Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt

Studie in vakblad MedRxiv: Corona besmettingen verdubbelen zich iedere 2,4 dagen (R0 tussen de 4,7 en 6,6) – ‘Ernstig zieke mensen in Wuhan levend in lijkzakken gestopt en naar ovens gestuurd’ – Londen heeft noodplan om stadspark te gebruiken als enorm mortuarium

Terwijl een Nederlandse ‘expert’ zich gisteren op een persconferentie met burgemeester Halsema in Amsterdam onsterfelijk belachelijk maakte door te beweren dat het corona virus helemaal niet zo besmettelijk is, heeft de Chinese CDC op basis van onderzoeken van patiënten in Wuhan eerdere vermoedens dat het virus zich ook via ontlasting en zelfs wc-lucht lijkt te kunnen verspreiden, bevestigd.

Op 17 februari werd hierover een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd in het vakblad Emerging Microbes and Infections. Researchers troffen het SARS-CoV-2 virus in uitstrijkjes van zowel speeksel, bloed als ontlasting van patiënten in Wuhan aan. Naarmate de infectie erger wordt, komt het virus vaker in ontlasting dan in speeksel voor. Dit betekent dat het virus niet enkel via hoesten, niesen en aanrakingen van besmette handen en oppervlakten wordt overgedragen, maar ook via lichaamssappen en uitwerpselen.

De Chinese CDC heeft na wekenlang onderzoek bevestigd dat het virus inderdaad in ontlasting voorkomt, en op deze wijze op handen, voedsel, water en andere objecten terecht kan komen. In 2003 werd hetzelfde geconstateerd tijdens de uitbraak van het SARS(-1) virus, dat tot dezelfde familie als Covid-19 behoort. Honderden mensen in Hong Kong werden toen ziek omdat besmette lucht uit wc’s en badkamers zich niet alleen naar andere ruimtes en woningen, maar zelfs naar andere gebouwen verspreidde.

De Chinese instantie dringt er daarom op aan dat mensen niet alleen vaak hun handen wassen, maar dat ook veelvuldig oppervlakten en objecten in zowel huizen als toiletten, publieke ruimten en het Openbaar Vervoer worden ontsmet. Verder wordt het mensen in besmette gebieden aangeraden om rauw voedsel te vermijden en drinkwater eerst te koken. (1)

Nieuwe studie: Besmettingen verdubbelen zich iedere 2,4 dagen

In een nieuwe, in het vakblad medRxiv gepubliceerde studie wordt geschat dat het aantal corona besmettingen zich iedere 2,4 dagen verdubbelt, en de werkelijke R0 tussen de 4,7 en 6,6 bedraagt. Dat houdt in dat iedere besmette persoon tussen de 4 en 7 anderen kan infecteren. Vooral in China worden heel veel besmettingen niet of niet tijdig geregistreerd.

‘Wij tonen verder aan dat quarantaine en het enkel opsporen van individuen met symptomen mogelijk niet effectief is, en vroege, strenge controle maatregelen noodzakelijk zijn om de verspreiding van het virus te stoppen,’ aldus de researchers. Oftewel: maatregelen die in Europa en Nederland nog steeds overbodig worden gevonden.

Dr. Charles Chiu, infectieziekten professor aan de Universiteit van Californië in San Francisco, stelt op basis van de 80% overeenkomsten tussen het huidige virus en SARS dat het nieuwe virus zich vermoedelijk eveneens tot 9 dagen lang buiten het menselijke lichaam op oppervlakken kan overleven. Maar omdat het nieuwe coronavirus ‘vreemd’ is vanwege de ‘onnatuurlijke’ elementen erin, is hier volgens Chiu nader onderzoek naar nodig. (2)

Plan om stadspark Londen als mortuarium te gebruiken

In tegenstelling tot Nederland neem Groot Brittannië het corona virus wel bloedserieus. Volgens de Conservatieve parlementariër Nickie Aiken is er noodplan opgesteld om het 141 hectare grote Hyde Park in Londen als mortuarium te gebruiken, mochten er in de hoofdstad grote aantallen corona doden vallen.

‘Ik zat gisteren in de metro naar het centrum, en dacht ‘dit is een nachtmerrie’,’ verklaarde Aiken. ‘In het worst case scenario wordt het afschuwelijk.’ (4)

Worst case scenario, zoals in China? Het internationale Epoch Times sprak naar eigen zeggen met medici en getuigen in Wuhan, die opnieuw met schokkende verhalen kwamen. Zo zouden mensen met eigen ogen hebben gezien hoe ernstig zieke patiënten levend in lijkzakken worden gestopt en naar de ovens worden gestuurd (5). Crematoria medewerkers in de stad verklaarden eerder dat ze al wekenlang 24 uur per dag lijken verbranden, en er van iedere 50 lijken slechts 1 in de officiële cijfers terecht komt.

Virus blijft om zich heen grijpen

Ondertussen blijft het virus overal om zich heen grijpen. Italië voert in Europa de kop aan met 821 besmettingen en 21 doden; Frankrijk heeft 57 nieuwe infecties bevestigd, en in eigen land staat de teller nu op 7. In de VS zijn in diverse staten tot op heden 63 corona patiënten vastgesteld. Vele honderden Amerikanen worden gemonitord.

Net als in Azië en Europa kan van ettelijke personen niet worden vastgesteld hoe ze werden besmet, omdat er geen directe linken zijn te leggen met mensen die in China of Italië zijn geweest. Dit impliceert dat het virus inderdaad veel sneller van mens op mens overspringt dan officieel wordt toegegeven, en er nog een onbekend, maar vermoedelijk aanzienlijk aantal besmette mensen zonder symptomen rondlopen.

‘Mensen die dit virus niet erger vinden dan een griepje zijn domste ooit’

Mike ‘Natural News’ Adams: ‘Denkt u nog steeds dat dit niet erger is dan de griep? Degenen die dit zeggen behoren tot de domste mensen ooit. Ze zouden zelfs wel eens te dom kunnen zijn om precies dat virus te overleven waarvan ze nu zeggen dat het niet meer dan een griepje is.’ (3)

Tot slot weer de nieuwste grafieken:

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Natural News
(4) Zero Hedge
(5) Epoch Times

Zie ook o.a.:

27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner