Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’

‘Corona wordt opzettelijk gebagatelliseerd; in werkelijkheid is er geen houden aan’ – Medische staat-van-beleg om corona: Groot Brittannië rekent erop dat 20% bevolking in quarantaine moet en bereidt inzet leger voor – UPDATE 17.20 uur: Italië adviseert oudere mensen in het hele land om thuis te blijven – UPDATE 20.25 uur: De nieuwste statistieken van vandaag

Via een contact is ons communicatie met een bron in een groot Nederlands ziekenhuis waar corona patiënten worden behandeld onder ogen gekomen (naam ziekenhuis en bron bij de redactie bekend, wordt om privacy redenen beschermd). Deze medicus zegt dat het gevaar van het coronavirus opzettelijk wordt gebagatelliseerd, en dat hij intern te horen heeft gekregen dat er in werkelijkheid geen houden meer aan is. Men gaat ervan uit dat het virus zich dan ook over heel Nederland –waar vandaag in één klap 15 besmettingen bijkwamen (totaal nu 38)- zal verspreiden, en veel mensen zal doden.

Grootste gevaar van het virus is –naast de ernstige en zeer dodelijke longontsteking die mensen ervan kunnen krijgen- de zeer lange incubatietijd, die geen 2, maar ongeveer 4 weken bedraagt. In de mainstream media wordt nog steeds valselijk beweerd dat het risico dat een geïnfecteerd iemand zonder symptomen tijdens de incubatietijd anderen besmet zeer klein is, maar de ervaringen wijzen tot nu toe overal iets anders uit.

Klaarblijkelijk denkt de overheid in Den Haag dat ons volk met behulp van de media inmiddels zo dom is gemaakt, dat wij geloven dat het virus heeft besloten om zich ineens anders te gaan gedragen toen het in Nederland arriveerde? Net zoals voor ons land ook ineens heel andere stikstofregels gelden dan voor bijvoorbeeld Duitsland, waar ze dat probleem niet kennen?

Britten rekenen erop dat 20% in quarantaine moet; Leger kan worden ingezet

De Britse premier Boris Johnson heeft gisteren zijn strijdplan tegen het virus bekend gemaakt. Dat plan bestaat uit vier fasen: in bedwang houden – vertragen – onderzoek doen – rust terugbrengen. Van de 16 gepresenteerde punten worden in Nederland vooralsnog slechts enkelen uitgevoerd: coronapatiënten opsporen en isoleren, en de mensen met wie ze contact hebben gehad, opsporen. Plus natuurlijk een campagne om mensen hun handen te laten wassen.

De Britten gaan ook alle reizigers uit risicogebieden screenen. Scholieren moeten thuis mogen werken en leren. Terwijl er veel geld wordt gepompt in research naar het virus en een vaccin, krijgt de politie de opdracht om kleine criminaliteit te negeren. En dan deze: ‘Verlicht de regels voor ziektegeld, want één op de vijf mensen kan gedwongen worden thuis te blijven.’ Met andere woorden: men rekent erop dat mogelijk 20% van de Britse bevolking in quarantaine zal moeten, oftewel 13 miljoen mensen.

Tegelijkertijd gaat de Britse overheid zich voorbereiden op ‘meerdere golven’ van het virus. In de ziekenhuizen worden niet-urgente operaties geannuleerd ten gunste van kwetsbare slachtoffers. Gepensioneerd medisch personeel wordt teruggehaald. Tot slot kunnen ‘er troepen in de straten worden ingezet’, waardoor er feitelijk een soort medische staat-van-beleg wordt uitgeroepen. Ook al is het zover nog niet, er wordt dus rekening gehouden met eenzelfde soort chaos en paniek als in China. (1)

Duitse minister erkent dat er sprake is van ‘wereldwijde pandemie’

De Duitse minister van Financiën Olaf Scholz trotseert de WHO en heeft gezegd dat er wel degelijk sprake is van een ‘wereldwijde pandemie.’ Scholz is voorstander van het tijdelijk opheffen van schuldenregels, zodat het land geld kan vrijmaken voor het tegengaan van het virus.

In Italië zijn inmiddels alle scholen en universiteiten gesloten. De lakse reactie van de Italiaanse autoriteiten en de EU wordt door veel ananlisten als één van de hoofdoorzaken gezien van de snelle verspreiding over Europa. Zo konden veel buitenlandse studenten in de besmette Italiaanse gebieden gewoon naar hun eigen land terugkeren, en bleef de EU weigeren om de interne grenzen te laten sluiten. (3)

UPDATE 17.20 uur: Italië adviseert oudere mensen in het hele land om zoveel mogelijk thuis te blijven. Ook worden bioscopen en theaters gesloten. (3)

Twee soorten virussen

Vorige week berichtten we dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het virus zich ook via ontlasting en urine verspreidt. Dat is nu door de Chinese autoriteiten bevestigd. In de National Science Review is gisteren een studie van Chinese wetenschappers gepubliceerd, waaruit blijkt dat er twee soorten van het virus rondwaren, het L type en het S type. Het L type is een geëvolueerde vorm van het besmettelijkere S type. De zeer strenge quarantaine maatregelen in China hebben de verspreiding van het S type vermoedelijk beteugeld, zo stellen de wetenschappers (2).

Recessie of depressie

Over de hele wereld gaan analisten ervan uit dat de corona pandemie voorlopig nog niet voorbij is, en minimaal nog enkele maanden tot mogelijk 1 tot 2 jaar kan gaan duren. De wereldeconomie zal hierdoor in een ernstige recessie terechtkomen, en als het inderdaad lang gaat duren, mogelijk zelfs een Depressie.

UPDATE 20.25 uur: De nieuwste statistieken van vandaag:

 

Xander

(1) Daily Mail
(2) SCMP
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner