Bremen: machete man slacht beestachtig vrouw – slachtoffer is meteen dood

Een “man” vermoordde zijn zwangere partner met een bosmes in Bremen. De vrouw had geen kans om te overleven en stierf samen met haar ongeboren kind ter plaatse.

Een ander relatieconflict eindigde fataal. In Bremen moest een 41-jarige uitvinden wat er zou gebeuren als je iemand tegensprak die gewapend was met een machete. In de loop van een geschil werd de 43-jarige “man” eindelijk helemaal gek. Hij haalde het bosmes eruit en sneed genadeloos zijn keel door.

41-jarige brutaal geslacht

We kennen alleen dergelijke processen van de wrede slachtrituelen die gebruikelijk zijn in de islam en het jodendom. Maar zelfs als persoon kun je snel het slachtoffer worden van een rituele moord in de kleurrijke republiek van Merkel. Om dit te doen, volstaat het om een ​​conflict te krijgen met de vermoedelijke vader van het aanstaande kind als zwangere vrouw. In plaats van te praten, liet de 43-jarige eindelijk de machete voor hem spreken.

Het weerloze slachtoffer stierf op de plaats delict, haar appartement in de wijk Blumenthal in Bremen, liggend in een enorme plas bloed. Het hielp dus niet dat de machete-moordenaar na de misdaad de moed had ingenomen en 911 belde. Alle hulp kwam te laat voor de zwangere 41-jarige en haar ongeboren baby. In één klap werden twee levens ijzig weggevaagd in Bremen.

Lees ook:  Schandaal uitspraak: gepensioneerden in ziekenhuis geslagen - Somaliërs hoeven niet naar de gevangenis te gaan

Dader vindt afpersing uit

Om een ​​dreigende levenslange gevangenisstraf af te weren , opende de 43-jarige machete-moordenaar het verhalenboek voor het laatste proces. Hij beweerde brutaal dat het slachtoffer hem had gechanteerd. De vrouw zou hem om geld hebben gevraagd. Bij gebrek aan betaling dreigde ze hem met een abortus. De gewetenloze moordenaar voerde ze echter praktisch zelf uit. Daarom kan worden uitgesloten dat het leven van het kind bijzonder belangrijk voor hem was.

Gevangenisstraf voor machete-man is twijfelachtig

Het is de vraag of de gewetenloze moordenaar lange tijd een gevangeniscel van binnenuit zal zien. Er zijn in het recente verleden herhaalde juridische schandalen geweest . Vooral immigrantencriminelen werden aangeraakt met kinderhandschoenen. Niet zelden eindigde een wrede moord of brute verkrachting voor de migrerende daders niet met een gevangenisstraf maar met een verblijf in een mooie kliniek. Het valt nog te bezien of de 43-jarige ook dit soort vakantie kan verwachten. Het vonnis zal later deze week worden uitgesproken.

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

Lees ook:  VS lokte Soleimani naar Irak 'om over vrede te praten' - regionale media

Comments

comments

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner