Britse vrouw gearresteerd voor het filmen van een leeg ziekenhuis

Een vrouw in het VK werd door de politie gearresteerd nadat ze een video had geschoten in een bijna volledig leeg ziekenhuis en deze online had geplaatst.

De clip toont de vrouw die door vrijwel lege gangen loopt en lege afdelingen filmt in het Gloucestershire Royal Hospital.

“Dit is een schande … het is zo dood … alle mensen in ons land die wanhopig wachten op behandeling, kankerbehandeling hartziekte, eerlijk gezegd maakt dit me zo boos”, zegt ze terwijl ze een rij lege wachtkamers filmt.

ziekhip

De vrouw was geschokt over hoe stil het ziekenhuis was en zei dat ze verwachtte dat er ‘nog een paar mensen in de buurt zouden zijn, er is absoluut niemand’.

Volgens rapporten is vervolgens een 46-jarige vrouw door de politie gearresteerd voor het filmen van de video en aangeklaagd op verdenking van een overtreding van de openbare orde.

“De vrouw is op borgtocht vrijgelaten om op 21 januari terug te keren naar de politie, met de voorwaarden dat ze geen NHS-gebouwen of het terrein van een dergelijk pand zal betreden, tenzij in geval van nood of om een ​​vooraf afgesproken NHS-afspraak bij te wonen,” zei een verklaring van de politie van Gloucestershire.

Terwijl de beelden laten zien dat de binnenkant van het ziekenhuis vrijwel leeg is, hebben Britse gezondheidsautoriteiten voortdurend beweerd dat de NHS het risico loopt “overweldigd” te worden als gevolg van de toenemende COVID-19-infecties.

NHS Engeland zegt dat er nu meer COVID-19-patiënten in ziekenhuizen zijn dan tijdens de piek in april van de eerste golf.

Uit openbare gegevens blijkt echter dat ziekenhuizen inderdaad leger zijn dan op dit moment vorig jaar, met bedden met een bezetting van 89% in vergelijking met 95% bezetting in december 2019.

In regio’s in het hele land zijn de bezettingsgraden voor intensieve zorg ook lager dan het gemiddelde over drie jaar.

Bijna alle noodziekenhuizen van Nightingale die werden gebouwd voor een bedrag van £ 220 miljoen om COVID-patiënten bij pieken op te vangen, zijn nooit gebruikt en worden nu ontmanteld.

Velen hebben zich ook afgevraagd waarom verpleegkundigen tijd hebben gehad om zorgvuldig gerepeteerde en gechoreografeerde dansen uit te voeren voor de invloed van sociale media, waarbij familieleden van kankerpatiënten aan wie behandeling is geweigerd, klagen over hun ongevoeligheid.

Bronnen: Summit News

 

Website van de bron!

 

Redactie World Unity

 

 

 

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers