Bio-warfare-experts vragen zich af waarom Canada dodelijke virussen naar China stuurde

In een tafel-pandemische oefening aan de Johns Hopkins University vorig jaar werd een ziekteverwekker op basis van het opkomende Nipah-virus vrijgegeven door fictieve extremisten, waarbij 150 miljoen mensen werden gedood.

Een minder apocalyptisch scenario, uitgestippeld door een Amerikaans panel met een blauw lint, voorzag dat Nipah werd verspreid door terroristen en meer dan 6.000 Amerikaanse levens eiste.

Wetenschappers van het Canadese National Microbiology Laboratory (NML) hebben ook gezegd dat de zeer dodelijke bug een potentieel biowapen is.

Maar in maart verscheepte datzelfde laboratorium monsters van de henipavirus-familie en van Ebola naar China, dat al lang wordt verdacht van het uitvoeren van een geheim programma voor biologische oorlogvoering (BW).

China ontkent sterk dat het biowapens maakt en Canadese functionarissen zeggen dat de verzending deel uitmaakte van haar inspanningen om wereldwijd onderzoek naar de volksgezondheid te ondersteunen. Het internationaal delen van dergelijke monsters is een relatieve standaardpraktijk.

Maar sommige experts stellen vragen over de overdracht van maart, die het centrum lijkt te zijn van een schimmig RCMP-onderzoek en het ontslag van een topwetenschapper bij de NML in Winnipeg.

“Ik zou zeggen dat deze Canadese‘ bijdrage ’waarschijnlijk contraproductief is,” zei Dany Shoham, een expert op het gebied van biologische en chemische oorlogvoering aan de Israëlische Bar-Ilan Universiteit. “Ik denk dat de Chinese activiteiten… zeer verdacht zijn, in termen van het onderzoeken van (tenminste) die virussen als BW-agenten. “

 

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner