China’s drone-leger vecht tegen coronavirus: boerderij, politie en persoonlijke drones ingezet om desinfectiemiddel te spuiten over dorpen en steden getroffen door coronavirus

Een leger drones is in China ingezet om desinfectiemiddel te spuiten over dorpen en steden die zijn getroffen door het coronavirus.

Er wordt gedacht dat de apparaten in de lucht momenteel worden gebruikt in de kustprovincies Jilin, Shandong en Zhejiang.

Beeldmateriaal heeft de drones vastgelegd die enkele meters boven de grond zweefden terwijl desinfecterende vloeistof vanaf de onderkant van elke machine wordt gesproeid. Het is te hopen dat het ontsmettingsmiddel zal voorkomen dat het moordenaarvirus zich verder verspreidt, hoewel het nog niet bekend is hoe effectief dit zal zijn.

Een dorpeling in de stad Heze, Shandong, bood zijn persoonlijke drone aan die werd gebruikt om een ​​gebied van 16.000 vierkante meter in één ochtend te desinfecteren. De onbemande luchtvaartuigen blijken een veel snellere methode te zijn om openbare hygiëne te leveren dan traditionele middelen te voet of per vrachtwagen.

Evenzo zijn patrouille-drones voor landbouw en politie hergebruikt in de Zuidwestelijke provincie van China om ontsmettingsmiddelen vrij te geven in gebieden die anders niet gemakkelijk toegankelijk zijn, zoals daken, tuinen, wolkenkrabbers en gated communities.

Gewasbeschermingsofficier Qin Chunhong, uit het dorp Longfu, Sichuan, heeft zijn dorp op 30 januari naar verluidt gedesinfecteerd met zijn eigen drone. Hij zei: ‘Drones kunnen een veel groter gebied bestrijken en zeer goede resultaten voor ziektepreventie bereiken. ‘Aangezien het ontsmettingsmiddel onschadelijk is voor mensen, heeft het geen invloed op iemands dagelijkse leven.’

Er is nu bevestigd dat ten minste 213 mensen met het virus zijn overleden en meer dan 9.800 mensen zijn geïnfecteerd in ten minste 24 landen en regio’s – een sterftecijfer van ongeveer twee procent. De luchtwegaandoening met vergelijkbare symptomen als longontsteking is nu een wereldwijde gezondheidscrisis, verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie gisteren.

Het zeer besmettelijke virus, dat longontsteking kan veroorzaken, wordt verspreid met hoest of niesgeluid. Maar het kan ook worden verspreid op oppervlakken zoals tafels of leuningen in het openbaar vervoer – waardoor het een uiterst besmettelijke infectie is.

Er is geen remedie voor menselijke coronavirussen, maar mensen kunnen hun infectierisico verminderen door hun handen schoon te houden.

Bronnen:

Daily Mail

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner