By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Boris Johnson geeft toe: vaccinatieprogramma tegen corona ‘gedreven door hebzucht Big Pharma’

Het vertrouwen in coronavaccins neemt zienderogen af. Zo waren er de afgelopen week wel genoeg vaccins, maar niet genoeg mensen die een prik wilden komen halen. Dat zegt althans het RIVM. Van de 100.000 beschikbare afspraken zijn afgelopen week maar 36.000 geboekt.

Daarnaast zeggen epidemiologen dat het coronavirus binnen nu en een jaar zodanig zal muteren dat de meeste vaccins die nu worden gebruikt niet effectief meer zullen zijn. Volgens Oxfam Novib en The People’s Vaccine Alliance is dat de inschatting van een meerderheid van 76 epidemiologen uit 28 landen.

big pharma

Kapitalisme en hebzucht

Pfizer-baas Albert Bourla zei al in een interview met NBC News dat mensen zich in de toekomst geregeld moeten laten inenten tegen corona. “Elk jaar moet je de griepprik nemen,” zei Bourla. “Over een jaar moet je [ook] ieder jaar een coronaprik halen om beschermd te zijn.”

De Britse premier Boris Johnson heeft zich bovendien laten ontvallen dat het succes van de vaccinatiecampagne in zijn land te danken is aan ‘kapitalisme’ en ‘hebzucht’ van grote farmaceutische bedrijven. Hij zei in een Zoom-gesprek met een comité van prominente Conservatieve partijgenoten dat Engeland ver voorloopt met de inentingen door de hebzucht van ‘Big Pharma’.


.

Spijt

Hij voegde toe dat de grote corporaties hun aandeelhouders tevreden wilden stellen, wat maar weer eens bevestigt dat medicijnmakers financieel belang laten prevaleren boven gezondheid.

Al snel realiseerde Johnson zich dat zijn woorden niet overal goed zouden vallen: “Ik heb eigenlijk spijt van de opmerking.” Hij zei herhaaldelijk tegen de parlementsleden: “Vergeet dat ik dit heb gezegd.”

[Dr. Rath Health Foundation]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 1

MrData op dinsdag 30 maart 2021 18:39

"dat mensen zich in de toekomst geregeld moeten laten inenten tegen corona. “Elk jaar moet je de griepprik nemen,” zei Bourla. “Over een jaar moet je [ook] ieder jaar een coronaprik halen om beschermd te zijn.”"

Meerdere malen per jaar zelfs dat je het moet gaan nemen.. Het was gewoon een marketingscam voor de oude griepprik.. Het zijn alle basis marketing trucjes.. Noem het anders/rebranding. Creeer een probleem en verkoop de oplossing. Draai shit in goud.

Fysieke gevolg zal zijn; mensen die uiteindelijk nog zwakker en nog meer afhankelijker worden..

"dat mensen zich in de toekomst geregeld moeten laten inenten tegen corona. “Elk jaar moet je de griepprik nemen,” zei Bourla. “Over een jaar moet je [ook] ieder jaar een coronaprik halen om beschermd te zijn.”" Meerdere malen per jaar zelfs dat je het moet gaan nemen.. Het was gewoon een marketingscam voor de oude griepprik.. Het zijn alle basis marketing trucjes.. Noem het anders/rebranding. Creeer een probleem en verkoop de oplossing. Draai shit in goud. Fysieke gevolg zal zijn; mensen die uiteindelijk nog zwakker en nog meer afhankelijker worden..
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner