Breaking News: grondrechten officieel afgeschaft – Berlijn verandert officieel in een dictatuur

Berlijn heeft zijn burgers vanaf 22 april stilletjes en in het geheim de basisrechten ontnomen. Door de Corona-crisis regeert burgemeester Michael Müller nu vanwege noodwetten en kan hij brutaal optreden tegen elke burger zoals in een dictatuur.

Het coronavirus is ideaal om de vrijheden van burgers te beperken. Onlangs waarschuwde de bekende Amerikaanse klokkenluider en voormalig inlichtingenofficier Edward Snowden voor misbruik van de regering door de coronacrisis om het toezicht en de repressie te bevorderen. In Berlijn is dit nu stilletjes en in het geheim gebeurd.

Grondrechten grotendeels beperkt

Met de verordening inzake het verbod op grote gebeurtenissen tegen de achtergrond van de SARS-CoV-2-pandemie ( banverbod op grote evenementen – GroßveranstVerbV ) , heeft de Berlijnse burgemeester Michael Müller, samen met Dilek Kalayci, senator voor gezondheid, zorg en gelijke kansen, nu de natte droom vervuld van bewakingsfanaten die vijandig staan ​​tegenover vrijheid laten zijn. Onder het mom van bescherming tegen infectie werden de basisrechten zonder verder oponthoud aan de burgers ontnomen.

Wat in eerste instantie relatief onschuldig klinkt, namelijk het verbod op grootschalige evenementen, waaraan veel burgers gewend zijn geraakt, wordt steeds flagranter naarmate de regelgeving vordert. De eerste twee alinea’s verbieden grote evenementen, theater-, concert- en operavoorstellingen tot 31 augustus 2020 – een feit dat veel burgers al weten. Maar Pragraph 3 van de verordening klopt de bodem uit de loop:

§ 3 beperking van grondrechten

Deze verordening handhaaft de fundamentele rechten van de vrijheid van de persoon (artikel 2, lid 2, zin 2 van de basiswet), vrij verkeer (artikel 11, lid 1, van de basiswet), onschendbaarheid van de woning (artikel 13 van de basiswet) en vrijheid van vergadering (artikel 8, lid 1). van de basiswet).

Gratis kaartje voor groene dictatuur links

Zonder met de ogen te knipperen worden de basisrechten van Berlijn zonder meer geschrapt. Met ingang van 22 april 2020, zoals bevestigd in paragraaf 4. Op het eerste gezicht kunnen sommige tijdgenoten deze ‘beperking van de grondrechten’ misschien nog wel begrijpen. Met een verbod op grote evenementen is de vrijheid van vergadering immers logisch beperkt, zou je denken. Maar hoe zit het met de onschendbaarheid van het appartement?

Wat heeft de onschendbaarheid van het appartement te maken met het feit of ik een groot evenement kan bijwonen of niet? Je raadt het al: niets! Daarom is er reden om te vermoeden dat de rood-rood-groene regering in Berlijn de corona-crisis alleen gebruikt als excuus om een ​​dictatuur van de vrijheid in de hoofdstad te vestigen.

Met de schrapping van artikel 13 van de basiswet kunnen ambtenaren zonder gerechtelijk bevel huiszoekingen verrichten, bijvoorbeeld voor oppositiefiguren. Dus als je deur om 6 uur ‘s morgens snel wordt ingetrapt en 10 agenten je appartement bestormen, kun je alleen een vermoeide glimlach verwachten als antwoord op de vraag over het huiszoekingsbevel.

Vrijheid van de persoon afgeschaft

Maar niet alleen willekeurige huiszoekingen bedreigen onaangename tijdgenoten in Berlijn. Door de afschaffing van artikel 2, lid 2, tweede zin, van de basiswet is de vrijheid van de persoon niet langer onschendbaar. Wat dit betekent hoeft hier nauwelijks meer in detail te worden beschreven.

In de slipstream van Corona vestigt zich nu een links-groene dictatuur in de BRD, te beginnen in Berlijn, waar de grondrechten simpelweg worden ondermijnd. De burgemeester van Berlijn, Michael Müller, maakt de start en het zou nauwelijks verrassend zijn als andere deelstaten dit voorbeeld binnenkort volgen. Het is niet langer 5 tegen 12, maar al 5 tegen 12. Als de Duitsers nu niet terugvechten, zullen de heersers ze voor altijd aan de ketting zetten.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met eenkleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 18 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner