China’s vleesmarkten gaan weer open – blijven vleermuizen verkopen

Nadat China verklaarde dat het Coronavirus in het land was verslagen, zijn de dierenmarkten van hetzelfde type als in Wuhan, waar de besmetting ontstond, weer begonnen open te gaan. Chinese delicatessen zoals vleermuizen, schorpioenen, honden en katten worden daar nog steeds verkocht, schrijft de Daily Mail.

ScreenClip.png
Foto: Honden die worden geslacht op een lokale markt Guangdong, China 1999 © Whoisgalt / Wikimedia

Terwijl nu dagelijks duizenden Europeanen sterven aan het Chinese virus, is China zelf begonnen met het versoepelen van zijn beperkingen.

“Zullen ze het ooit leren?” vraagt de Britse krant de Daily Mail zich af, die foto’s publiceert van een overdekte markt in Guilin in het zuidwesten van China.

Zo worden de scènes beschreven die zich momenteel in verschillende delen van China afspelen:

“Doodsbange honden en katten in roestige kooien gepropt. Vleermuizen en schorpioenen te koop aangeboden als traditionele geneeskunde. Konijnen en eenden worden naast elkaar geslacht en gevild op een stenen vloer die bedekt is met bloed, vuiligheid en dierlijke resten”.

Duizenden Chinezen waren op zaterdag naar de markt gekomen om deel te nemen aan de lekkernijen, schrijft de Daily Mail.

China viert zijn ‘overwinning’ op het Coronavirus door het heropenen van zijn smerige dierenmarkten, die voorheen de bronnen voor verschillende hoog-besmettelijke virussen waren. Blijkbaar zijn er geen maatregelen genomen om de hygiëne te verbeteren

“Dat waren de uiterst verontrustende taferelen van gisteren, toen China zijn ‘overwinning’ op het Coronavirus vierde door het heropenen van smerige vleesmarkten van het type dat de pandemie drie maanden geleden begon, zonder een duidelijke poging om de hygiënenormen te verhogen om een toekomstige uitbraak te voorkomen”, schrijft de Daily Mail.

Steeds weer China: Waarom?

Een van de correspondenten van de krant, die een markt in Dongguan in het zuiden van China bezocht, zegt dat de markten worden beheerd “op precies dezelfde manier” als voor de corona-uitbarsting.

“Het enige verschil is dat beveiligers proberen te voorkomen dat mensen foto’s maken, wat eerder nooit zou zijn gebeurd”.

China gooit moslims in heropvoedingskampen en blaast moskeeën op om het terrorisme een halt toe te roepen

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner