By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Komt huidige sprinkhanenplaag uit het boek Openbaringen? (video)

imageWat we zien gebeuren in het oosten van Afrika en een flink deel van het Midden Oosten is moeilijk te geloven.

360 miljard sprinkhanen eten alles wat los en vast zit op en naar verwachting zal deze ramp nog veel groter worden. 

Men staat letterlijk met open mond te kijken en vertegenwoordigers van de VN spreken van een plaag van “Bijbelse proporties” welke de komende maanden nog veel erger kan worden.


De woestijnsprinkhanen waar het hier over gaat, kunnen per dag ongeveer 150 kilometer afleggen en kunnen iedere 24 uur evenveel voedsel als hun eigen lichaamsgewicht eten. Deze veelvraten reizen in de vorm van kolossale zwermen die soms wel 60 tot 70 kilometer breed zijn en steeds dringen ze door tot nieuwe gebieden.

Als dit op deze manier doorgaat dan zal het niet lang meer duren voordat vele miljoenen mensen zonder eten komen te zitten.

Van de oostkust tot zelfs aan Pakistan toe komen ze voor en dit land heeft nu de noodtoestand afgekondigd vanwege de sprinkhanenplaag.

De zwermen in Saoedi Arabië zijn soms zo dicht dat ze het zonlicht compleet blokkeren en miljoenen anderen trekken door de Saoedische woestijnen op zoek naar eten.

Maar, het ergst getroffen gebied is het oosten van Afrika en dat is ook waar men binnen niet al te lange tijd slachtoffer dreigt te worden van een hongersnood.

Complete oogsten verdwijnen door de kaalvretende sprinkhanen en daar waar zij iedere dag hun eigen lichaamsgewicht eten, zullen de arme Afrikanen straks op een houtje bijten, want hun eten is weg.

Volgens de Engelse Daily Mail zijn er nu ongeveer 360 miljard sprinkhanen, een aantal dat iedere dag verder groeit. Dit leger van miljarden insecten heeft korte metten gemaakt met de oogsten in landen als Ethiopië, Kenia en Somalië.

Hoe gevaarlijk deze enorme zwermen insecten kunnen zijn blijkt uit de woorden Keith Cressman, een landbouw specialist van de VN, die zegt dat een zwerm ter grootte van de stad Rome in een dag net zoveel eet als de complete bevolking van Kenia.

Als er niets gebeurt dan zullen deze enorme aantallen tegen de tijd dat de maand juni aanbreekt nogmaals 500 keer groter geworden zijn en dan zal het leed helemaal niet te overzien zijn. Ze zullen blijven trekken naar gebieden waar ze voedsel zullen vinden, ongeacht welke richting dat opgaat.

Zelfs in de huidige situtie zullen deze sprinkhanen al hongersnoden veroorzaken en zoals het er nu voor staat zal er totaal niets gebeuren om de Afrikanen die het slachtoffer worden te helpen. En hiermee hebben we de zoveelste totaal onverwachte crisis in een wereld die met de dag instabieler wordt. De weerpatronen veranderen dramatisch door de komende langdurige periode van minimale zonneactiviteit, dat heeft grote effecten op de landbouwgebieden op aarde zoals we schreven in een eerder artikel en ook dat zal zorgen voor enorme voedselschaarste op aarde.

Tel daarbij op de enorme aantallen sprinhanen die op dit moment grote delen van Afrika en het Midden Oosten letterlijk leegvreten en je weet dat de voedselvoorziening de komende jaren of zelfs decennia een groot probleem zal worden.

Dat alles in een jaar wat nog maar net is begonnen en nu al beloofd heel rumoerig te worden.

En heeft dit alles misschien iets te maken met de einddtijd?

We vinden het volgende in het boek Openbaringen.

5e bazuin (hfst. 9) = 1e wee (9:12). Hemelse ster (engel van de afgrond? 9:11) valt. Ze opent de put van de afgrond. Rook uit de put verduistert de zon en de lucht. Sprinkhanen uit de put, onder aanvoering van de engel van de afgrond, pijnigen de mensen gedurende 5 maanden. Verzegelden worden gespaard. De dood vlucht van hen die dood willen.

Toeval?

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Chatbox

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
05 december 2020
Zo voorspelbaar. En ja, dat komt hier ook. Overal komt u...
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020