CDC-gefinancierde studie toont aan dat de gevaccineerden 6,3 keer meer griepvirus verspreiden, gewoon door te ademen

Wil je weten waarom meer mensen dit jaar ziek zijn en sterven aan de griep? Het antwoord zal je misschien verbazen, het is vanwege het griepvaccin en het meest recente onderzoek van de National Academy of Sciences bewijst dat gevaccineerde mensen het virus meer verspreiden, niet worden beschermd en voorafgaande vaccinatie de immuniteit van mensen schaadt!

Beschermt het griepvaccin u of de mensen om u heen? Welnu, volgens het onderzoek zou het tegenovergestelde waar zijn. De bevindingen van de studie toonden aan dat die personen die het griepvaccin hadden gekregen 6,3 keer meer virus “afwerpen” dan de niet-gevaccineerde!

Rechtstreeks uit het onderzoek:

“Zelfgerapporteerde vaccinatie voor het huidige seizoen werd geassocieerd met een trend (P <0,10) in de richting van hogere virale verspreiding in fijne aerosolmonsters; vaccinatie met zowel de huidige als de seizoensgebonden vaccins van vorig jaar, was echter significant geassocieerd met grotere fijne aerosolafgifte in niet-gecorrigeerde en gecorrigeerde modellen (P <0,01). In gecorrigeerde modellen zagen we 6,3 (95% BI 1,9-21,5) keer meer aerosolafscheiding tussen gevallen met vaccinatie in het huidige en vorige seizoen vergeleken met geen vaccinatie in die twee seizoenen. ”

“De associatie van huidige en voorgaande jaar vaccinatie met verhoogde verspreiding van influenza A kan ertoe leiden dat men speculeert dat bepaalde soorten eerdere immuniteit longontsteking, luchtwegafsluiting en aerosolvorming bevorderen. Deze eerste waarneming van het fenomeen moet worden bevestigd. Indien bevestigd, moet deze observatie, samen met recente literatuur die verminderde bescherming met jaarlijkse vaccinatie suggereert implicaties hebben voor aanbevelingen en beleid voor griepvaccinatie. ”

Laat me het opsplitsen in duidelijke taal.

Hogere virale verspreiding betekent dat degenen die waren gevaccineerd meer influenzavirus uitademden en het meer zouden verspreiden dan het niet-gevaccineerde. Dus wanneer artsen, gezondheidsafdelingen of gezondheidsinstanties zoals de CDC het vaccin pushen door dingen te zeggen als “het vaccin beschermt u en de mensen om u heen”, “iedereen heeft het vaccin nodig vanwege de” kudde “immuniteit,” of “u krijgt het vaccin zodat u de zeer jonge, ouderen en zeer zwakke / kankerpatiënten enz. beschermt, “ze eigenlijk liegen.

6.3 keer meer aerosolafgifte betekent dat degenen die waren gevaccineerd meer virus in de lucht om hen heen verspreidden, gewoon door te ademen in vergelijking met degenen die het vaccin datzelfde jaar en / of het griepvaccin van het voorgaande jaar niet hadden gekregen. De implicaties van deze bevinding tonen nu aan dat degenen die zijn gevaccineerd een groter risico vormen voor het aangetaste immuunsysteem, d.w.z. kankerpatiënten, ouderen en zeer jonge en dat niet-gevaccineerde de ziekte minder verspreiden en anderen beter beschermen! In wezen doet het vaccin precies het tegenovergestelde van wat mensen is verteld en legt het uit waarom we zien dat meer en meer mensen elk jaar eerder ziek worden en meer mensen sterven aan de griep.

Verminderde bescherming met jaarlijkse vaccinatie, betekent dat het griepvaccin de immuniteit tegen infectieuze ziekten verzwakt. Dit feit is aangetoond in meerdere onderzoeken bij kinderen en bevestigd door dierstudies. Een dergelijke studie die “eervolle vermelding” verdient, is deze studie: Effectiviteit van trivalent geïnactiveerd griepvaccin bij griepgerelateerde ziekenhuisopname bij kinderen: een case-controlstudie waarin werd vastgesteld dat kinderen die het jaarlijkse griepvaccin kregen een “drievoudig verhoogd risico op ziekenhuisopname hadden. ”

“Voorafgaande immuniteit” bevordert longontsteking … Nu wilde ik dit deel uitleggen zodat mensen niet zouden worden misleid. Immuniteit en vaccinatie zijn niet synoniem, in feite levert deze studie het bewijs dat vaccinaties zoals het griepvaccin geen immuniteit bieden, vandaar dat de gevaccineerde wordt geïnfecteerd en meer verspreidt. De juiste bewoording had moeten lezen dat “eerdere vaccinaties longontsteking bevorderen”, zoals is aangetoond in dierstudies. Dit betekent dat wanneer u een griepvaccin ontvangt, opgehelderd door deze studie en dierstudies, de longen beschadigd zijn. Vandaar de wetenschappelijke term / zin “vaccin-geassocieerde verhoogde ademhalingsziekte” die in dierstudies heeft aangetoond dat griepvaccinaties longweefsel van de gevaccineerde beschadigen en de natuurlijke immuniteit van de gastheer, persoon of dier verstoren of verzwakken. Zou dit nog een reden kunnen zijn waarom meer mensen ernstige longziekten zoals COPD ontwikkelen of waarom het aantal astma gevallen in Amerika toeneemt bij de gevaccineerden?

In het  kort en eenvoudig: het onderzoek toont …

Het vaccin beschermt niet tegen infecties. Dat de gevaccineerde meer ‘afstoten’ / verspreiden door simpelweg te ademen. Die voorafgaande vaccinatie heeft het immuunsysteem verzwakt van degenen die de prik kregen. Personen die het griepvaccin krijgen, stellen anderen om hen heen bloot aan een groter risico dan niet-gevaccineerden.

Bronnen:

Flu shot won’t make you spread more influenza

https://apnews.com/fa0014a59d1b4ad5866c3c813de745fc

Effectiveness of trivalent inactivated influenza vaccine in influenza-related hospitalization in children: a case-control study.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22525386

Vaccine-associated enhanced respiratory disease does not interfere with the adaptive immune response following challenge with pandemic A/H1N1 2009.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24033080

Yearly influenza vaccinations: a double-edged sword?

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19879807

Infectious virus in exhaled breath of symptomatic seasonal influenza cases from a college community
http://www.pnas.org/content/early/2018/01/17/1716561115

Gerelateerde video’s:

Does the Flu Vaccine “Shed?” Clearing Up the Myths and Misunderstanding.

YES, the Flu Shot Will Make You Spread the Flu… Fact checking TIME Mag/Associated Press

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner