij het eindelijk beginnen met zelf nadenken. Want dat is wat er op dit moment hard nodig is. Een bang, slapend en opgesloten volk zo ver krijgen dat ze eindelijk die grijze cellen eens gaan gebruiken. In de navolgende aflevering van Jensen spreekt hij ook over hoe zelfs onze rechten in onze eigen woning zullen worden overgenomen. Wij schreven hier afgelopen maandag over hoe dit in Duitsland al gebeurt.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner