By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Chinese mondmaskers worden nu voorzien van WAARSCHUWINGSLABELS

Er zijn reeds tal van studies die de nutteloosheid van mondmaskers hebben aangetoond. Verder is het zo dat microvezels in wegwerpmondmaskers kunnen vrijkomen en in de longen kunnen terechtkomen. Nu worden mondmaksers uit China voorzien van waarschuwingslabels.

Weinigen weten dat een groot deel van de mondmaskers die wij gebruiken in China worden gemaakt.

De achterkant van een pak maskers gemaakt in China onthult twee dingen: Chinese maskers bieden geen bescherming tegen het coronavirus of enig ander virus. Ten tweede zit er ook een waarschuwing bij: “het masker kan u blootstellen aan chemische stoffen, waaronder lood, waarvan de staat Californië weet dat het kanker en geboorteafwijkingen of andere schade aan de voortplanting kan veroorzaken”.

Hieronder staat het eerste waarschuwingslabel:

Dit masker is niet bestemd voor medisch of ziekenhuisgebruik, maar uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Het masker werd niet getest door de industrie en werd ook niet goedgekeurd door de NICSH. De beslissing om dit masker te gebruiken is een persoonlijke keuze. Er is geen uitdrukkelijke of stilzwijgende garantie voor enige virusbescherming”

Hoewel op de verpakking ondubbelzinnig staat dat het product u veilig zal houden tijdens het griep- en virusseizoen, wordt toch vermeld dat het GEEN bescherming biedt tegen een virus??


.

Het tweede waarschuwingsetiket luidt:

Het masker kan u aan chemische stoffen blootstellen, waaronder lood, waarvan de staat Californië weet dat ze kanker en geboorteafwijkingen of andere schade aan de voortplanting veroorzaken.

Voor alle duidelijkheid bevat het masker een extra waarschuwingsetiket dat luidt:

WAARSCHUWING: DIT PRODUCT IS GEEN ADEMHALINGSTOESTEL EN HET BIEDT GEEN BESCHERMING TEGEN COVID-19 (CORONAVIRUS) OF ANDERE VIRUSSEN OF CONTAMINANTEN. De gebruiker is als enige verantwoordelijk voor de keuze van geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen voor de omgeving en de toepassing. Bij besmetting onmiddellijk vervangen. Alleen voor eenmalig gebruik.

Bron: Artsenvoorvrijheid.be

De redactie

© Eindtijdklok

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 15 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner