Bouw moskeeën gaat gewoon door: Rechts in Verzet protesteert

19 april 2020 Nieuws Plaats een reactie

Sympathisanten van de actiegroep Rechts in Verzet laten duidelijk weten niet ingenomen te zijn met de bouw van nieuwe moskeeën in Nederland. In zowel het Gelderse Tiel als Nijmegen keert men zich tegen de verdere islamisering van Nederland, welke vergezeld gaat met de constante bouw van nieuwe moskeeën. In Tiel wil de Marokkaans-islamitische Vereniging El-Hassani Moskee een moskee gaan bouwen en in Nijmegen wil Turkije een nieuwe Diyanet-moskee neerplanten. Er werden teksten met krijt getekend, boorden met affiches geplaatst en spandoeken opgehangen tegen de bouw van deze nieuwe moskeeën.

De organisatie zelf spreekt op haar webstek over de meest recente ‘protestacties tegen nieuwbouwplannen’. In Tiel krijgt de moskee zelfs een azan, die vijfmaal per dag een oproep tot gebed en bekering door de buurt laat galmen. In Nijmegen gaat Turkije haar invloed door het netwerk van Diyanet-moskeeën verder uitbreiden middels een nieuwe moskee. Hoewel het land in een coronacrisis verkeert, laten de activisten blijken de islamisering van Nederland niet te zijn vergeten.

In Tiel;

In Nijmegen;

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner